Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 18/10/2019

  L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet presenta a Gornal Activa la “Guia Cooperativa de Serveis”

  Veure imatge de 	L’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet presenta a Gornal Activa la “Guia Cooperativa de Serveis” (nova finestra)
  Gornal Activa ha acollit aquest dijous la presentació “La Cooperativa de serveis com a forma de cooperació entre negocis”, un acte organitzat per l’Ateneu Cooperatiu de L’Hospitalet (La Col•lectiva), que es va iniciar amb la benvinguda de Rocío Ramírez, Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social.
 • 11/10/2019

  Els alumnes del curs de dependent i dependenta de peixateria comencen les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal

  El curs forma part del programa “Mercats AMB futur” en el marc del Pacte local pel comerç de L’Hospitalet
  Veure imatge de 	Els alumnes del curs de dependent i dependenta de peixateria comencen les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal (nova finestra)
  Els mercats municipals de L’Hospitalet acullen les pràctiques dels cursos formatius de dependent i dependenta especialitzats en pollastres, peixateria, xarcuteria i carnisseria del programa ‘Mercats AMB futur’. Aquest projecte singular vol donar a conèixer el paper dels mercats com agents col•laboradors per millorar la capacitació professional i l’emprenedoria al municipi.
 • 09/10/2019

  Obertes les inscripcions per als cursos de formació professional per a l’ocupació

  Veure imatge de 	Obertes les inscripcions per als cursos de formació professional per a l’ocupació (nova finestra)
  S’obren les inscripcions per als cursos de formació professional per a l’ocupació (FOAP), unes accions finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal que persegueixen com a objectiu millorar la qualitat professional i l’ocupabilitat per a la recerca de feina.
 • 08/10/2019

  El CEMFO acull la semifinal del concurs GMChef

  EL CONCURS HA COMPTAT AMB LA PARTICIPACIÓ DE MÉS DE 1.000 ALUMNES DE 159 ESCOLES DE TOT EL TERRITORI ESTATAL, ENTRE LES QUALS HI HA EL CEMFO.
  Veure imatge de 	El CEMFO acull la semifinal del concurs GMChef (nova finestra)
  El Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet (CEMFO) ha acollit avui la semifinal de GMchef, el concurs de tapes organitzat per Gros Mercat i adreçat a estudiants de primer any d’hostaleria i cuina. En la seva 4a edició, el concurs ha comptat amb la participació de més de 1.000 alumnes de 159 escoles de tot el territori estatal, entre les quals hi ha el CEMFO.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)