Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Sessió informativa del programa Accelera el creixement

En aquesta sessió a Gornal Activa, responsables de PIMEC explicaran amb detall el progama i els seus objectius, i convidaran les empreses a presentar candidatura per entrar-hi.
Data: 4 de maig de 2018
Hora: 9:30
Data inici inscripció: 05/04/2018
Data fi inscripció: 04/06/2018
Organitzadors: www.acceleraelcreixement.comPunts d'inscripció/venda:
Lloc: 
C. Can Tries 20  (L'Hospitalet de Llobregat)
Cal recordar que la 7ª edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per PIMEC i Diputació de Barcelona, ja s'apropa a la fase decisiva de selecció. Fins al 4 de juny les empreses de l’Hospitalet que s’hi vulguin acollir poden presentar candidatura. Es tracta d’un programa dirigit a pimes (de mínim 3 treballadors, 5 anys de vida i amb centre de decisió a la demarcació de Barcelona), que porta a terme un pla de creixement a la recerca d’objectius com l’augment de facturació i l’accés a nous mercats.

De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a a més de 70 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros. L’empresa només paga 500 euros (+IVA).

Per presentar sol·licitud cal omplir el FORMULARI EN LÍNIA o dirigir-se a Gornal Activa, un dels Centres Locals de Suport a l’Empresa del programa. Les empreses paguen 605 euros, IVA inclòs, menys del 12% del cost real del programa.

El formulari en línia cal enviar-lo a: acuatrecases@pimec.org
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)