Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 04/06/2018

  Arrenca el projecte Consolidant l’Economia Social i Solidària a L’Hospitalet

  El nou pla se centra a millorar la competitivitat de les empreses cooperatives
  Veure imatge de 	Arrenca el projecte Consolidant l’Economia Social i Solidària a L’Hospitalet (nova finestra)
  Donant continuïtat a les accions de promoció de l’economia social i solidària (ESS) de l’Ajuntament de L’Hospitalet, el consistori, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, posa en marxa un nou pla, ara amb la finalitat de buscar la consolidació del sector. Així, aquesta vegada es tracta sobretot d’ampliar els recursos dirigits a la formació i acompanyament a empreses i emprenedors de l’ESS.
 • 29/05/2018

  El restaurant Bosàbé rep el premi a la Millor tapa gastronòmica

  L’acte de la final del QuintoTapa va tenir lloc per primera vegada al Centre de Formació d’Hostaleria, de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  Veure imatge de QuintoTapa (nova finestra)
  La ruta gastronòmica QuintoTapa, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, va celebrar el 28 de maig la final del seu concurs de restauradors de L’Hospitalet. L’acte va tenir lloc per primera vegada al Centre de Formació d’Hostaleria, de l'Ajuntament de L’Hospitalet, i va comptar amb la participació de deu establiments de la ciutat.
 • 25/05/2018

  L’economia social i solidària agafa empenta a L’Hospitalet

  Presentació institucional de l'Ateneu Cooperatiu de l'Hospitalet, ‘La Col·lectiva’
  Veure imatge de 	L’economia social i solidària agafa empenta a L’Hospitalet (nova finestra)
  El nou ateneu arriba a la ciutat amb la voluntat de contribuir a la dinamització econòmica de L’Hospitalet i de sumar esforços amb l’Ajuntament en la implantació dels valors de l’economia social i solidària (ESS). L’Ajuntament de L’Hospitalet, com a entitat col·laboradora, ja ha posat els recursos del consistori a la seva disposició. La presentació va tenir lloc ahir a l’Escola Patufet Sant Jordi.
 • 25/05/2018

  COMUNICAT: L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona

  Amb relació al tancament sense avís previ de la clínica iDental de Barcelona, si heu pagat la totalitat o gran part del tractament sense que us l’hagin prestat completament:

  1. Cal presentar una denúncia davant de la Prefectura de Mossos d'Esquadra, aportant còpia de tota la documentació que disposeu (publicitat, pressupost, contractes, factures...).

  2. Pagat amb finançament. Podeu presentar reclamació davant l’OMIC de l’Hospitalet si heu finançat el pagament del tractament odontològic amb un crèdit al consum i l’entitat financera no accepta anul•lar els càrrecs pendents de pagament i/o retornar l’import pagat per serveis no prestats. Aporteu còpia de la denúncia policial.

  3. Pagat al comptat. Es recomana iniciar la via judicial. Podeu contactar amb el Servei d’Orientació Jurídic del Col•legi de l’Advocacia, amb el qual podeu concertar visita o bé adreçar-vos directament, (Av. del Carrilet, 3, ed. D, 1a planta, CP 08002, Tel: 93 422 15 45, trucar de 9 a 14 h), on us poden orientar sobre la tramitació del cas en via judicial.

  L’OMIC té la seu a la Riera de la Creu, número 32, baixos. Tel. 93 402 60 30
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)