Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
02/05/2018
Restauració

Prop de 43.000 tapes venudes en cinc dies

La Primavera de Tapes 2018 fa balanç
Primavera de Tapes 2018Veure imatge de Primavera de Tapes 2018 (nova finestra)
Un total de 42 establiments de la ciutat han participat en la ruta gastronòmica Primavera de Tapes de l’any 2018 (del 19 al 23 d’abril), durant la qual s'han servit més de 25.000 tapes que els locals van elaborar especialment per a la ruta.
Entre els establiments participants s’hi han comptat hotels, bars, restaurants, cafès i cellers. Aquests 42 establiments opten als premis de Tapa més saborosa, Tapa més creativa, Tapa de millor qualitat gastronòmica, atorgats per un jurat expert, i també al guardó de Tapa més popular, aquesta última escollida pels consumidors. El resultat del jurat serà fet públic properament.
Aproximadament un miler de ciutadans han participat amb les seves votacions en el concurs, després d’acreditar que havien tastat com a mínim cinc de les tapes presentades a concurs. Aquests ciutadans són els que entraran en el sorteig de diferents premis, oferts pels hotels NH Collection Tower, Madanis, SB Plaza Europa i Porta Fira, i pel Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.
A això, cal sumar-hi la Nit de tapes celebrada el dissabte 21 d'abril al Mercat del Centre, durant la qual els paradistes del mercat van servir prop de 18 mil tapes elaborades amb productes frescos de les seves parades.
Si se sumen els registres de les dues activitats, el nombre total de tapes venudes és de 43.000.

Properament, les rutes dels barris
Durant els propers mesos, i en el marc de les festes majors dels barris, arribaran les rutes de Sant Josep de Tapes (del 10 al 13 de maig), Santa Eulàlia de Tapes (del 31 de maig al 3 de juny), Can Serra de Tapes (del 7 al 10 de juny), Pubilla Cases (del 14 al 17 de juny) i La Florida de Tapes (del 28 de juny a l’1 de juliol). Finalment, ja a la tardor, arriba la ruta gastronòmica A la tardor platillos!, que complementa l’oferta anual d’esdeveniments dedicats a la gastronomia.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)