Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
09/07/2018
Joves. Formació

L’Escuderia-Escola L’H Exit obté el tercer lloc a la categoria 600 cc a les 24 hores de Motociclisme de Catalunya

L'Escuderia-Escola L'H Exit obté el tercer lloc a la categoria 600 cc a les 24 hores de Motociclisme de CatalunyaVeure imatge de L'Escuderia-Escola L'H Exit obté el tercer lloc a la categoria 600 cc a les 24 hores de Motociclisme de Catalunya (nova finestra)
El projecte formatiu de l’escuderia-escola L’H Exit ha comptat amb set alumnes que van realitzar tasques d’assistència al Pit Lane i el Pit Stop, cronometrant als corredors i de suport al manteniment de les motocicletes. Formats durant el més de juny,  al Centre de Formació d'automoció de l'Ajuntament de l'Hospitalet, aquests joves han viscut en directe la competició realitzada el dies 7 i 8 de juliol, al circuït de Montmeló.

A la categoria Superstock 600 cc la motocicleta Yamaha YZF R-6 de L’H Exit va quedar en tercera posició, guanyant el primer premi l’equip B the Travel Brand Endurance Racing i la segona posició Akro Moto. L’altra de les motos de l’escuderia-escola, en la categoria 1.000 cc, va finalitzar la carrera malgrat no es va classificar. Acabar la carrera en la competició de resistència de les 24 hores ja és un èxit, i pujar al podi és una gran satisfacció i el resultat del treball de tot un equip.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)