Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 05/07/2017

  S’inicia el projecte Trad-Innova que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la innovació com a eix central

  Adreçat a pimes industrials de la ciutat
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,
  Rocio Ramírez, ha obert avui, dimecres 5 de juliol, la jornada inicial del  projecte Trad-Innova, que forma part del  programa “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”.

  L’acte, celebrat a l’Hotel NH Collection Tower de L’Hospitalet,  ha comptat amb  la presentació  de dues conferències a càrrec de Jesús Soler, professor de Màster de Dret Digital de la UB amb el títol “Blockchain: la quarta revolució industrial”; i la impartida per Miquel Costa, President i CEO de Keiretsu Fòrum Spain  i del Forum Capital Pimes, sobre “Finançament per a pimes innovadores”.

  La jornada s’ha completat amb una sessió de networking amb la innovació com a eix central de la trobada.
 • 30/06/2017

  Lliurament dels premis del concurs Primavera de Tapes 2017

  Caracas 2; Spiral Bar i Bouquet dels hotels Porta Fira i Hesperia Tower, respectivament; han estat els premiats pel jurat. La tapa del Mug ha estat escollida com la més popular, segons  la ciutadania.
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, —a través de la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors— ha lliurat  aquest mes de juliol, els premis del concurs Primavera de Tapes 2017  als restaurants Caracas 2, per la Tapa més saborosa: “Panellet de vedella farcit de bolet damunt d’un niu de fideus xinesos amb compota de poma”; al Spiral Bar de l’Hotel Porta Fira, per la Tapa  més creativa: “Tomàquet de salmorejo amb moll escabetxat i terra d’oliva”; al restaurant Bouquet de l’Hotel Hesperia Tower,  per la Tapa  i servei de qualitat: “Faràndula de marisc amb coulis de tomàquet i moniato, salsa de coco i  gingebre”;  les tres escollides pel  jurat degustador; i finalment,  al restaurant Mug, per la Tapa més popular, gràcies a la seva proposta de “Duetto de Pizzette”; segons la tria dels ciutadans i ciutadanes que han participat en aquesta darrera categoria.

  Durant l’acte també s’han lliurat els premis als ciutadans guanyadors del concurs de la Tapa més popular:  un sopar per a dues persones al restaurant Spiral Bar de l’Hotel Porta Fira; una nit d’hotel amb esmorzar per a dues persones a l’Hotel SB Plaza Europa, i tres  menú degustació, també per a dues persones, al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.
 • 28/06/2017

  Gornal Activa acull  un taller  per iniciar-se en la internacionalització empresarial

  Organitzat per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  La regidora de  Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, i el President de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, han  donat avui, dimecres 28 de juny,  la benvinguda a les empreses que han participat al taller sobre el disseny d’una estratègia internacional per a les empreses, que ha tingut lloc a Gornal Activa.

  L’acte ha comptat també  una  ponència a càrrec de Núria Escofet, Senior Export consultant de PIMEC.

  L’acte, organitzat per departament internacional de PIMEC, amb la col•laboració de  l’Ajuntament de l’Hospitalet té com a objectiu sensibilitzar les empreses del territori sobre  la necessitat de diversificar el seu negoci i abordar mercats exteriors. El taller ha donat les eines per analitzar el potencial exportador de les empreses participants i ha proporcionat informació necessària sobre els instruments disponibles per a les empreses que els permetrà seleccionar els seus mercats exteriors. L’activitat ha permès, a més,  assolir una aproximació pràctica  i dinàmica en l’elaboració  d’un Pla d’exportació.
 • 23/06/2017

  L’OMIC de L’Hospitalet inicia una campanya informativa de bones pràctiques comercials

  Es realitzarà als comerços del barri de Sant Josep
  La Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), posa en marxa una campanya informativa de bones pràctiques comercials  durant tres dies, - del 26 al 28 de juny -, adreçada a les botigues i els establiments del barri de Sant Josep.

  L’objectiu de la campanya és informar els comerciants sobre els aspectes més destacats quant a l’atenció a les persones consumidores: normativa de preus, fulls de reclamacions o cartells d’informació que han de tenir les botigues, entre d’altres qüestions.

  Aquesta activitat és fruit de la col•laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet, en els àmbits de l’atenció a les persones consumidores, i de suport i assessorament al comerç. L’objectiu de la campanya informativa és millorar la informació entre els comerços de la ciutat sobre els drets de les persones consumidores.

  El personal que visitarà els comerços i establiments ha estat designat per la Diputació de Barcelona i farà avaluació en cada cas, mitjançant una enquesta, del grau de compliment de la normativa. Els responsables dels establiments rebran els resultats i se’ls assessorarà en els dubtes que puguin sorgir o en tot allò que calgui millorar.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)