Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
21/10/2016
Mercats

Els mercats municipals trauran les parades al carrer el 22 i el 23 d’octubre dins del programa Mes dels Mercats

Elaboracions culinàries i de cocteleria a la Gastroaula   Botifarrada popular dins de la Setmana de la Solidaritat


L’Ajuntament impulsa, per tercer any consecutiu,  els Mercats al carrer, una activitat emmarcada en la celebració del Mes dels Mercats que s’està portant a terme a l’octubre, amb l’objectiu de potenciar aquests equipaments municipals i donar a conèixer la varietat i la qualitat dels productes que es poden adquirir als mercats municipals.

Dissabte, 22 d’octubre, de 17 a 24 h, i diumenge, 23 d’octubre, de 10 a 15 h, les parades de fresc i de complements dels vuit mercats municipals exposaran els seus productes a l’avinguda del Torrent Gornal, davant del mercat. Durant els dos dies hi haurà, a més, tallers infantils, actuacions musicals,  activitats culturals i una ruleta de premis.

En aquesta edició també hi haurà instal•lada durant els dos dies de celebració de Mercats al carrer, la Gastroaula, un espai que impulsa el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet on es realitzaran elaboracions culinàries i de cocteleria. Així, dissabte, de 17 a 19 h, s’elaboraran plats de temporada, de cuina vegana-fusió i còctels clàssics. Diumenge, d’11 a 13 h, per la Gastroaula tornen el plats de temporada i els còctels seran d’aperitiu. L’elaboració de plats i còctels anirà a càrrec de professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria.

També durant aquest cap de setmana, el Mercat del Torrent Gornal organitza dissabte la Nit de tapes, entre les 20 i les 24 h, amb tapes de qualitat i per a tots els paladars, i diumenge, dins de la Setmana de la Solidaritat, els mercats de L’Hospitalet organitzen una botifarrada popular davant del mercat de “los Pajaritos” a l’avinguda del Torrent Gornal. Els diners recaptats es destinaran a la Creu Roja de L’Hospitalet.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)