Notícies

Detall notícia

14/05/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El restaurant Bosàbé obté el premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

El premi a La tapa més popular va ser pel Caracas 2

El Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de  l'Hospitalet va acollir el dilluns 13 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc. Les 10 finalistes, de 63 participants, van ser escollides pels vots acumulats als “tapaports” durant la ruta. El jurat tècnic de la final va estar format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Santi Peñarrocha (xef de Mar de Pins), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Anna Barbería (xef i professora de cuina del Centre de Formació d’Hostaleria).

El jurat va escollir com la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet la proposta de Bosàbé Restaurant, Carxofa Prat & Gamba, Carxofa Prat confitada, amb xips de fulla de Carxofa Prat, gamba marinada i la seva bisque. Molt a prop en la puntuació van estar Matagana amb la tapa Calçots & Cervessa, i El Brot de L'Hospitalet amb Pita gyros, que van quedar en segona i tercera posició, respectivament.

El jurat va valorar molt positivament la tècnica i el sabor de les propostes presentades pels 10 restauradors finalistes, incidint en l’aposta que durant l’activitat s’ha fet pel producte fresc i de temporada, procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’acte va servir també per donar els premis a la tapa popular, resultat dels vots comptabilitzats pels clients participants del QuintoTapa.
El primer premi va ser per Bacallà & Carxofa Prat, de Caracas 2, seguit de Mar i Muntanya ECO de Blanc Degustació, i Calçots & Cervessa de Matagana. Finalment, el premi a la millor cambrera va recaure en Iván Álvarez, de Suchart's Restaurant.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)