Notícies

Detall notícia

29/07/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Mostrar i descobrir L’Hospitalet a través d’Instagram

L’Ajuntament presenta el certamen “El meu racó favorit de L’Hospitalet de Llobregat”, que convida la ciutadania a pujar fotografies a la xarxa social Instagram
Mi Rincón FavoritoVeure imatge de Mostrar i descobrir L’Hospitalet a través d’Instagram (nova finestra)

L’Ajuntament presenta “El meu racó favorit de L'Hospitalet de Llobregat”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar i descobrir el més destacat: el seu paisatge favorit, un bucòlic capvespre, un parc ple d’activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat, la plaça més representativa en ple enrenou...

El certamen seleccionarà dues persones guanyadores que seran premiades amb una dotació econòmica i, a més, competiran en l’àmbit nacional al costat de les persones escollides dels certàmens d’altres localitats que lluitaran per guanyar els premis nacionals del projecte “El meu racó favorit”, una iniciativa que tindrà lloc al voltant del 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme.

Per participar-hi, n’hi haurà prou amb prendre una instantània i pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen #mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH i etiquetar en la fotografia el perfil @lhturisme. A més, s’ha d’omplir el formulari de participació (on també es poden consultar les bases). El text de la descripció de la imatge formarà part de l’obra i serà tingut en compte pel jurat a l’hora de triar les fotografies guanyadores. El format i l’extensió d'aquest text són lliures i es permet la inclusió d’emoticones. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat (18 anys) que vulguin participar, sense importar el lloc de naixement. L’únic requisit és que la fotografia presentada estigui realitzada a la localitat o hi faci referència.

El certamen comptarà amb dos premis: un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. La fotografia guanyadora del primer premi serà impresa en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) que la reconeixeran com el treball més destacat del certamen.

A més, les fotografies participants optaran als premis nacionals del projecte "El meu racó favorit" juntament amb les d’altres certàmens de tot el país. Aquests premis estaran dividits en categories, premiant la imatge més destacada en les següents àrees: paisatge natural o urbà (300 euros), imatge nocturna (300 euros), lluita/superació de la Covid (300 euros), gastronomia (300 euros) i millor fotografia nacional (500 euros, optarà només la imatge guanyadora de cada certamen).

Aquesta proposta forma part de la campanya de comunicació prevista per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística, mostrant tots aquells punts forts que ofereix, i acostant al visitant i al ciutadà espais singulars i únics, que permeten completar la idea de L'Hospitalet com a ciutat turística.

L’Hospitalet és una destinació urbana on la cultura com a eix principal de desenvolupament turístic es complementa amb una àmplia oferta gastronòmica i esportiva, i on clarament el turisme de congressos i negocis són l’eix diferencial bàsic per a la ciutat. Amb aquest concurs, podrem apropar-nos a la visió de la ciutadania i del turista i mostrar una ciutat viva i en constant creixement.

El termini per inscriure fotografies estarà obert fins al 5 de setembre i els premis es donaran a conèixer el 27 de setembre (veredicte local) i el 20 d'octubre (veredicte nacional).

Més informació del certamen i formulari d’inscripció: Bases i formulari d' inscripció

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal