Notícies

Històric

Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
 • 07/10/2019

  Un alumne del Projecte L'H>Play és finalista en la VI Edició de PlayStation Talents

  Veure imatge de 	Un alumne del Projecte L'H>Play és finalista en la VI Edició de PlayStation Talents (nova finestra)
  Cada any Sony España presenta els projectes per a Play Station 4 que han estat desenvolupats pels alumnes que participen en el programa PlayStation Talents. El projecte L’H>Play està impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social  té la seva seu al Districte Cultural de L'Hospitalet i vol donar suport a la indústria del videojoc independent.
 • 02/10/2019

  Fina Puigdevall apadrina la 6a edició d'“A la Tardor, Platillos!”

  PUIGDEVALL ÉS PROPIETÀRIA I XEF DEL RESTAURANT LES COLS, AMB DUES ESTRELLES MICHELIN
  Veure imatge de 	Fina Puigdevall apadrina la 6a edició d'“A la Tardor, Platillos!” (nova finestra)
  La xef Fina Puigdevall serà la padrina de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que enguany arriba a la sisena edició, i que tindrà lloc de l’1 al 30 de novembre. Amb aquest esdeveniment es pretén oferir la millor oferta gastronòmica de L’Hospitalet i continuar potenciant la qualitat en aquest sector.
 • 01/10/2019

  Èxit de participació d’empreses de L’Hospitalet a la 8a edició d’Accelera el creixement

  4 empreses de la ciutat han passat el procés de selecció
  Veure imatge de 	Èxit de participació d’empreses de L’Hospitalet a la 8a edició d’Accelera el creixement (nova finestra)
  El passat dijous va tenir lloc la sessió inaugural de la 8a edició del programa Accelera el Creixement, un programa impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona en col•laboració amb l’Ajuntament que s’adreça a les PIMES del territori amb potencial de creixement que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho.

 • 30/09/2019

  Bases de la Convocatòria Pública per a la selecció d’un/a Tècnic/a superior Jurídic/a per al departament de serveis jurídics i contractació de La Farga, Gestió d’Equipaments Municipals, SA.

  La presentació de sol·licituds es farà al Registre General d'aquesta Societat, ubicat al carrer Barcelona, 2, d’aquesta ciutat, des del dia 27 de setembre de 2019 i fins al dia 16 d’octubre de 2019, ambdós inclosos. L’horari de presentació de les sol·licituds serà: de 08:00 hores i fins a les 19:30 ininterrompudament a excepció del dia 16 d’octubre de 2019, data en que finalitzarà el termini de presentació de sol·licituds a les 14:00 hores.
  El lloc de treball a cobrir és el de Tècnic/a Superior Jurídic/a adscrit al Departament de Serveis Jurídics, dins del grup professional de Tècnics/iques Superiors (codi del lloc de treball 05001), segons disposa el conveni col·lectiu propi de l´empresa La Farga, Gestió d'Equipaments Municipals, SA.

  El tècnic haurà d'assessorar, informar i donar suport tècnic en matèria jurídica al/la Cap en les accions, programes, projectes i decisions que es duen a terme al departament, així com vetllar per la correcció dels procediments administratius de contractació.

  Funcions:
  - Assessorar jurídico-administrativament als Departaments i Unitats de la Societat en les accions i decisions a efectuar.
  - Elaborar i proposar informes tècnics, dictàmens i/o propostes de resolució en matèria d’assessorament jurídico-administratiu de la Societat i d’altres que se li requereixin des de la prefectura.
  - Fer el seguiment i supervisar el correcte contingut i procediment del expedients que se li assignin des de la prefectura.
  (...)
Pàgina de resultats: ... 6 7 8 9 10  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)