Notícies

Detall notícia

09/10/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Obertes les inscripcions per als cursos de formació professional per a l’ocupació

S’obren les inscripcions per als cursos de formació professional per a l’ocupació (FOAP), unes accions finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal que persegueixen com a objectiu millorar la qualitat professional i l’ocupabilitat per a la recerca de feina.

Els cursos que es realitzaran entre Novembre 2019 i Setembre 2020 s’adrecen a persones inscrites com a demandants d’ocupació i comptaran amb una programació en tres àrees que permetran als assistents obtenir el certificat de professionalitat corresponent:

Dins l’àrea d’Informàtica i producció audiovisual es programen les especialitats “Confecció i publicació de pàgines web” (nivell 2) i Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius (nivell 3).

En l’àrea de manteniment de vehicles, s’ofereixen els cursos “Operacions auxiliars de manteniment de carrosseria de vehicles” (nivell 1) i “Manteniment d'elements no estructurals de carrosseries de vehicles” (nivell 2).

Pel que fa a l’àrea d’Instal•lacions i eficiència energètica, es pot cursar l’especialitat “Operacions de fontaneria” i “Calefacció-climatització domèstica”.

Tots els cursos d’aquestes tres àrees formatives inclouen pràctiques no laborals en empreses que permetrà als participants entrar en contacte amb el món laboral, completar la seva formació en un entorn de treball real i posar en pràctica els coneixements adquirits durant els cursos.

Les persones interessades poden preinscriure’s al cercador de cursos d’aquesta pàgina web o a través del cercador del SOC.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)