Notícies

Detall notícia

19/05/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet, un any més present a la fira FITUR

L’Ajuntament promocionarà el nou web de Turisme i els principals atractius turístics de la ciutat
Veure imatge de L’Hospitalet, un any més present a la fira FITUR (nova finestra)

L’Hospitalet de Llobregat, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social,  participa en la 41a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2021, que se celebra del 19 al 23 de maig. L’espai promocional de la ciutat es podrà visitar dins de l’estand de la Diputació de Barcelona i Costa Barcelona.

Enguany l’Ajuntament donarà a conèixer el nou web de turisme, presentat aquesta setmana, i que és un espai virtual que vol promocionar la ciutat com a destinació turística urbana, en l’àmbit internacional però també nacional i català.

Sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que és fa estimar”, es donarà a conèixer al públic general i als mercats nacional i internacional els principals actius turístics de la ciutat, com són el turisme de negocis —centrat en la Fira Granvia com a motor— i l’excel·lència d’un parc hoteler molt modern, a més del turisme esportiu que, gràcies al reconeixement del segell de Destinació de Turisme Esportiu, ha estat seu d’esdeveniments internacionals; la gastronomia singular i diversa, o la cultura, amb un calendari estable i equipaments capaços d’atreure un públic cada cop més ampli.

Fitur, Fira Internacional de Turisme, celebra la seva 41a edició tot adaptant-se a les mesures sanitàries que han estat necessàries com a conseqüència de la Covid- 19, per tal de continuar sent un punt de trobada de referència global per als professionals del sector i els mercats. En l’edició del 2020, Fitur va batre el rècord de participació amb 11.040 empreses expositores de 165 països i regions, i un total de 255 mil visitants.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal