Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 24/10/2017

  L’Hospitalet engega un projecte per  millorar l’ocupació dels participants en plans municipals

  Forma part del Pacte local per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de la ciutat   Hi participen 30 persones que aprendran a buscar feina autònomament
  Veure imatge de L’Hospitalet engega un projecte per  millorar l’ocupació dels participants en plans municipals (nova finestra)
  L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa avui, 24 d’octubre, la prova pilot de millora de l’ocupació de 30 persones participants en plans d’ocupació a L’Hospitalet, amb un taller a càrrec de l’empresa Ingeus, per  acompanyar-les  al llarg del projecte, que permeti que desenvolupin noves habilitats personals d’activació  per a la recerca de feina.

  Durant tot l’itinerari se’ls donarà suport, orientació, formació i acompanyament personalitzat per millorar les seves possibilitats de reincorporació al mercat de treball. Es fomentarà també, l’accés al Job Center de les instal•lacions de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que permet intensificar la recerca de feina de forma autònoma i les sessions de pràctiques de simulació d’entrevistes.
 • 23/10/2017

  La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet

  Quarta edició de Mercats al carrer amb parades al carrer,  tallers de gastronomia i actuacions musicals. • Tallers de vermuts i música,  els dissabtes als mercats. • Diversos mercats municipals premiaran els clients durant la celebració de la Festa
  El proper 20 d’octubre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  iniciarà la campanya de la Festa dels Mercats, un activitat que reuneix durant pràcticament un mes, una sèrie d’activitats per promoure  els mercats  municipals de la ciutat.

  Del 20 d’octubre a l’11 de novembre, sota el lema “Mercats de L’Hospitalet, la qualitat a la vista”, s’organitzaran diferents activitats en els mercats.  Una de les més destacades d’aquesta edició  és “vermut i música”, en què s’oferiran vermuts entre les 12 i les 14h  a diferents mercats municipals: 21 d’octubre, als mercats de Collblanc i la Florida; el dissabte 28 d’octubre, als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge; i el 4 de novembre, als del Centre i Can Serra.

  “Mercats al carrer”
  “Mercats al carrer” torna per quart any consecutiu dissabte 11 de novembre. Una activitat on les parades dels mercats municipals sortiran novament al carrer  i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc, en una jornada festiva, lúdica, i gastronòmica, amb famílies, veïns i veïnes i gent d’arreu que pretén posar en contacte els mercats municipals de manera més propera amb la ciutadania i mostrar els productes que ofereixen tot l’any.
  Durant aquesta jornada s’han programat diverses activitats com l’Aula gastronòmica que organitza el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en horaris de 10 a 14h, i de 16.30 a 19.30h.; l’Aula dels mercats, a càrrec dels paradistes dels diferents mercats municipals, en el mateix horari que l’anterior activitat; i actuacions diverses, zona de restauració i mostra de botigues.
 • 23/10/2017

  Nova convocatòria de L’Ajuntament de L’H d’un pla d’ocupació

  Són quatre places de tècnic superior destinades a l’Àrea de Coordinació, Planificació i Desenvolupament Econòmic
  Veure imatge de Nova convocatòria de L’Ajuntament de L’H d’un pla d’ocupació (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  obrirà una nova convocatòria d’un pla d’ocupació del programa de Foment de l’Ocupació Local 2017-18 de la Diputació de Barcelona per cobrir quatre places de tècnic superior vinculades al desenvolupament de les necessitats organitzatives i d’altres accions municipals d’interès públic i caràcter social.

  El període d’inscripció s’iniciarà el proper 6 de novembre de 2017 a partir de les 12h, de manera telemàtica i es tancarà el dia 13 de novembre a les 13h.

  Les persones seleccionades al final del procés faran feines vinculades en matèries d’ocupació, comerç i mercats, i consum.

 • 11/10/2017

  L’atur baixa en 140 persones a L’Hospitalet al setembre

  La construcció, la indústria i els serveis són els sectors amb més descens S’han fet prop de 1700 contractes nous aquest mes de setembre
  Durant el mes de setembre hi ha hagut una disminució de l’atur del -0,95% a L’Hospitalet el que representa  140 persones aturades menys que el mes anterior. Malgrat ser una disminució petita és la més gran des de fa anys. La taxa d’atur registrat ha estat de l’11,49%, és a dir, 14.534 persones, essent lleugerament superior a la taxa de la RMB [11,21%], a la de la província i la de Catalunya [11,28%].

  Respecte al setembre de l’any passat, l’atur baixa un -13,34% (2.238 aturats), una disminució més pronunciada que la provincial [-11,41%] i la catalana [-11,24%], i que la de la RMB [-11,57%].
  Per activitat econòmica, l’atur ha disminuït aquest mes a tots els sectors, però principalment a la construcció, amb 78 menys [-4,97%]; la indústria amb  32 [-2,40%]; i per últim el sector terciari, amb 84 persones menys [-0,77%]. N’hi ha una pujada, però, entre els aturats sense feina anterior [6,87%], amb 55 més.

  Respecte a 2016 tots els sectors tenen decrements, però segueix destacant la  construcció [-19,27%] i la indústria [-18,71%], tot i que en termes absoluts la minva més notable es troba als serveis, amb 1.546 aturats menys [-12,51%].

  La contractació a L’Hospitalet ha pujat aquest mes de setembre amb un total de 7.230 contractes, fet que suposa un augment respecte a l’agost del 30,67%, i que representa 1.697 contractacions més.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)