Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Emprenedoria tecnològica a Gornal Activa

JORNADES DE PRESENTACIÓ DEL MOBILE WORLD CONGRESS 2019
Data: 13 de febrer de 2019
Hora: a les 18:30
Data inici inscripció: 22/01/2019
Data fi inscripció: 12/02/2019
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Regidoria de Govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic
Regidoria de Govern d'Innovació Social
Punts d'inscripció/venda: Inscripció online
Lloc: Gornal Activa(Gornal Activa)
C. Can Tries 20  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Jornada dedicada a l'emprenedoria tecnològica, amb la participació de:

1/ Carles Antón-Haro, Director de Programes de R&D, Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

Director de Programes de R+D i Investigador Principal d'Investigació, les seves principals tasques, a més de la seva activitat investigadora diària, inclouen la coordinació general de la participació del CTTC en projectes de R+D finançats públicament i projectes de transferència de tecnologia, activitats de networking cap a l'establiment d'aliances estratègiques amb la indústria i l'acadèmia, el seguiment dels programes de finançament de R+D i identificació de noves oportunitats i interacció amb el Comitè Científic del CTTC


2/ Eduard Martin, Director de 5G, Mobile World Capital Barcelona

The Thinx | 5G Barcelona – 5G per IoT

Thinx | 5G Barcelona és un laboratori obert que te per objectiu oferir un espai de end-to-end real de les noves tecnologies IOT que permeti provar noves aplicacions i dispositius en condicions reals de xarxa i en un espai innovador i de col·laboració. En el laboratori Thinx | 5G Barcelona es poden testejar solucions e2e gràcies a una infraestructura que inclou els últims avenços tecnològics relacionats amb el 5G. The Thinx, que s'emmarca dins de la iniciativa 5G Barcelona, constitueix una oportunitat única per a la transferència tecnològica i el desenvolupament empresarial en solucions basades en 5G "

Eduard Martín Lineros és Enginyer Superior en Informàtica i Enginyer Tècnic en informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Cambridge Diploma in Information Technology (UCLES); Director del Programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona, Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), President de l'Associació de Professionals TIC de Catalunya i Ex Director d'Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC de l'Ajuntament de Barcelona.


3/ Josep Vidal, Professor del Departament de Teoris del Senyal i Comunicacions, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Reptes de recerca a la UPC en 5G, accés de banda ampla, internet de les coses i comunicacions ultra-fiables de baixa latència.

Doctor en Enginyeria de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Assistent de Recerca a l'Ecole Polytechnique de Lausanne. L'any 1991 completa la tesi doctoral (guardonada amb el Premi Extraordinari de Doctorat de la UPC l'any 1996) i s’uneix al Departament de Teoria i Comunicacions del Senyal. a la UPC. És professor de processos de senyalització estadística, laboratori de processadors de senyal digital i aprenentatge automàtic a l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicacions de la UPC. Ha participat en cursos de postgrau sobre Mètodes Matemàtics per a la Comunicació, Processament de Senyals Avançats i Teoria de la Informació. Ha estat degà associat de Relacions Internacionals a l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicacions de la UPC
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)