Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 03/06/2019

  Consulta pública sobre la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu

  Poden participar tots els ciutadans
  Veure imatge de Consulta pública sobre la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons SocialEuropeu (nova finestra)
  La Direcció General d'Ocupació de la Comissió Europea està duent a terme una avaluació sobre la contribució del Fons Social Europeu i la Iniciativa per a l'Ocupació Juvenil a l'ocupació juvenil. En el marc d'aquesta avaluació, la Comissió ha llançat una consulta pública el termini de la qual es va iniciar el passat 27 de maig, i que romandrà oberta durant 12 setmanes, basada en una enquesta en la qual poden accedir tots les persones interessades i la ciutadania en general. donada la importància de l'avaluació, la Comissió està interessada en maximitzar l'abast d'aquesta consulta, per la qual cosa a través de la mateixa li agradaria recopilar, no solament les opinions dels i les participants en les operacions FSE/IEJ, sinó també de les persones joves en general, especialment aquelles que tenen més dificultats per al seu empleabilidad.
 • 03/06/2019

  El Centre de Formació d’Hostaleria promou els coneixement dels productes de proximitat

  Veure imatge de 	El Centre de Formació d’Hostaleria promou els coneixement dels productes de proximitat (nova finestra)
  El Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet va acollir el 25 de maig una sessió de sensibilització alimentària a càrrec  d’en Joan Torras. En Joan és un pagès i productor arrelat a Gavà i especialitzat en producció ecològica de l’espàrrec entre d’altres productes, amb una extensa tradició familiar en el cultiu dels productes de la terra. Treballa el sòl sense productes químics amb varietats autòctones i fent servir els seus cavalls.  L’agricultor va fer una exposició sobre el consum responsable de productes alimentaris i la feina que actualment els pagesos realitzen al camp. Els alumnes, desprès, van participar en un taller on van practicar les coccions més adequades per a cada tipus de patata. L’activitat s’emmarca en un conjunt d’activitats que promouen el coneixement dels productes alimentaris de proximitat i el Parc Agrari del Baix Llobregat.
 • 31/05/2019

  Santa Eulalia de Tapes amb 11 tapes a degustar

  Ruta gastronòmica del 30 de maig al 2 de juny de 2019
  Veure imatge de Santa Eulalia de Tapes amb 11 tapes a degustar (nova finestra)
  Arriba la Festa Major de Santa Eulàlia i el barri acull novament la ruta de tapes.

  L’Hospitalet ha fet de la restauració una de les seves apostes estratègiques i de futur. És una ciutat amb una oferta gastronòmica d’allò més diversa, i per això, les rutes de tapes s’han convertit ja en un esdeveniment popular i arrelat a les festes dels barris. A Santa Eulàlia de Tapes hi participen 11 establiments que presenten elaboracions creatives per gaudir d’aquesta festa que també és gastronòmica.

  Els ciutadans i visitants podran gaudir d’una tapa acompanyada de beguda per 3 euros, i participar en el concurs per escollir la Tapa més popular. Animeu-vos a participar!
 • 31/05/2019

  Els alumnes dels PFI d’Hostaleria comencen les pràctiques laborals 

  Hi col•laboren 8 establiments de la ciutat 
  Els alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) de cuina i serveis de restaurant han començat les seves pràctiques a restaurants de la ciutat, entre ells This&That, El Trifasic, Balbiblau, Bokbo i Centric Gastro.
  Aquest programa proporciona als joves de 16 a 21 anys sense graduat en ESO, un conjunt de competències personals i professionals que els facilita la incorporació al món laboral i el retorn al sistema educatiu reglat.
  Els cursos, de 1.000 hores de duració, integren un total de 180 hores de pràctiques laborals que es reparteixen entre el propi Centre de Formació d’Hostaleria i empreses de restauració, amb l'objectiu de completar l'aprenentatge professional en un entorn productiu real, així com conèixer el món laboral i els hàbits i actituds necessaris per a desenvolupar una feina.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)