Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 11/10/2017

  La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet

  Quarta edició de Mercats al carrer amb parades al carrer,  tallers de gastronomia i actuacions musicals.  Tallers de vermuts i música,  els dissabtes als mercats.  Diversos mercats municipals premiaran els clients durant la celebració de la Festa
  El proper 20 d’octubre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  iniciarà la campanya de la Festa dels Mercats, un programa  que reuneix durant pràcticament un mes, una sèrie d’activitats per promoure  els mercats  municipals de la ciutat.

  Del 20 d’octubre a l’11 de novembre, sota el lema “Mercats de L’Hospitalet, la qualitat a la vista”, s’organitzaran diferents activitats en els mercats.  Una de les més destacades d’aquesta edició  és “vermut i música”, en què s’oferiran vermuts entre les 12 i les 14h  a diferents mercats municipals: 21 d’octubre, als mercats de Collblanc i la Florida; el dissabte 28 d’octubre, als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge; i el 4 de novembre, als del Centre i Can Serra.

  “Mercats al carrer”
  “Mercats al carrer” torna per quart any consecutiu dissabte 11 de novembre. Una activitat on les parades dels mercats municipals sortiran novament al carrer  i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc.

  "Comprar al Mercat té premi”
  A l’edició d’enguany els mercats municipals de Bellvitge, Centre, Santa Eulàlia, Collblanc, Can Serra i la Florida premiaran els seus clients que podran veure multiplicats per 10 els seus tiquets de compra, fins a un màxim de 500€, en vals de compra. Alguns mercats, a més, oferiran altres premis bescanviables per vals de compra. També hi haurà un premi final de 2.500€, entre tots els clients participants.
 • 10/10/2017

  L’OMIC realitzarà tallers de consum a diverses  escoles de L’Hospitalet

  L’objectiu és sensibilitzar la població  jove i els estudiants sobre diversos temes vinculats al consum que els afecten personalment i que tenen relació amb el seu entorn
  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de L’Hospitalet (OMIC) realitzarà  al llarg del curs escolar 2017-18 tallers sobre consum a diferents  escoles de la ciutat, dins el marc del programa Intro de la Regidoria d’Educació, que recull les activitats adreçades a la comunitat educativa.

  L’oferta de l’OMIC a les escoles és molt variada, amb tallers que relacionen el consum amb el medi ambient, l’autoimatge, la publicitat, les marques, les xarxes socials i les compres per internet o el comerç tradicional amb el taller de les botigues.

  Els centres que fins ara han demanat fer tallers de consum durant el curs 2017-2018 són: Escola Bernat Metge, Escola Pau Sans, Escola Joan Maragall, Institut Bisbe Berenguer, Institut Mercè Rodoreda i Centre d’Estudis Joan XXIII.
 • 05/10/2017

  Gornal Activa inicia un  programa d’Impuls a l’Economia Social i Solidària

  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha iniciat un programa d’Impuls a l’Economia Social i Solidària, adreçat a cooperatives, persones emprenedores, assessories, gestories i personal tècnic municipal,  amb l’objectiu de visibilitzar i posar en valors els actors i les iniciatives d’aquest forma d’economia  a la ciutat, que vol ser més equitativa, solidària i respectuosa amb les persones, el medi ambient i el territori.

  El programa té el suport de la Diputació de Barcelona i es desenvoluparà  al llarg de 2018.  El projecte compta amb l’assessorament de la cooperativa Tandem Social que  realitzarà accions de  mapeig i conceptualització dels actors de l’economia social i solidària a la ciutat; sessions informatives a persones emprenedores sobre el model cooperatiu; sessions tècniques dirigides a personal municipal, assessories i gestories, com a prescriptors del model; formació integrada de 50 hores;  i assessorament professional a cooperatives de la ciutat.
 • 03/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un programa d’assessorament al comerç

  Hi participen 50 comerços de la ciutat  per millorar la gestió  del punt de venda
  La regidoria de Comerç i Drets del Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa el programa d’Assessorament Tècnic Comercial  adreçat a cinquanta comerços de la ciutat amb l’oblectiu de millorar la competitivitat del sector comercial i fer un acompanyament, a través de sessions individuals, que millorin la gestio del punt de venda.

  Durant el programa es realitzarà  una primera anàlisi del punt de venda de cadascun dels comerços participants, i s’elaborarà un pla de treball i seguiment de les accions proposades, per part d’assessors experts en la matèria.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)