Notícies

Detall notícia

02/02/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Programa UBICAT inicia una nova edició

Ofereix serveis d’acompanyament a la inserció laboral i suport emocional a col·lectius vulnerables. 85 persones seran ateses durant el 2021.

L’Ajuntament de L’Hospitalet mitjançant l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha posat en marxa la segona edició del programa UBICAT, un projecte  d’acompanyament a la inserció laboral i suport emocional a col·lectius vulnerables amb dificultats d’accés al mercat laboral.

El programa, que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal, Ministerio de Trabajo y Economía social,  va iniciar les inscripcions el passat 29 de desembre i té previst atendre a 85 persones durant el 2021. D’aquests usuaris, 32 persones han de pertànyer al col·lectiu d’aturat de llarga durada i 53 al col·lectiu generalista, és a dir, persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral.

UBICAT compta amb actuacions d’orientació sociolaboral, coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses, així com amb recursos per a la capacitació del personal tècnic. A més, a través d’aquest projecte es desenvoluparan programes que previnguin i alleugin la pobresa, l’exclusió social i la precariertat en l’ocupació amb l’objectiu de reduir les desigualtats i la marginalitat d’aquest col·lectiu.

Per tal de participar en aquest programa, les persones interessades han de trucar al telèfon gratuït 900 924 879 i seleccionar l’opció 2 o inscriure’s a través de l’enllaç: 
http://www.dinamitzaciolocallh.cat/detallorientacio.aspx?tipus=94&idFormacio=6993

Aquest programa forma part de les accions definides al Pacte de Ciutat que l’Ajuntament està duent a terme per ajudar a aquells col·lectius especialment vulnerables i que tenen més dificultats en la seva inserció social i laboral a L’Hospitalet.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)