Notícies

Detall notícia

15/09/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament posa en marxa un curs de formació integrada en neteja d’edificis i locals

5 homes i 5 dones demandants d’ocupació de la Zona Nord de L’Hospitalet es formaran i seran contractades laboralment en un pla dirigit a territoris amb majors necessitats en matèria de formació i ocupació
Veure imatge de L’Ajuntament posa en marxa un curs de formació integrada en neteja d’edificis i locals (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet va posar en marxa ahir un curs de formació integrada en neteja d’edificis i locals dirigit als territoris amb majors necessitats en matèria de formació i ocupació.

L’acció, que s’emmarca en el programa Treball als Barris, ha seleccionat un total de 10 persones demandants d’ocupació residents als barris de la Torrassa, Collblanc, la Florida-les Planes, i Pubilla Cases de L’Hospitalet, que gaudiran de més de 260 hores de formació teòrico-pràctiques en matèries com competències comunicatives, recerca activa de treball i mercat laboral, igualtat d’oportunitats i multiculturalitat, sensibilització ambiental i competències informàtiques bàsiques, entre d’altres.

Simultàniament a la formació, a partir d’octubre seran contractats laboralment per un període de 6 mesos en un pla d’experienciació laboral. D’aquesta manera els participants, 5 dones i 5 homes, rebran formació i desenvoluparan una feina remunerada aconseguint així millorar les seves competències professionals i facilitant oportunitats per a la seva posterior ocupabilitat.

A través d’accions de formació integrada i d’accions de qualificació professional, especialitzats  en sectors amb potencial de contractació, es pretén millorar l’ocupabilitat i les competències professionals dels destinataris així com les competències de base dels demandants d’ocupació allunyats dels recursos formatius.

L’Ajuntament segueix apostant, un cop més, per formar i acompanyar als territoris  amb majors necessitats de suport en matèria d’ocupació i formació oferint així una eina dedicada al foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació de qualitat a la ciutat de L’Hospitalet. D’aquesta manera, durant el 2019 es van oferir més de 20 programes de formació ocupacional dels quals van participar més de 1.100 persones i d’aquestes, 394 han aconseguit una feina, és a dir, aproximadament un de cada tres participants (35,79%).

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)