Notícies

Detall notícia

01/03/2023
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

S’obre el període d’inscripció al programa “L’H, primera experiència laboral”

Amb el pla d’ocupació, L’Hospitalet contractarà com a personal tècnic superior 34 joves d’entre 18 i 34 anys amb titulació universitària i en situació d’atur
Veure imatge de S’obre el període d’inscripció al programa “L’H, primera experiència laboral” (nova finestra)

Avui s’obre la convocatòria al pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A través del pla, l’Ajuntament contractarà 34 joves d’entre 18 i 34 anys amb titulació universitària i en situació d’atur com a personal tècnic superior a jornada completa.

L’inici de la contractació es preveu per al mes de maig i s’estendrà fins al 31 de desembre del 2023, amb possibilitat de pròrroga fins a un màxim de 12 mesos de contracte.

Les persones candidates treballaran en diverses àrees de l’Ajuntament en els àmbits de dret, psicologia, ciències econòmiques, arquitectura tècnica i edificació, enginyeria, ciències polítiques, comunicació, història, pedagogia, gestió i administració pública i relacions laborals i sociologia.

El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de març. Es poden consultar les places ofertes i les seves funcions i fer-ne la sol·licitud a la seu electrònica en aquest enllaç.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral relacionada amb els estudis universitaris, i tal com recull el Pacte de Ciutat, afavorir la integració sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral i promoure l’ocupació de qualitat. A més, la convocatòria compta amb uns criteris de paritat per impulsar l’ocupació amb perspectiva de gènere.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal