Notícies

Detall notícia

26/01/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nova acció per a la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional

S’inicia un programa que reforçarà l’orientació laboral i farà mediació amb les empreses per contribuir a la inserció social i laboral d’aquest col·lectiu.L’any 2020, el Servei d’Informació i Orientació Laboral va atendre 113 persones amb diversitat funcional
Veure imatge de Nova acció per a la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional (nova finestra)

L’Hospitalet ha iniciat un nou programa, Espai de suport a la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de contribuir a la inserció social i laboral de les persones amb diversitat funcional, principalment per donar suport al seu accés al mercat de treball ordinari. 

Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions que l’Ajuntament duu a terme per fomentar l’ocupació de qualitat a L’Hospitalet a través de programes que millorin la inserció social i laboral de les persones amb més dificultats per inserir-se al món laboral. Al llarg de 2020, el Servei d’Informació i Orientació Laboral va atendre 113 persones amb diversitat funcional

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social desenvolupa el programa, finançat per la Diputació de Barcelona, que hi aporta 47.677 euros, i per l’Ajuntament, que hi destina 31.784 euros.

A través d’aquest programa es donarà resposta a les necessitats de cada usuari i a la demanda del mercat laboral. Una part important de les accions que es faran serà analitzar el mercat laboral i fer d’intermediari entre les empreses amb demandes i les persones que busquen feina dins d’aquest col·lectiu. Aquest programa suposa posar en marxa un nou servei especialitzat a les accions d’aproximació al teixit empresarial i a reforçar l’orientació laboral de persones amb diversitat funcional.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament vol contribuir a acabar amb els prejudicis i els estereotips cap a les persones amb discapacitat, fent un especial èmfasi en l’àmbit empresarial però també en el conjunt de la societat.

Per tal participar en aquest programa, les persones interessades han de trucar al telèfon gratuït 900 924 879 i seleccionar l’opció 2 o inscriure’s a través de l’enllaç: 

http://www.dinamitzaciolocallh.cat/DetallOrientacio.aspx?tipus=95&idFormacio=6992&cercador=1

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)