Notícies

Detall notícia

01/10/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Èxit de participació d’empreses de L’Hospitalet a la 8a edició d’Accelera el creixement

4 empreses de la ciutat han passat el procés de selecció

El passat dijous va tenir lloc la sessió inaugural de la 8a edició del programa Accelera el Creixement, un programa impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona en col•laboració amb l’Ajuntament que s’adreça a les PIMES del territori amb potencial de creixement que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho.

En aquesta edició, un total de quatre empreses de L’Hospitalet han estat seleccionades després de passar el procés de selecció i tindran l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en temes com a estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres.

Les 50 empreses seleccionades identificaran durant els pròxims mesos les línies de creixement de l’empresa a mitjà i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Aquesta acció s’emmarca  dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per donar acompanyament en els processos de millora i creixement de les empreses de la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)