Notícies

Detall notícia

08/03/2023
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament incorpora catorze tècniques auxiliars de gestió amb el programa Treball i Formació

El pla d’ocupació està destinat a dones en situació de violència de gènere o bé a dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada.
Veure imatge de L’Ajuntament incorpora catorze tècniques auxiliars de gestió amb el programa Treball i Formació (nova finestra)

L’Ajuntament ha incorporat catorze tècniques auxiliars de gestió a través de la línia DONA del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa s’adreça a dones en situació de violència de gènere o bé a dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada que no reben prestació per desocupació. A més, prioritza les dones de famílies monoparentals, les de 45 anys o més i les dones que no tenen la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat ordinària de jubilació.

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, han rebut aquest matí les catorze dones al Saló de Plens de l’Ajuntament, per donar-los la benvinguda com a treballadores del consistori.

El programa Treball i Formació, amb una duració de dotze mesos a jornada completa, té com a objectiu que persones en situació d’atur, i especialment aquelles que pertanyen als col·lectius amb més risc d’exclusió laboral o social, adquireixin experiència i capacitació professional per afavorir la seva inserció laboral. El pla inclou, a més, 60 hores de formació en ofimàtica.

Les noves treballadores s’incorporen a diferents àrees de l’Ajuntament: a l’Àrea d’Hisenda, TIC i Atenció Ciutadana; a l’Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, i a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

Aquest pla d’ocupació potencia la inserció laboral i l’ocupabilitat de població amb índexs més elevats de vulnerabilitat, i a més, impulsa l’ocupació amb perspectiva de gènere, dues mesures incloses en el Pacte de Ciutat de L’Hospitalet 2020-2023.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal