Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Sessió Informativa del Programa Accelera el Creixement

8A EDICIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT

del 27 de març al 3 de juny
Data inici inscripció: 27/03/2019
Data fi inscripció: 03/06/2019
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Punts d'inscripció/venda: Inscripcions Online
Lloc: Gornal Activa(Gornal Activa)
C. Can Tries 20  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L'equipament municipal Gornal Activa acollirà el pròxim 17 de maig l'acte de presentació de la 8a edició del programa Accelera el Creixement, un programa adreçat a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.

Es farà una selecció de les empreses inscrites amb més potencial de creixement i, en cas que la vostra empresa sigui seleccionada, tindrà l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament “in company” amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres. En aquest sentit, el cost del programa és de 5.500 euros per empresa, dels quals l’empresa només paga 500 euros + IVA.

SESSIÓ INFORMATIVA

La presentació de la 8a edició del Programa Accelera el Creixement tindrà lloc el pròxim 17 de maig a les 9:30 h a l'equipament municipal Gornal Activa (C/ Can Trias, 20). En l'acte es detallaran els requisits necessaris que han de complir les empreses interessades perquè puguin formar part d'aquesta iniciativa. 


PROGRAMA 

9.30 h    Benviguda per part de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic

9:45 h    Objectius del Programa. Qui hi pot participar?
              Sra. Núria Añon, representant del programa Accelera el Creixement a la Diputació
              de Barcelona

10.00 h  El Programa: Metodologia i Calendari
              Sra Annabel Cuatrecases, representant del programa Accelera el Creixement a
              PIMEC 

10.15 h  Experiència d'empresa participant en edicions anteriors

10:30 h  Torn de preguntes 
 

Per acudir a la sessió informativa cal inscriure's en el següent enllaç: http://www.dinamitzaciolocallh.cat/DetallCurs.aspx?1IYts2IvmKnDpRKQSPH1KlgqazBqazBPRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

La 8ª edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per PIMEC i Diputació de Barcelona comença el procés d’inscripció. Fins al 3 de juny de 2019  les empreses de l’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura. Es tracta d’un programa dirigit a PIMES, de mínim 3 treballadors i 5 anys de vida, que porta a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.

Per presentar sol•licitud cal omplir el FORMULARI EN LÍNIA o dirigir-se a Gornal Activa, un dels Centres Locals de Suport a l’Empresa del programa.

El formulari en línia cal enviar-lo abans del 4 de juny a: acuatrecases@pimec.orgPer a més informació del programa, podeu consultar la web o bé contactar directament amb el tècnic de l’Oficina de Serveis a l’Empresa Pepi Morales (jmorales@l-h.cat / 934036050) o amb Annabel Cuatrecases de PIMEC al correu acuatrecases@pimec.org o al telèfon 934 964 500. 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)