Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 17/05/2018

  L'Hospitalet, present al XX Foro de Ciudades por el Empleo

  Els tècnics municipals comparteixen experiències en el camp del foment de l'ocupació amb representants d'altres ciutats espanyoles.
  Foro EmpleoVeure imatge de Foro Empleo (nova finestra)
  Els dies16, 17 i 18 de maig, la ciutat de Santa Cruz de Tenerife és seu del XX Foro de Ciudades por el Empleo, que compta amb la presència de representants de l'Ajuntament de L'Hospitalet i d'algunes de les principals ciutats espanyoles com Sevilla, València, Barcelona o Las Palmas de Gran Canaria.
  La delegació de representants de l'Ajuntament la componen tècnics municipals de l'Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. L'objectiu de la seva assistència a la trobada és mantenir-se al capdavant del coneixement del disseny i execució de projectes d'activació de l'ocupació i la qualificació professional.
 • 14/05/2018

  L’orientació en els processos de formació i inserció

  En el marc de la 5a Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció.
  Dins de la programació de la 5ª Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció. Els conferenciants participants provenien de diversos àmbits laborals i formatius. Va obrir la jornada la directora del postgrau en orientació laboral de la Fundació Pere Tarrés,  Mercè Gómez; van continuar Xavier Orteu, cofundador i director d’Insercoop, i Virgina Tenorio, com a responsable de formació i del programa PICE de la Cambra de Comerç, i finalment va tancar l’acte l’exposició de la María José Ruiz, professora i orientadora de l’Institut Can Vilumara.
  La taula anava dirigida al personal tècnic que desenvolupa accions formatives i orientació ocupacional, i va comptar amb l’assistència tant de tècnics municipals com d’entitats socials.
 • 10/05/2018

  El projecte L’H Play celebra el Dia d’Europa

  Els 60 joves participants van presentar treballs dels àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
  Els alumnes del projecte L’H Play van commemorar el Dia d’Europa (9 de maig), que celebra la pau i la unitat del continent  europeu. Joves dels quatre itineraris formatius de l'L'H Play, dels àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual, van realitzar un conjunt d’activitats relacionades amb la temàtica de la Unió Europea.
 • 08/05/2018

  5a Setmana de l’FP a L’Hospitalet

  Del 7 a l’11 de maig hi ha jornades de portes obertes, xerrades, trobades i seminaris
  La Setmana de la Formació Professional té per objecte posar en valor l’àmplia oferta de l’ensenyament professional que s’ofereix a la ciutat, així com el compromís amb un ensenyament de qualitat, impulsant l’oferta formativa a L’Hospitalet, especialment la relacionada amb els nous focus econòmics de la ciutat, com la sanitat, els esports, l’hoteleria i el turisme.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)