Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 10/07/2017

  Projecte: Gestor d'instal·lacions Smart

  Empresa
  Voleu participar en el projecte Gestor d'Instal·lacions Smart aquest mes de setembre?. Aquest programa forma part de la innovació en l'ocupació de l'Innosmart L'H, que promou la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

  Se seleccionaran 15 persones  en situació d'atur amb necessitats de reciclatge professional i es realitzaran accions de disseny de formació específica, del portafoli validat a partit de l'estudi de la trajectòria acadèmica i professionals dels candidats, orientació per a l'acreditació de competències, taller de coaching i de noves eines per a la recerca de feina.

  Aquest nou perfil de Gestor d'isntal·lacions smart s'ha definit a partir de les necessitats i demandes de les empreses en relació a nous perfils tecnològics.
 • 10/07/2017

  Kivnon Logística ha estat  seleccionada  per participar en el programa Accelera el teu creixement

  L'empresa Kivnon Logística, amb seu a L'Hospitalet , ha estat seleccionada per participar en el programa de la Diputació de Barcelona i Pimec, Accelera el Creixement.

  Accelera el Creixement és un programa adreçat a les PIMES del territori amb potencial de creixement que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

  Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial de 5 anys o més.

  Per participar-hi s'ha fet  una selecció de les 50 empreses inscrites amb més potencial de creixement  que tindran l’oportunitat d’accedir durant 9 mesos a més de 70 hores de formació i d’assessorament  amb experts en temes com estratègia, finançament, innovació, internacionalització i equip directiu, entre d’altres.

  La sessió inaugural tindrà lloc el proper 28 de setembre a Barcelona.
 • 06/07/2017

  Núria Marín defensa la biomedicina com un dels eixos principals per al desenvolupament de L’Hospitalet

  L’alcaldessa ha participat avui en una jornada organitzada per Expansión
  L’alcaldessa Núria Marín ha participat en l’obertura de la quarta trobada de les jornades “Obrir portes a la excel•lència. El sector biomèdic com a motor econòmic”, organitzada pel diari Expansión a l’Hotel Santos Porta Fira. L’acte ha comptat amb la participació de destacats representants del sector biomèdic, com Ana María Guerrero, vicepresidenta adjunta de Transferència del Coneixement del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC); José Antonio Mesa, director de l’Àrea de Ciències de la Vida de Caixa Capital Risc; Julio Castro, CEO de Palobiofarma; Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i Francesc Ramon Subirada, director general de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

  Núria Marín ha explicat que L’Hospitalet és des de fa anys receptora d’inversions estratègiques. “La Fira ens ha permès consolidar un districte econòmic al voltant de la plaça d’Europa i un parc d’hotels que ens han situat en una posició privilegiada”. L’alcaldessa ha afegit que “la indústria biomèdica és un dels tres eixos estratègics de L’Hospitalet per als propers anys”. “I en aquest camí L’Hospitalet no parteix del no-res”, ha dit l’alcaldessa, “a la ciutat ja tenim un important clúster format pels hospitals de Bellvitge i Duran i Reynals, els centres d’investigació IDIBELL i ICO (Institut Català d’Oncologia), i el Campus de Medicina de la Universitat de Barcelona. L’aposta per la biomedicina té a veure, evidentment, amb la presència al nostre territori de les institucions que acabo de citar, però també aprofitem la importància que aquest sector té actualment a Catalunya, on gaudim d’investigadors –alguns presents avui aquí— de primera línia que despunten internacionalment en els seus respectius camps” .
 • 05/07/2017

  S’inicia el projecte Trad-Innova que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la innovació com a eix central

  Adreçat a pimes industrials de la ciutat
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,
  Rocio Ramírez, ha obert avui, dimecres 5 de juliol, la jornada inicial del  projecte Trad-Innova, que forma part del  programa “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”.

  L’acte, celebrat a l’Hotel NH Collection Tower de L’Hospitalet,  ha comptat amb  la presentació  de dues conferències a càrrec de Jesús Soler, professor de Màster de Dret Digital de la UB amb el títol “Blockchain: la quarta revolució industrial”; i la impartida per Miquel Costa, President i CEO de Keiretsu Fòrum Spain  i del Forum Capital Pimes, sobre “Finançament per a pimes innovadores”.

  La jornada s’ha completat amb una sessió de networking amb la innovació com a eix central de la trobada.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)