Notícies

Detall notícia

07/10/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Un alumne del Projecte L'H>Play és finalista en la VI Edició de PlayStation Talents

Cada any Sony España presenta els projectes per a Play Station 4 que han estat desenvolupats pels alumnes que participen en el programa PlayStation Talents. El projecte L’H>Play està impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social  té la seva seu al Districte Cultural de L'Hospitalet i vol donar suport a la indústria del videojoc independent.

A través de quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual, el projecte L’H>Play pretén millorar la  preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC).

En aquesta edició, un dels alumnes del curs de Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius del Projecte L'H>Play, Arnau Casellas, amb els seus companys d'equip CuCurry, han vist seleccionat el seu videojoc Corbid, A Colorful Adventure, entre els 20 jocs que compten amb possibilitats de passar a la fase final dels premis.

Els videojocs seleccionats participaran aquesta setmana en la Madrid Games Week 2019 on optaran a guanyar premis com la possibilitat de treballar en el seu projecte durant un any a les instal•lacions de Games Camp assessors de màrqueting i producció, campanya en mitjans de PlayStation valorada en més de 200.000 €, kits de desenvolupament de PS4 i 10.000 € en metàl•lic per a l'estudi.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)