Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 04/06/2018

  Mercats de cooperatives escolars

  LA INICIATIVA FORMA PART DEL PROGRAMA CULTURA EMPRENEDORA A L’ESCOLA, PER A ALUMNAT DE PRIMÀRIA, I DEL PROJECTE EMPRESA JOVE EUROPEA, PER A ALUMNAT D’ESO
  Els mercats municipals de Santa Eulàlia i Bellvitge van acollir divendres en el seu entorn els mercats de cooperatives escolars, una iniciativa que forma part del programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) 2017-18, per a alumnat de primària, i del projecte Empresa jove europea (EJE), per a alumnat d’ESO.
 • 25/05/2018

  L’economia social i solidària agafa empenta a L’Hospitalet

  Presentació institucional de l'Ateneu Cooperatiu de l'Hospitalet, ‘La Col·lectiva’
  Veure imatge de 	L’economia social i solidària agafa empenta a L’Hospitalet (nova finestra)
  El nou ateneu arriba a la ciutat amb la voluntat de contribuir a la dinamització econòmica de L’Hospitalet i de sumar esforços amb l’Ajuntament en la implantació dels valors de l’economia social i solidària (ESS). L’Ajuntament de L’Hospitalet, com a entitat col·laboradora, ja ha posat els recursos del consistori a la seva disposició. La presentació va tenir lloc ahir a l’Escola Patufet Sant Jordi.
 • 14/05/2018

  L’orientació en els processos de formació i inserció

  En el marc de la 5a Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció.
  Dins de la programació de la 5ª Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, el dijous 10 de maig va tenir lloc la taula rodona L’orientació en els processos de formació i inserció. Els conferenciants participants provenien de diversos àmbits laborals i formatius. Va obrir la jornada la directora del postgrau en orientació laboral de la Fundació Pere Tarrés,  Mercè Gómez; van continuar Xavier Orteu, cofundador i director d’Insercoop, i Virgina Tenorio, com a responsable de formació i del programa PICE de la Cambra de Comerç, i finalment va tancar l’acte l’exposició de la María José Ruiz, professora i orientadora de l’Institut Can Vilumara.
  La taula anava dirigida al personal tècnic que desenvolupa accions formatives i orientació ocupacional, i va comptar amb l’assistència tant de tècnics municipals com d’entitats socials.
 • 10/05/2018

  El projecte L’H Play celebra el Dia d’Europa

  Els 60 joves participants van presentar treballs dels àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
  Els alumnes del projecte L’H Play van commemorar el Dia d’Europa (9 de maig), que celebra la pau i la unitat del continent  europeu. Joves dels quatre itineraris formatius de l'L'H Play, dels àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual, van realitzar un conjunt d’activitats relacionades amb la temàtica de la Unió Europea.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)