Notícies

Detall notícia

22/05/2023
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Més de 150 alumnes de formació professional es donen d’alta a la borsa d’ocupació

Personal tècnic de l’Ajuntament ha visitat quatre centres educatius per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat
Veure imatge de Més de 150 alumnes de formació professional es donen d’alta a la borsa d’ocupació (nova finestra)

Durant els mesos de març, abril i maig, personal tècnic de l’Ajuntament ha visitat quatre centres educatius de la ciutat per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat que ofereix Gornal Activa. Han realitzat sessions a l’Institut Provençana, al Centre d’Estudis Dolmen, a l’Institut Can Vilumara i a l’Institut Mercè Rodoreda.

Durant la visita, s’ajuda l’alumnat a fer l’alta online a la borsa de treball de Gornal Activa i s’explica quins són els serveis que l’equipament posa al seu abast: orientació laboral, formació en noves tecnologies i assessorament per a l’emprenedoria. 154 joves s’han donat d’alta a la borsa de treball, i més de 50 finalitzaran la seva inscripció en properes sessions.

L’acció es realitza cada any amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat del jovent de la ciutat. En aquesta edició, com a novetat, s’ha incorporat per primer cop visites d’alumnes a Gornal Activa, durant les quals 30 alumnes han visitat les instal·lacions municipals per conèixer els serveis.

L'Hospitalet, a través de l’estratègia de ciutat FP 365, treballa per afavorir la inserció laboral establint contactes amb les empreses del territori i acostant-les als joves que cursen estudis de Formació Professional a la ciutat. L’Hospitalet vol esdevenir el referent metropolità en la Formació Professional, un instrument imprescindible de progrés i desenvolupament per a la ciutat.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal