Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 07/06/2019

  PLA D'OCUPACIÓ: PLA METROPOLITÀ DE SUPORT A LES POLÍTIQUES SOCIALS MUNICIPALS 2018-2019 ROMANENTS

  L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet obrirà el període d’inscripció el  dia 07 de juny de 2019 partir de les 12:00 hores del matí i es tancarà el dia 14 de juny de 2019 a les 13:00hs
   
  PLA METROPOLITÀ DE SUPORT A LES POLÍTIQUES SOCIALS MUNICIPALS 2018-2019 ROMANENTS

  Actuació A) Campanya contra la pobresa energètica a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. 
  Actuació B) PO Suport gestió administrativa al servei d’Informàtica i tecnologies de la informació. 


   
 • 07/06/2019

  Un “challenge” d’operari de logística

  EL PROJECTE OCUPAL’H PROMOCIONA LES OCUPACIONS INDUSTRIALS
  Veure imatge de Un “challenge” d'operari de logística (nova finestra)
  Apropar les ocupacions industrials als joves es un dels objectius del projecte Ocupal’h que promou l’Ajuntament de l’Hospitalet en el marc del programa Ocupació a la Industria Local de la Diputació de Barcelona.  Una de les iniciatives per aconseguir-ho es la producció d’un challenge dedicat a l’ocupació de logística protagonitzat per Gemma Pérez.  Podeu veure el vídeo aquí
 • 07/06/2019

  Una jornada per reflexionar sobre la nova industria a L’Hospitalet

  EL PROJECTE OCUPAL’H PROMOU LA INDUSTRIA 4.0
  Veure imatge de Una jornada per reflexionar sobre la nova industria a L’Hospitalet (nova finestra)
  El proppassat 4 de juny es va celebrar la jornada “La nova industria a L’Hospitalet: reptes i oportunitats pel canvi”, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament en el marc del programa Ocupal’H, on es va reflexionar i donar visibilitat a les necessitats i experiències de la indústria 4.0  i de la nova indústria a la ciutat. La jornada es va desenvolupar en dues sessions; la sessió del matí, celebrada a Torre Barrina sota el lema “Innovació tecnològica i formativa: és tota la ciutat qui canvia”, va incloure una conferència de Roger Font del centre tecnològic Eurecat, que va dissertar sobre les característiques de la nova revolució tecnològica en la que esta immers el mon actual. A continuació, una taula rodona sobre la formació com a eina de canvi, on centres formatius van mostrar diferents experiències educatives en l’àmbit tecnològic adreçades a diversos col•lectius, i un diàleg amb els responsables de formació professional dels sindicats UGT i CC OO, que van posar l’accent en la repercussió sobre les condicions de treball i l’ocupació de les noves tecnologies i la necessitat de la concertació social per a fer una adaptació inclusiva i socialment justa als canvis que s’introdueixen a la societat i el mon productiu. Per acabar, varies entitats del tercer sector van presentar experiències d’inclusió social relacionades amb l’ús de les tecnologies digitals.
 • 03/06/2019

  “Comerç AMB futur”: formació al sector del comerç

  INSCRIPCIÓ OBERTA ALS CURSOS DE FORMACIÓ
  Veure imatge de “Comerç AMB futur”: formació al sector del comerç (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa el programa formatiu “Comerç AMB futur”, una iniciativa nascuda dins del “Projecte Singular: Pacte local pel comerç de L’Hospitalet” i subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  “Comerç AMB futur” és una iniciativa per fomentar l’ocupació dels ciutadans i ciutadanes. Posant la mirada en el desenvolupament de competències i habilitats professionals per millorar la qualificació professional i afavorir la inserció laboral en el sector del comerç.
  Una oportunitat per a persones en recerca de feina, emprenedors i professionals del comerç. La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)