Notícies

Detall notícia

13/05/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El projecte “OCUPAL’H. La nova indústria a L’Hospitalet” s’adapta  a les noves circumstàncies i ofereix formació en línia

EL PROGRAMA CONTINUA AMB LES SEVES FORMACIONS A TRAVÉS DE LA FORMACIÓ ON LINE, AMB L’OBJECTIU DE PROMOURE L’OCUPACIÓ A LA INDÚSTRIA LOCAL I AFAVORIR EL TRÀNSIT A LA NOVA INDÚSTRIA, DINS DEL TERRITORI DE L’HOSPITALET.
Veure imatge de El projecte “OCUPAL’H. La nova indústria a L’Hospitalet” s’adapta  a les noves circumstàncies i ofereix formació en línia (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha adaptat els serveis formatius, al igual que ha fet amb altres programes, també al projecte “OCUPAL’H. La nova Indústria a l’Hospitalet”. El programa, que aquest any realitza la seva segona edició,  té com a objectiu aprofitar les fortaleses del nostre teixit empresarial, així com el talent de les persones del nostre territori i alinear-lo, mitjançant processos d’innovació i empoderament, cap a les oportunitats que ofereix la nova indústria 4.0.

La formació en línia que s’està donant actualment és la següent:
- Informàtica en IT. 12, 14 i 19 maig, de 9 a 14h.
- CMD (Comunicació i Màrqueting Digital). 12, 14 i 19 maig de 9 a 14h.


Es tracta de cursos ja programats que formen part del tercer itinerari formatiu del programa, Forma’t en TIC i comunicacions. Són actuacions corresponents a l’eix  La retenció de talent i desenvolupament competencial de les persones. Les accions planificades per els altres dos eixos principals d’actuació, La concertació institucional (territorial i sectorial) i L’enfortiment del model d’indústria local ja han finalitzat les seves formacions corresponents.


D’aquesta manera, l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social,  ha reconvertit una part dels cursos presencials de formació amb l’objectiu de seguir treballant i potenciar, tot millorant  l’ocupabilitat, a través, d’una formació tecnològica que capaciti per la realitat actual i futura de les empreses que formen la nova indústria de L’Hospitalet. A més, també segueix acompanyant a les empreses dins d’una visió estratègica del territori.


La informació es pot consultar a la pàgina web www.dinamitzaciolocallh.cat

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)