Notícies

Detall notícia

18/02/2019
Joves. Formació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans

Adreçats a joves de 16 a 29 anys amb graduat d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà Dintre dels programes singulars de Garantia juvenil
L’Ajuntament de L’Hospitalet té obert el termini d’inscripció per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans, emmarcats dins dels programes singulars de Garantia juvenil i adreçats a joves de 16 a 29 anys, amb el graduat de l’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà.

Tots dos projectes es desenvoluparan durant tot aquest 2019 i inclouen orientació, assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació. El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades als sistemes educatius o formatius.

El projecte L’H>Play té per objectiu millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual —il•luminació d’espectacles musicals, sonorització d’espectacles musicals, confecció i publicació de pàgines web i desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius. Es tracta d’un eix important de formació professional en el marc del projecte estratègic local del Districte Cultural, amb la col•laboració d’agents públics i privats.

El projecte Escola de bàrmans inclou els següents itineraris formatius: serveis de bar i cafeteria, begudes i servei de vins, formació en TIC per a l’aplicació de sistemes informàtics en el bar-cafeteria, control de l’activitat econòmica del bar i cafeteria i anglès professional.

Inscriu-te  a: 

O de manera presencial al Centre Municipal de Formació Ocupacional, CEMFO —carretera del Mig, 85, 08907 L'Hospitalet de Llobregat
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economía Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)