Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
 • 27/09/2017

  A la tardor, platillos!” torna aviat

  Formació i  gastronomia


  El Centre de Formació d’Hostaleria municipal, de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, acull ahir i avui, 26 i 27 de setembre, els cuiners i les cuineres dels restaurants i de les cocteleries que participaran en la quarta edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”, que se celebrarà del 2 al 26  de novembre a L’Hospitalet.

  Els restaurants i les cocteleries participants elaboraran la proposta de platillo  que oferiran durant la ruta gastronòmica, i la presentaran al jurat degustador del programa, que enguany té com a padrina, la xef Ada Parellada, del Restaurant Semproniana.

  El jurat encarregat de valorar les propostes el componen, a més, el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Àngel Ruiz; el professor del Centre de Formació d’Hostaleria municipal, Ángel Palmero; tècnics municipals, i representants del Club del Barman de Catalunya.

 • 26/09/2017

  En marxa el programa gastronòmic “A la tardor Platillos!” de L’Hospitalet amb la degustació de propostes.

  Ada Parellada és la xef convidada per formar part del jurat
  El Centre de Formació d’Hostaleria municipal de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, acull avui 26 i demà 27 de setembre, els cuiners i cuineres dels restaurants i les cocteleries que participaran en la quarta edició del programa gastronòmic “A la tardor, Platillos!”, que se celebrarà del 2 al 26  de novembre a L’Hospitalet.

  Els restaurants i les cocteleries participants elaboraran la proposta de platillo i de còctel  que oferiran durant la ruta gastronòmica,  i la presentaran al jurat degustador del programa, que enguany té com a padrina, la xef Ada Parellada, del Restaurant Semproniana.

  El jurat encarregat de valorar les propostes està compost, a més, pel gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Àngel Ruiz, pel professor del Centre de Formació d’Hostaleria municipal, Ángel Palmero, per tècnics municipals i per representants del Club del Barman de Catalunya.
 • 22/09/2017

  S’ ha realitzat el sorteig de candidats pre-seleccionats per al Pla d’Ocupació que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet

  Avui divendres, 22 de setembre, s’ha realitzat a l’auditori de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, de l'Ajuntament de L'Hospitalet,  el sorteig per pre-seleccionar  les persones que s’han presentat al  Pla d'Ocupació del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018. Diputació de Barcelona.  Línia de suport a l’ocupació local (L1): modalitat de suport als plans locals d’ocupació.

  Els candidats  opten a 14 places de caràcter tècnic per a diverses necessitats organitzatives i d’altres accions municipals d’interès públic i caràcter social: suport a la Comunicació; Protocol, Dret; Obres;  Esports;  Informàtica i TIC; Serveis  generals  de Seguretat, Convivència i Civisme; Servei de mobilitat; i Delineant projectista.

  Podeu consultar llistes Aquí.
 • 21/09/2017

  L’Hospitalet elaborarà un mapa integral de la formació professional a la ciutat

  La ciutat ofereix 68 titulacions de Formació Professional de 19 famílies professionals
  Aquesta setmana s’han iniciat les classes pels alumnes de Formació Professional. A L’Hospitalet en els darrers anys l’alumnat d’FP ha crescut substancialment i enguany seran prop dels 4.000 estudiants tot i que tant a L’Hospitalet com el conjunt del país encara estan lluny de les fites marcades per la Unió Europea.

  En aquest curs, la ciutat ofereix 68 titulacions de Formació Professional de 19 famílies professionals, de les quals 51 corresponen a FP inicial (1 d’FP bàsica, 16 titulacions de grau mitjà i 34 de grau superior); 9 a programes de formació i inserció; 6 a ensenyaments artístics (1 de grau mitjà i 5 de superior); 2 a ensenyaments esportius de grau mitjà. A més, es realitzaran 2 cicles de grau mitjà i 14 de grau superior en la modalitat dual.
Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)