Notícies

Detall notícia

08/04/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Ajuntament, UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC es coordinen per abordar els efectes econòmics de la crisi sanitària

L’objectiu del consistori i dels agents econòmics de la ciutat és trobar fórmules per donar suport a treballadors, autònoms i empreses de manera coordinada i compartida, en el marc del Pacte local per l’ocupació
Veure imatge de Ajuntament, UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC es coordinen per abordar els efectes econòmics de la crisi sanitària (nova finestra)
El Pacte local per l’ocupació, que actualment està en fase de negociació per la seva renovació, i que està integrat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat —UGT, CCOO,  AEBALL i PIMEC—, s’ha reunit per analitzar la situació derivada de la crisi sanitària del coronavirus i poder donar suport, de manera conjunta, al teixit productiu i al sosteniment de l’ocupació a la ciutat.

A la reunió, feta per videoconferència amb la participació dels representants de totes les entitats, s’ha acordat coordinar i compartir tota la informació i les mesures de què es disposa. L’objectiu és que empreses, autònoms i treballadors es beneficiïn del treball conjunt en l’assessorament al teixit productiu i als treballadors, per tal d’aconseguir que aquest servei sigui més precís i eficaç.

En aquest sentit, també s’ha reafirmat la voluntat dels integrants del nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 de treballar, de manera prioritària, l’estudi de mesures immediates i de futur que puguin ajudar a la reactivació econòmica i a la creació d’ocupació de qualitat a la nostra ciutat, un cop es comenci a superar la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquestes accions coordinades han de permetre oferir noves vies per afrontar l’impacte socioeconòmic de la Covid-19, amb un servei d’atenció estable i de qualitat, i amb mesures alineades amb la realitat econòmica i social de la nostra ciutat.

El Pacte local per l’ocupació es mostra, un cop més, com a exemple d'espai de diàleg i de concertació territorial. Des de fa més de 15 anys, és una eina dedicada al foment de l’activitat econòmica i la creació ocupació de qualitat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)