Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
09/11/2017
Empresa

Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H

Veure imatge de  Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H (nova finestra)
La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar dimarts, 7 de novembre, una visita al centre de referència en R+D+i Sincotró ALBA, com una activitat més dins del programa Innosmart que impulsa l’Ajuntament al llarg d’ aquest 2017.

L’activitat s’ha adreçat a  directius i tècnics participants de les accions de Trad Innova: “Mentories d’innovació en empreses locals”, i a docents de centres educatius de la ciutat dins de les “Sessions de sensibilització per innovar als centres educatius”. L’objectiu és promoure la cultura innovadora, apropar als centres educatius i a les empreses locals  la innovació, i donar  a conèixer els serveis que ofereix aquest centre de referència a les empreses.

El Sincrotró ALBA és una infraestructura científica de tercera generació, situada a Cerdanyola del Vallès i és la més important pel sud d’Europa. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons per produir llum de sincrotró, que permet visualitzar l’estructura atòmica i molecular dels materials i estudiar les seves propietats. Aquesta gran infraestructura científica genera unes 6.000 hores de llum anualment i està disponible per oferir servei a la investigació i al desenvolupament del sector empresarial, així com per fomentar la transmissió, intercanvi i preservació del coneixement, la transferència de tecnologia i la innovació.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)