Notícies

Detall notícia

10/06/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament digitalitza i adapta el servei d’ ocupació municipal i posa en marxa una línia telefònica d’atenció personalitzada

Mitjançant aquesta atenció personalitzada, els ciutadans de L’Hospitalet que es trobin aturats o en situació de millora de feina, podran contactar amb els diferents serveis de la Unitat de Promoció de l’Ocupació.
Veure imatge de L’Ajuntament digitalitza i adapta el servei d’ ocupació municipal i posa en marxa una línia telefònica d’atenció personalitzada (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha activat el telèfon gratuït 900 924 879 per atendre consultes i resoldre dubtes relacionats amb l’ocupació laboral. L’horari d’atenció d’aquesta línia de telèfon serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts de 16 a 18 h.

A través d’aquest dispositiu, l’Àrea continua fomentant l’atenció online posant a l’abast de la ciutadania un nou espai d'acompanyament virtual per a atendre totes les consultes en matèria d'orientació laboral i en el procés de cerca d'ocupació: assessorament en la cerca d'ocupació, millora de la qualificació, dubtes relacionats amb el món laboral , etc.

A banda d'aquest servei, cal recordar que l’Ajuntament també ha posat a disposició de PIMES, autònoms i treballadors el telèfon gratuït 900 924 925 i el correu covid19empreses@l-h.cat per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre les noves mesures econòmiques i fiscals que han entrat en vigor arran de la crisi sanitària.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal