Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
29/05/2018
Final del QuintoTapa L’Hospitalet

El restaurant Bosàbé rep el premi a la Millor tapa gastronòmica

L’acte de la final del QuintoTapa va tenir lloc per primera vegada al Centre de Formació d’Hostaleria, de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Veure imatge de QuintoTapa (nova finestra)
La ruta gastronòmica QuintoTapa, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, va celebrar el 28 de maig la final del seu concurs de restauradors de L’Hospitalet. L’acte va tenir lloc al Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, i va comptar amb la participació de deu establiments de la ciutat: Bosàbé, El Repartidor, restaurant Bouquet de l’hotel NH Collection Barcelona Tower, restaurant Punt i Coma de l’Hotel SB Plaza Europa, Caracas 2, Malkoa, El Brot, El Celleret, Establiments Planes i Time’s Café. Aquests restaurants van competir amb les seves creacions gastronòmiques, moltes d’elles elaborades amb productes de proximitat de l’àrea del Llobregat.
El guanyador del primer premi a la Millor tapa gastronòmica va ser el restaurant Bosàbé, amb un cruixent de pollastre de Pota Blava, guacamole i xips de carxofa del Prat, mentre que els restaurants El Celleret i Malkoa van rebre el segon i tercer premi.
Els establiments van participar en un show cooking davant d’un jurat integrat per David Cartoixà, xef de l’Ermita de Brugués i guanyador del GastroGavà; Susana Aragón, xef del Cèntric Gastrobar i guanyadora del Plat Favorit dels Catalans 2017; Alberto Mendiola, xef de Marimorena, Restaurant i Cuiner de l’any 2017; i Juan Carlos Blanco, xef i professor de cuina de la Casa d’Oficis del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.
Durant l’acte es van lliurar també els premis de votació popular, que van escollir entre els 42 restaurants participants a la ruta. El primer premi en aquesta categoria va ser per al restaurant El Repartidor.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)