Notícies

Detall notícia

20/10/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Aula de Recerca de Feina modifica els seus horaris

A partir del 9 de novembre l’Aula de Recerca de Feina , canvia d’horari i d’activitats. Aquest servei de recerca activa de feina amb suport d'un tècnic i acompanyament personalitzat és gratuït i es duu a terme a l’equipament municipal Gornal Activa.   

Amb aquest canvi, l’Ajuntament reforça els serveis d'ocupació tot aprofitant les sinergies originades pels serveis d'atenció a l'empresa i l'emprenedoria, així com establint una millor relació entre l’oferta i la demanda d’ocupació a la nostra ciutat.

A continuació podeu consultar els nous horaris d'atenció:

  • Dilluns, dimecres i divendres:

Realització del curs Alfabetització digital per la Recerca de feina, nivell bàsic i usuari. En horari de 9h a 14h , Aula 1, 1ª Planta de Gornal Activa ( C/Can Tries 20). 

  1.  ALFABETITZACIÓ NIVELL BÀSIC     Inscripcions
  2.  ALFABETITZACIÓ NIVELL USUARI  Inscripcions
  • Dimarts:

Espai de Autogestió per la Recerca de Feina. L’Aula redueix el seu horari habitual per obrir els dimarts en dos torns  de 10h a 11:30h i de 12h a 13:30h per la utilització d’ordinadors en la recerca activa de feina. Aula 1, 1ª Planta de Gornal Activa ( C/Can Tries 20).

Cal demanar cita prèvia al telèfon 900 924 879 (Opció 1)

  • Dijous: 

Píndoles formatives. L’espai de l’Aula de Recerca es transforma per donar a conèixer les noves eines del mercat laboral. Horari de 9h a 14h. Aula 1, 1ª Planta de Gornal Activa (C/Can Tries 20).

  1. Apps per la recerca de feina          Inscripcions
  2. Google : Gmail +Drive +Agenda    Inscripcions
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal