Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
08/01/2018

Kaliu Park tanca amb 120.000 visitants

L’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha rebut visitants d’arreu de Catalunya

  L’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha rebut visitants d’arreu de Catalunya


Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes complint el seu objectiu principal: viure l’experiència del Nadal en família, a través del joc i de les diferents activitats amb caràcter i dinàmiques pròpies. 

Un total de 120.000 persones han passat per La Farga de L’Hospitalet per gaudir de la proposta lúdica per a totes les famílies i que per segon any consecutiu s’ha instal•lat en el recinte hospitalenc.

L’organització del Kaliu Park s’ha mostrat prou satisfeta per la xifra de visitants durant els divuit dies de celebració d’aquest esdeveniment familiar, majoritàriament de L’Hospitalet i de l’àrea metropolitana, amb Barcelona com a ciutat destacada, però també de diferents poblacions de Lleida, Tarragona i Girona.

L’Ajuntament de L’Hospitalet i La Farga han apostat aquest any per potenciar tres grans espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic, per donar opcions als més petits i també a joves i famílies senceres que han gaudit d’aquesta proposta nadalenca de la ciutat de L’Hospitalet. 

La pista de gel i el tobogan gegant, al Kaliu Gel, han estat les atraccions estrella del Kaliu Park: milers de persones han gaudit lliscant pels 1.600 m2 de pista i pel tobogan gegant. Les empreses catalanes WWIP i N-ICE han estat les encarregades de la producció i gestió d’aquestes activitats.

Ha estat força reeixit el Kaliu Creatiu, obert a propostes d’entitats de la ciutat com Per Amor a L’Hart, que cada dia ha fet una representació del Circ d’Hivern, amb tot l’aforament esgotat diàriament. Han estat també força participatius els tallers de circ de la mateixa entitat, així com els tallers de dansa urbana, a càrrec d’Street Dance Area, de percussió amb l’Escola Drum Team i el taller de maquillatge. La música en directe també estat protagonista amb els concerts de Lali BeGood.

El Kaliu Lúdic ha estat l’espai on tothom ha pogut interactuar jugant a El Món del Joc o amb les propostes esportives del bàsquet 3x3 i el tennis de taula.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)