Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
08/01/2019
Joves Ocupació

Les cases d’ofici una oportunitat per aprendre una professió: Inscripció oberta durant gener

Les Cases d’Ofici son un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves entre 16 i 25 anys, amb el graduat de l’ESO, residents a zona nord de L’Hospitalet (La Florida, Pubilla Cases, Les Planes, Collblanc i La Torrassa).

Actualment n’hi ha dues, una orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en Cuina, Servei de restaurant i bar i Serveis d’allotjament; i l’altre, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’Electricitat i Lampisteria-Climatització. El programa dura tot l’any 2019, i inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de sis mesos. Les Cases d’ofici estan  subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Treball als barris de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.

Si estàs interessat, no ho dubtis i dóna’t pressa, queden poques places. Pots inscriure’t al Centre de Recursos per l’Ocupació (carrer Paris, 71, L’Hospitalet; tel. 93 402 40 20), al Cemfo (carretera del Mig, 85, L’Hospitalet)  o a la mateixa plana web.

INSCRIPCIÓ:

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)