Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
 • 06/06/2018

  Inici de les sessions del programa L’H Gastro

  El projecte impulsa la competitivitat de la restauració, un dels sectors estratègics de la ciutat. El programa encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
  Dilluns 4 de juny es va iniciar a Gornal Activa la primera sessió de formació estratègica, operativa i financera del programa L’H Gastro. Aquestes sessions van dirigides a un grup seleccionat d’establiments de la ciutat i les fan experts en diferents àrees de negoci. El programa L’H Gastro, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, es desenvoluparà fins a finals d’any al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament i a Gornal Activa, i encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
 • 04/06/2018

  Arrenca el projecte Consolidant l’Economia Social i Solidària a L’Hospitalet

  El nou pla se centra a millorar la competitivitat de les empreses cooperatives
  Donant continuïtat a les accions de promoció de l’economia social i solidària (ESS) de l’Ajuntament de L’Hospitalet, el consistori, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, posa en marxa un nou pla, ara amb la finalitat de buscar la consolidació del sector. Així, aquesta vegada es tracta sobretot d’ampliar els recursos dirigits a la formació i acompanyament a empreses i emprenedors de l’ESS.
 • 04/06/2018

  Mercats de cooperatives escolars

  LA INICIATIVA FORMA PART DEL PROGRAMA CULTURA EMPRENEDORA A L’ESCOLA, PER A ALUMNAT DE PRIMÀRIA, I DEL PROJECTE EMPRESA JOVE EUROPEA, PER A ALUMNAT D’ESO
  Els mercats municipals de Santa Eulàlia i Bellvitge van acollir divendres en el seu entorn els mercats de cooperatives escolars, una iniciativa que forma part del programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) 2017-18, per a alumnat de primària, i del projecte Empresa jove europea (EJE), per a alumnat d’ESO.
 • 14/05/2018

  L’orientació en els processos de formació i inserció

  En el marc de la 5a Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció.
  Dins de la programació de la 5ª Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció. Els conferenciants participants provenien de diversos àmbits laborals i formatius. Va obrir la jornada la directora del postgrau en orientació laboral de la Fundació Pere Tarrés,  Mercè Gómez; van continuar Xavier Orteu, cofundador i director d’Insercoop, i Virgina Tenorio, com a responsable de formació i del programa PICE de la Cambra de Comerç, i finalment va tancar l’acte l’exposició de la María José Ruiz, professora i orientadora de l’Institut Can Vilumara.
  La taula anava dirigida al personal tècnic que desenvolupa accions formatives i orientació ocupacional, i va comptar amb l’assistència tant de tècnics municipals com d’entitats socials.
Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)