Notícies

Detall notícia

20/03/2023
Serveis
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Mercat de Santa Eulàlia posa en marxa uns armariets per recollir la compra les 24 hores

La iniciativa adapta l’equipament als nous hàbits de consum, amb l’objectiu d’incentivar la compra i afavorir el comerç local i de qualitat
Veure imatge de El Mercat de Santa Eulàlia posa en marxa uns armariets per recollir la compra les 24 hores (nova finestra)

El Mercat de Santa Eulàlia posa a disposició de la clientela un servei de recollida de les compres a través d’uns armariets multitemperatures automatitzats situats a l’exterior del mercat, que permeten recollir les comandes en qualsevol horari i sense fer cues.

Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament amb finançament de la Diputació de Barcelona, que adapta l’equipament municipal als nous hàbits de consum, amb l’objectiu d’incentivar la compra i afavorir el comerç local i de qualitat.

El mòdul està format per 18 compartiments i una pantalla de control i disposa d’un sistema de purificació de l’aire per conservar els productes en condicions òptimes. A més, inclou una plataforma de visualització en remot del terminal, que permet veure la disponibilitat d’armariets i la traçabilitat de les comandes.

La comanda i el pagament es poden fer per telèfon o WhatsApp al número de cada parada. Els paradistes preparen i dipositen la comanda a l’armariet, refrigerat en el cas d’alimentació, i els clients poden passar a recollir-la durant les 24 hores següents introduint el codi que faciliten els paradistes.

Actualment, poden fer ús dels armariets els paradistes interiors, properament s’ampliarà als paradistes exteriors, i en una propera fase a comerciants de la zona. S’està acabant de formar els paradistes perquè es puguin sumar a la iniciativa tots aquells que ho vulguin.

El servei és una prova pilot que estarà activa sis mesos, posteriorment es farà un balanç del seu ús i de la satisfacció de paradistes i clients i s’avaluarà la continuïtat de la iniciativa.

Des del passat mes de novembre, el Mercat Municipal de Santa Eulàlia Interior disposa també d’un servei de repartiment a domicili amb una motocicleta, amb l’objectiu d’arribar a nous públics i facilitar la compra a persones amb problemes de mobilitat.

Aquest nou servei pilot contribueix a modernitzar les instal·lacions i la gestió dels mercats municipals per reforçar el seu paper de dinamitzadors dels seus entorns comercials, una mesura inclosa en el Pacte de Ciutat 2020-2023.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal