Notícies

Detall notícia

08/02/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Les persones contractades en els plans d’ocupació de l’AMB es formen per primera vegada en format online

17 persones han estat contractades en el marc L’H Compromís amb les persones. El programa promou l’ocupació en col·lectius afectats per la crisi sanitària.
Veure imatge de Les persones contractades en els plans d’ocupació de l’AMB es formen per primera vegada en format online (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha seleccionat a disset persones que durant 12 i 18 mesos treballaran en tasques de suport i reforç de les diferents unitats de l’Àrea en el marc de Plans d’Ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), L’H Compromís amb les persones.

El programa, que compta amb un finançament de 785.230,10 euros de l’AMB, té com a objectiu promoure l’ocupació de les persones aturades i afectades per la crisi sanitària de la Covid-19 i també, d’aquelles amb més dificultat d’accés al mercat de treball. D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén realitzar un seguit d’actuacions que responguin a un enfocament integral a través d’aspectes ocupacionals, socials, formatius i econòmics.

Les persones contractades en aquest pla d’ocupació compten amb més de 60 hores d’accions formatives, que per primera vegada s’estan realitzant a través d’eines telemàtiques. Els tècnics, s’estan formant en matèries relacionades segons la seva especialitat entre les quals destaquen les de Medi Ambient i Residus, Prevenció en Riscos Laborals o Primers Auxilis. D’altra banda, cal destacar que aquest matí ha tingut lloc l’única formació genèrica d’aquest grup en matèria d’Igualtat de gènere.

L’H Compromís amb les persones també té prevista la contractació de 21 persones que s’incorporaran al finalitzar el primer semestre del projecte realitzant tasques de manteniment d’edificis municipals i d’instal·lacions a l’espai públic.

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de Ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per generar oportunitats d’ocupació de qualitat i reforçar les àrees de gestió  del consistori establint mesures específiques per als col·lectius més afectats per la crisi sanitària.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)