Notícies

Detall notícia

09/12/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’Hospitalet contracta a 38 persones procedents d’un programa integral d’Ocupació

Durant 9 mesos portaran a terme tasques de suport a la represa de l’activitat econòmica afectada per la Covid-19 i suport a tasques socials

L’Ajuntament de L’Hospitalet per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha seleccionat a gairebé 40 persones que durant 9 mesos treballaran en tasques de suport social i per ajudar en la represa de l’activitat econòmica afectada per la Covid-19.

Les persones contractades realitzaran accions d’experiència laboral en diferents àrees i serveis de l’Ajuntament tot desenvolupant feines de suport en l’àmbit administratiu, de suport a la comunitat, d’informador per a la convivència i l’espai públic, d’informador de Mercats i Comerç així com també d’Informador en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

El programa compta amb 60 hores d’accions formatives transversals en àmbits d’habilitats de comunicació i intel·ligència emocional que es preveuen realitzar durant el mes de gener. A més, els perfils seleccionats també rebran formació en Prevenció de Riscos Laborals, Primers Auxilis, formació adreçada a l’entorn laboral i contractual a més de tota la formació higiènica i preventiva respecte a les mesures de la Covid-19.

Treball i Formació és un programa integral d’ocupació, que està subvencionat pel Ministeri de Treball i Economia Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i té com a finalitat promoure l’ocupació de les persones aturades i afectades per la crisi sanitària així com ajudar en la recerca de feina d’aquelles persones amb més dificultats d’accés al mercat de treball.

Aquest programa s’emmarca dins l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per seguir fomentant l’ocupació de qualitat a la ciutat, a través de programes de formació ocupacional que millorin l’ocupabilitat dels ciutadans.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)