Notícies

Detall notícia

08/03/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet presenta el programa d’accions per aquest 2019

L’ACTE VA TENIR LLOC A L'EQUIPAMENT MUNICIPAL GORNAL ACTIVA I VA COMPTAR AMB UNA TRENTENA D'ASSISTENTS
L’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir a la tarda l’acte de presentació del programa d’accions per al 2019 de l’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet La Col•lectiva. Els ateneus cooperatius són un projecte de la Direcció General d’Economia Social (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) que tenen com a objectiu visibilitzar l’economia social i solidària, formar joves en aquest àmbit i assessorar en la constitució de noves cooperatives.

L’acte va ser inaugurat per la Regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, qui va donar la benvinguda a tots els assistents i va reafirmar el compromís de l’ Ajuntament amb el foment de l’ economia social a la ciutat, tal i com està recollit al PAM (Programa d’actuació municipal), sent l’Ajuntament entitat col•laboradora de l’ Ateneu La Col•lectiva.

Durant la jornada es va presentar l’actual equip que conformarà La Col•lectiva de L’Hospitalet i també es va aprofitar l’ocasió per detallar les fites aconseguides en la passada edició així com els eixos estratègics previstos per l’edició d’enguany.  A continuació es va donar pas a una taula de debat titulada “Mirada i Recorregut de l’Economia Feminista” on es van presentar tres projectes de la ciutat que estan sent liderats per dones. El debat, va ser moderat per Guernica Facundo, autora del llibre “El libro rojo de las mujeres emprendedoras”.

En acabar l’acte, es va donar pas a l’intercanvi d’impressions dels oients.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)