Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
 • 22/06/2017

  L’Ajuntament lliura els premis del 13è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials 2017

  Els instituts Provençana —amb dos premis— i Llobregat i el Centre d’Estudis Joan XXIII s’emporten els quatre premis dels concurs   Han participat 176 alumnes de vuit centres de L’Hospitalet, que en total han presentat 63 projectes
  Avui, dimecres 21 juny, s’han atorgat, al Centre Cultural Tecla Sala, els premis del 13è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials 2017.

  Els guanyadors han estat l’Institut Provençana, en la categoria de millor projecte empresarial que contribueixi a la millora de la qualitat de vida de les persones, pel projecte “Electribag”, unes bosses elèctriques amb connexió USB per escalfar el menjar a través d’aparells com l’ordinador; l’Institut Llobregat, millor projecte empresarial tecnològic, per “Extrusora 3D”, un artefacte dissenyat per produir filament per a la impressió en impressores 3D; el Centre d’Estudis Joan XXIII com a millor idea innovadora de producte o servei per “Eternal Garden”, on les cendres dels éssers estimats són el començament d’una vida en forma de planta que deixa palès que el record roman viu, i, finalment, l’Institut Provençana, com a millor projecte empresarial per la seva proposta anomenada “Cinderella”, calçats per a homes i dones amb el taló desmuntable i intercanviable a l’abast de clients exigents, que combina qualitat i disseny.

  En aquesta edició del concurs han participat 176 alumnes dels cicles de grau superior de vuit centres escolars de la ciutat: els centres d’estudis Dolmen, Jaume Balmes i Joan XXIII, els instituts Eduard Fontserè, Pedraforca, Llobregat i Provençana  i l’Escola Xaloc. En total han presentat 63 projectes.
 • 22/06/2017

  Nou conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i les entitats de la Xarxa Anadromes

  12 entitats i  les àrees de Coordinació, Planificació Desenvolupament Econòmic i Ocupació; i Benestar i Drets Socials formen part de la Xarxa.
  El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Franscesc Belver, ha signat avui, dijous 22 de juny, el conveni amb les entitats de la Xarxa local d’inclusió laboral i social de L’Hospitalet, Xarxa  Anadromes,  amb l’objectiu de mantenir i aprofundir l’intercanvi  i el diàleg per millorar les actuacions en l’àmbit de la inclusió social i laboral de les persones de les entitats a L’Hospitalet. L’acte ha comptat també amb la presència del Regidor de Benestar Social,  Jesús Husillos.

  Francec Belver ha  explicat que la ciutat de L'Hospitalet té la voluntat de treballar amb la Xarxa per tal d'identificar  els problemes o els àmbits dels problemes per a la millora de a l'ocupabilitat, i ha destacat en en aquesta recuperació econòmica que estem tenint, no  es pot quedar gent enrera.

  Per la seva banda, Xavier Orteu, d'Insercoop, com a representant de la Xarxa, ha comentat que la Xarxa Anandromes no és una llista d'entitats, sinó que tenen vida pròpia i que generen complicitats  que tenen efecte en les persones.

  Tant els representants municipals com els  de la Xarxa han valorat molt positivament aquest nou conveni de col·laboració amb l'objectiu de millorar l'ocupació dels col·lectius de la Xarxa i en condicions laborals dignes.

  La Xarxa Anadromes està formada actualment per dotze entitats:  Associació Cultural Tretze, Associació Benestar i Desenvolupament, Associació Joves per la Igualtat i  la Solidaritat, Fundació Secretariado  Gitano, Fundación Salud y Comunidad, Creu Roja de L’Hospitalet, Fundació Catalana Akwaba,  Associació Recollim, Assat 50, Insercoop SCCL, Associació per la Joventut, Adolescents i Projectes per a la Infància (JAPI), Drecera SCCL; i les àrees de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació; i Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  Amb aquest nou marc de col•laboració es pretén  promoure un coneixement al conjunt d’agents socials i econòmic implicats per treballar en la inclusió social i laboral de les persones, actualitzar els sistemes d’informació  i orientació  professional, identificar les necessitats formatives i ocupacionals de la ciutadania, millorar les capacitats tècniques de les persones professionals, difondre el treball en xarxa de les entitats, aproximar la Xarxa als agents socials i  econòmics del territori i enfortir la diversitat culturals i eliminar la segregació del gènere del mercat laboral.
 • 21/06/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa  un  networking  d’ocupació en el marc del programa d’innovació NODE L’H

  Han participat 48 persones aturades de més de 45 anys i 30 empreses de la ciutat.
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez ha obert, avui divendres,  16 de juny, a l’hotel Hesperia Tower, la sessió de  networking d’ocupació,  organitzat  per l’Ajuntament de L’Hospitalet,  amb la col•laboració d’AEBALL, dins del pla d’innovació NODE L’H: creació d’un entorn territorial per a la innovació a L’Hospitalet.

  Al  networking d’ocupació han participat 48 persones aturades de més de 45 anys  i 30 empreses de la ciutat,  amb  l’objectiu que els responsables de RRHH de les empreses coneguin personalment  la majoria  de les 60  persones que han participat  en un procés de formació per millorar  les seves competències  davant la recerca d’ocupació i han rebut formació en habilitats i comunicació, assessorament per a la certificació  de la seva experiència professional i eines per facilitar la recerca de feina.

  D’aquesta manera, les empreses  han pogut conèixer  candidats qualificats, realitzar entrevistes personals amb professionals de diferents perfils que poden cobrir les necessitats de personal actuals o futures de les empreses que han assistit a l’activitat.
 • 16/06/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa un networking d’ocupació en el marc del programa d’innovació NODE L’H

  Hi han participat 48 persones aturades de més de 45 anys i 30 empreses de la ciutat
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez, ha obert avui, a l’hotel Hesperia Tower, la sessió de networking d’ocupació, organitzat per l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la col•laboració d’AEBALL, dins del pla d’innovació NODE L’H: creació d’un entorn territorial per a la innovació a L’Hospitalet.

  Al networking d’ocupació hi han participat 48 persones aturades de més de 45 anys i 30 empreses de la ciutat, amb l’objectiu que els responsables de recursos humans de les empreses coneguin personalment la majoria de les 60 persones que han participat en un procés de formació per millorar les seves competències davant la recerca d’ocupació i han rebut formació en habilitats i comunicació, assessorament per a la certificació de la seva experiència professional i eines per facilitar la recerca de feina.

  D’aquesta manera, les empreses han pogut conèixer candidats qualificats i fer entrevistes personals amb professionals de diferents perfils que poden cobrir les necessitats de personal actuals o futures de les empreses que han assistit a l’activitat.

  Els participants al programa són perfils sèniors de l’àrea administrativa, logística i de magatzem, comercial, manteniment, instal•lacions i construcció amb una àmplia experiència professional.
Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)