Notícies

Detall notícia

14/06/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Pubilla Cases pren el relleu a la ruta de tapes

La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 17 al 20 de juny
Veure imatge de Pubilla Cases pren el relleu a la ruta de tapes (nova finestra)

Després de l’èxit de les rutes gastronòmiques de Santa Eulàlia i Can Serra, ara és el torn de Pubilla Cases, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

La ruta Pubilla Cases de Tapes tindrà lloc del 17 al 20 de juny i comptarà amb la participació de 12 establiments de la ciutat que ens sorprendran amb propostes originals acompanyades d’una consumició pel preu de 3,5 euros.

Tal i com ha succeït en la resta de rutes organitzades aquest any, s’ha hagut de complir amb les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i, per aquest motiu, les tapes de la ruta de Pubilla Cases també es podrà gaudir en format take away i delivery o per consumir en el local en funció dels horaris de cada establiment.

Tota la informació de la ruta es pot consultar en format online a través del enllaç: https://lh-on.cat/documents/PUBILLA_tapes_2021.pdf


Seguint les restriccions sanitàries, aquest any s’ha prescindit de les bústies i les butlletes de votació a les millors creacions, i els restaurants guanyadors seran triats per mitjà de les publicacions que realitzin els comensals a través de la xarxa social Instagram amb el #nomdelrestaurantPubillaCasesTapes.

Aquestes actuacions formen part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat als nostres veïns i visitants de L’Hospitalet.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal