Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 18/02/2019
  Joves. Formació

  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans

  Adreçats a joves de 16 a 29 anys amb graduat d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà Dintre dels programes singulars de Garantia juvenil
  Veure imatge de 	Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet té obert el termini d’inscripció per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans, emmarcats dins dels programes singulars de Garantia juvenil i adreçats a joves de 16 a 29 anys, amb el graduat de l’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà.

  Tots dos projectes es desenvoluparan durant tot aquest 2019 i inclouen orientació, assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació. El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades als sistemes educatius o formatius.
 • 14/03/2019

  Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet

  Veure imatge de 	Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet (nova finestra)
  20 persones en situació d’atur amb edats compreses entre els 24 i els 59 anys participen en la tercera Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet per reactivar i optimitzar la recerca de feina amb noves tècniques i eines, d’acord amb el nou mercat laboral: global, canviant i més tecnològic.

  Aquest programa d’orientació laboral, que es durà a terme a l’equipament municipal Gornal Activa fins al mes d’agost, està impulsat per la Fundació Santa María la Real, Fundació Telefónica i l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins el programa operatiu POISES.
 • 13/03/2019
  OCUPACIÓ 

  L’Ajuntament inicia un nou pla d’ocupació de la Diputacio de Barcelona per a 5 persones

  L’objectiu és la millora de l’ocupabilitat
  La Convocatòria  forma part del Programa Complementari de Millora de l'ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona.

  Aquest Pla d'Ocupació està vinculat al desenvolupament de les necessitats organitzatives per al foment de la promoció econòmica i l'ocupació.

  a1.- Suport per a la gestió de Plans ocupacionals.
  a7.- Suport a la Direcció de l'Àrea
  a8.- Suport al Servei de Gestió Econòmica i Recursos Humans 
 • 08/03/2019

  L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet presenta el programa d’accions per aquest 2019

  L’ACTE VA TENIR LLOC A L'EQUIPAMENT MUNICIPAL GORNAL ACTIVA I VA COMPTAR AMB UNA TRENTENA D'ASSISTENTS
  Veure imatge de 	L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet presenta el programa d’accions per aquest 2019 (nova finestra)
  L’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir a la tarda l’acte de presentació del programa d’accions per al 2019 de l’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet La Col•lectiva. Els ateneus cooperatius són un projecte de la Direcció General d’Economia Social (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) que tenen com a objectiu visibilitzar l’economia social i solidària, formar joves en aquest àmbit i assessorar en la constitució de noves cooperatives.
 • 07/03/2019

  Gornal Activa acull una sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat

  Veure imatge de 	Gornal Activa acull una sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat (nova finestra)
  Aquest dijous ha tingut lloc la sessió informativa sobre la llei de la Segona Oportunitat, una llei que dóna la possibilitat a empresaris, autònoms o assalariats de reordenar els seus deutes i, fins i tot en alguns casos, obtenir la seva condonació parcial aconseguint així una nova oportunitat professional i personal. L’acte s’ha celebrat a l’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet, on han acudit una quarantena d’assistents.
 • 05/03/2019

  Mig centenar de ciutadans de L’Hospitalet finalitzen dos cursos sobre Big Data impulsats per Fundació Telefónica i l’Ajuntament

  L’ALUMNAT HA ADQUIRIT CONEIXEMENTS I HABILITATS QUE LI PERMET INCORPORAR LES COMPETÈNCIES D’UNA DE LES ESPECIALITZACIONS TÈCNIQUES MÉS DEMANDADES.
  Veure imatge de 	Mig centenar de ciutadans de L’Hospitalet finalitzen dos cursos sobre Big Data impulsats per Fundació Telefónica i l’Ajuntament (nova finestra)
  Mig centenar d’hospitalencs, que buscaven feina o volien reinventar-se, s’han format en Big Data gràcies als dos itineraris gratuïts sobre aquesta especialitat. Els cursos, de dos mesos de durada cadascun i que finalitzen aquest mes de març, formen part del programa Conecta Empleo de Fundación Telefónica i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 26/02/2019

  El CEMFO celebra diverses activitats amb motiu del dia de la dona treballadora

  Aprofitem el 8 de març per revindicar i gaudir del dia de la dona treballadora!
  Veure imatge de El CEMFO celebra diverses activitats amb motiu del dia de la dona treballadora (nova finestra)
  Amb temàtica del Dia de la dona treballadora, el 7 de març es realitzarà un dinar pel grup de joves del programa de formació e inserció d’Hostaleria. El menú constarà de plats prenen de referència els de grans chef dones  i es realitzarà al Restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hosteleria de les 14.30 a 16 hores.

  El 8 de març, el dia de la dona, la companyia Teatracció realitzarà una funció de Teatre “Dona igual”  on acudiran tots els joves dels programes de Formació Inserció i de la Casa d’Oficis. Es realitzarà a Centre Cívic de Bellvitge de les 10 a les 12 hores.

  I per últim, el 11 de març des de el programa InserDona es realitzarà una taula rodona anomenada “Dones i innovació al mercat de treball”  al CEMFO de les 9.30 a les 10.30 hores.
 • 26/02/2019

  El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

  Veure imatge de El Centro de Formación de Hostelería participa al Día de Andalucía El H (nova finestra)
  El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
 • 22/02/2019

  Els súperatletes tanquen la 5à edició del #L’H Mobile Tech

  L’ACTE S’HA CELEBRAT AL POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL I HA ESTAT REALITZAT A CÀRREC DE MOUNIR ZOK, EX-DIRECTOR DE TECNOLOGIA I INNOVACIÓ AL COMITÈ OLÍMPIC DELS EUA.
  Veure imatge de 	Els súperatletes tanquen la 5à edició del #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  El Poliesportiu Municipal Gornal de L’Hospitalet va acollir ahir aquesta última ponència que va reunir una quarantena d’assistents del món de l’esport de la ciutat i va donar a conèixer l’evolució que ha experimentat l’esport d’alt rendiment gràcies a la incorporació de les noves tecnologies.
 • 21/02/2019

  La tecnologia per a la medicina del futur centra una nova jornada del #LHMobileTech

  EXPERTS DE RECONEGUT PRESTIGI HAN DONAT A CONÈIXER A L’HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE LES CERQUES TECNOLÒGIQUES QUE S’ESTAN REALITZANT EN L’ÀMBIT DE LA SALUT
  Veure imatge de 	La tecnologia per a la medicina del futur centra una nova jornada del #LHMobileTech (nova finestra)
  L’Hospital Universitari Bellvitge va acollir la jornada “Tecnologia per a la medicina del futur”, en el marc del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que l’Ajuntament i la GSMA organitzen coincidint amb la celebració del MWC 2019. En aquesta activitat hi col•laboren l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).
 • 18/02/2019

  La ciència conquista la Jornada Central del #L’H Mobile Tech

  L’ACTE, CELEBRAT A L’AUDITORI PLANETA FORMACIÓN Y UNIVERSIDADES, HA ESTAT REALITZAT A CÀRREC DE SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, DOCTORA EN INFORMACIÓ I ÒPTICA QUÀNTICA, I HA COMPTAT AMB MÉS DE 200 ASSISTENTS.
  Veure imatge de 	La ciència conquista la Jornada Central del #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  L’auditori de Planeta Formación y Universidades ha acollit avui la jornada central “The Big Bang Theory: diversió amb partícules”, que s’emmarca en el programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que l’Ajuntament i la GSMA organitzen coincidint amb la celebració del MWC 2018.
 • 14/02/2019

  El 5G centra la primera jornada de #L’H MOBILE TECH

  EXPERTS DE L’ÀMBIT DE LES NOVES TECNOLOGIES I EL 5G DONEN A CONÈIXER LES NOVETATS QUE APORTARÀ EL DESPLEGAMENT D’AQUESTA EVOLUCIÓ TECNOLÒGICA
  Veure imatge de 	El 5G centra la primera jornada de #L’H MOBILE TECH (nova finestra)
  La jornada ‘Emprendre a la ciutat del segle XXI’ ha sigut la primera sessió del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”, que organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de GSMA amb motiu de la celebració del Mobile World Congress 2019.

  L’equipament municipal Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir a la tarda aquesta primera jornada que va reunir una setantena d’assistents. A través de tres ponències es van donar a conèixer  les novetats i beneficis que aportarà el desplegament del 5G, una evolució tecnològica que redefinirà la manera d’entendre la Internet de les coses.


 • 11/02/2019

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019 amb una nova edició de #L’H Mobile Tech

  COMPRÈN LA 5A EDICIÓ DEL PROGRAMA “LA REVOLUCIÓ DE LES COMUNICACIONS MÒBILS” I ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MWC19 QUE TENEN LLOC A LA CIUTAT EL SISTEMA DE COMUNICACIONS 5G; LA REALITAT VIRTUAL IMMERSIVA EN EL SECTOR DE LA SALUT, I LA CONFERÈNCIA A CÀRREC DE LA DOCTORA EN FÍSICA QUÀNTICA SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, TEMES DE LES JORNADES
  Veure imatge de 	L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019	amb una nova edició de #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  L’Hospitalet, amb motiu de la celebració del  MWC19, organitza amb la col•laboració de GSMA el programa #LHMobileTech. Les jornades tenen com a objectiu difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com la seva aplicació en diferents àmbits, com ara accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.
 • 07/02/2019

  L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci

  EL PROJECTE “L’H FEM EMPRESA” JA HA OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS, MENTRE QUE “L’H EMPRÈN” L’OBRIRÀ DILLUNS 11 DE FEBRER
  Veure imatge de 	L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert el termini per demanar ajuts econòmics per fomentar la contractació de persones aturades i acompanyar a les persones emprenedores i autònomes a desenvolupar els seus projectes. Això serà possible gràcies als projectes municipals “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”. Tots dos compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.
 • 28/01/2019

  L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur

  MÉS DE 800 PROFESSIONALS DEL SECTOR HAN REBUT INFORMACIÓ DELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LA CIUTAT
  Veure imatge de 	L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur (nova finestra)
  L’Hospitalet de Llobregat ha tancat la seva participació a Fitur (Fira Internacional de Turisme) amb una valoració molt positiva. Per segon any consecutiu, la ciutat ha promocionat els seus atractius turístics i consolida la seva presència en el certamen com a destinació turística fen un balanç molt positiu.
 • 28/11/2018

  Networking a Gornal Activa per impulsar el producte local a la ciutat

  La trobada entre restaurants de L’Hospitalet i productors agroalimentaris de proximitat busca tancar acords comercials.
  Veure imatge de Networking LH Gastro (nova finestra)
  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic va convertir ahir l’edifici de Gornal Activa en el Km 0 de la confluència entre productors i restauradors locals. I ho va fer amb una idea clara i senzilla: impulsar la presència del producte local als restaurants de la ciutat.
 • 28/11/2018

  Consells del Servei Municipal de Consum (OMIC) sobre subministrament elèctric a la llar

  El servei municipal publica els consells més pràctics davant les incidències de suministrament elèctric i dona a conèixer les consultes i reclamacions més habituals en aquest àmbit.
 • 19/11/2018
  Turisme

  Pluja d’idees per al sector turístic de L’Hospitalet

  Hotelers i restauradors, responsables municipals i persones en formació s’han reunit al voltant de la figura de Domènec Biosca.
  Veure imatge de master class Turisme (nova finestra)
  Una master class amb un ponent de luxe, Domènec Biosca, ha estat l’esperó perfecte perquè, aquest matí, tots els actors del sector turisme es trobessin per primera vegada per reflexionar sobre el present i futur del sector a L’Hospitalet. Gornal Activa, seu de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha estat l’escenari de la jornada.
 • 16/11/2018

  L’Hospitalet signa el Pacte local pel comerç

  El pacte recull les propostes d’actuació  per afrontar els reptes de futur que té el municipi en l’àmbit del comerç.
  Veure imatge de Pacte local comerç (nova finestra)
  Acord entre Ajuntament; associacions de comerç, mercats i restauració; Gremi d’Hostaleria; Cambra de Comerç; sindicats, i Consorci per a la Normalització Lingüística. Inclou la creació d’un observatori que vetllarà per enfortir el comerç local i per preservar-ne el model de proximitat.
 • 26/10/2018
  A la Tardor Platillos!

  Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos!

  Participen 25 establiments de restauració de la ciutat, oferint la degustació d’un platillo per 4 euros, del 3 al 25 de novembre
  Veure imatge de Es presenta la ruta gastronòmica A la Tardor Platillos! (nova finestra)
  Aquest dijous ha tingut lloc l’acte de presentació de la ruta gastronòmica de tardor, que pretén oferir el millor de la gastronomia de la ciutat i potenciar la qualitat en aquest sector. L’alcaldessa Núria Marín i el tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica Fran Belver, acompanyats del xef padrí de la ruta, Sergio Cócera,  i els cuiners i cuineres dels establiments de restauració participants, han presentat l’acte a les instal•lacions de la fàbrica de cerveses artesanes Tibidabo Brewing, anunciant així l’ imminent inici de la ruta el primer cap de setmana de novembre.
 • del dimecres 28 de novembre de 2018 al diumenge 31 de març de 2019

  CONSELLS SOBRE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC A LA LLAR

 • del dimarts 19 al dimarts 26 de març

  Treballador autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens

  Veure imatge de Treballador autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens (nova finestra)
  L'objectiu d’aquesta sessió és donar a conèixer de forma global la figura de l'empresari individual o treballador autònom, des de totes les seves vessants, analitzant tot els seus drets i obligacions i incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social.
 • Dijous, 28 de març

  Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play

  Veure imatge de Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play (nova finestra)
  Obert el període d’inscripcions per a la formació “Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego Serious Play". La sessió es dirigeix a emprenedors i empresaris  (persones físiques i/o jurídiques) que vulguin integrar, assimilar i identificar millores dels propis recursos per desenvolupar amb èxit un projecte empresarial.
 • Dilluns, 1 d'abril, 10 h

  Sessió Formativa " A quines xarxes socials m'interessa estar com a negoci"

  Veure imatge de Sessió Formativa " A quines xarxes socials m'interessa estar com a negoci" (nova finestra)
  La formació “A quines xarxes socials m’interessa estar com a negoci” va dirigida a  emprenedors i empresaris i es durà a terme de manera presencial el dilluns 1 d’abril de 10h a 14h al centre Gornal Activa de L’Hospitalet de Llobregat.  En aquesta sessió de 4 hores es farà un repàs a les possibilitats que ofereixen com a negoci les xarxes socials i serveis de missatgeria més utilitzats al món: Facebook, Youtube, WhatsApp, Instagram i Twitter.


 • del dimarts 2 al dijous 4 d'abril

  EL (NOU) CONSUMIDOR ÉS 3.0, COM ACOMPLIR AMB LES SEVES EXPECTATIVES

  Veure imatge de EL (NOU) CONSUMIDOR ÉS 3.0, COM ACOMPLIR AMB LES SEVES EXPECTATIVES (nova finestra)
  A través d’aquesta sessió formativa podràs saber com són i què n’esperen de tu les noves generacions (mil•lennials, centennials, etc.) -i les no tan noves però amb renovats hàbits de consum-. També coneixeràs les seves inquietuds i exigències cap al mercat i aprendràs a com emprar l’empatia per definir un discurs encertat i amb el que se sentin identificats.
 • El Projecte L’H Exit s’adreça a joves, d’ entre 18 i 25 anys, que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu i participar com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Exit
 • L’H Play
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)