Notícies

Detall notícia

17/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’ ajuntament reforça la borsa de treball municipal

La borsa posa a disposició de les empreses els perfils de 2.500 persones de la ciutat en situació d’atur. S’han introduït millores per fer més àgil el procés per tal que les persones aturades es donin d’alta a la borsa a través del web de Dinamització Local. L’Ajuntament treballa per aconseguir que un major nombre d’empreses del territori la utilitzin per tal que les persones en atur inscrites trobin feina.

L’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha iniciat una campanya de promoció de la borsa de treball municipal, un servei públic i gratuït gestionat des de Gornal Activa. La campanya coincideix amb millores introduïdes al sistema per fer més àgil l’alta telemàtica a la borsa.

La borsa posa a disposició de les empreses de la ciutat que requereixin personal els perfils de 2.500 persones, les inscrites actualment, que estan en situació d’atur i que prèviament s’han donat d’alta al servei a través del web http://www.dinamitzaciolocallh.cat/borsaTreball.aspx?1. També s’ofereix atenció personalitzada a través del telèfon gratuït 900 924 879. Les empreses que activin processos de selecció poden contactar amb l’Ajuntament a través d’aquest web.

La campanya de difusió té com a suport un vídeo promocional (Borsa de Treball) , que incideix en el reforç del servei des de tres vessants:

- organitzativa, amb la millora dels processos d’inscripció i d’atenció a les persones usuàries, amb l’adaptació del servei a la modalitat online i fent més àgil el procés d’alta.

- comunicativa, per donar a conèixer el servei a la ciutadania.

- relacional, establint contactes amb empreses del territori perquè utilitzin la borsa de treball municipal en els seus processos de selecció de personal.

La regidora de l’Àrea, Rocío Ramírez, assenyala que l’objectiu és “que les empreses del nostre territori contractin talent local i és per aquest motiu que hem impulsat una campanya d’apropament a les empreses de L’Hospitalet perquè puguin utilitzar-la”.

La borsa de treball municipal va començar a funcionar l’any 2000 i és una agència de col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) des de l’any 2012. En els darrers 2 anys, més de 13.800 persones han utilitzat el servei, s’han publicat més de 700 ofertes i han col·laborat 570 empreses.

Aquesta acció s’emmarca en les diferents actuacions definides al Pacte de ciutat per la recuperació econòmica i social, amb l’objectiu de fomentar una millora de l’ocupació de qualitat a la nostra ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal