Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 12/06/2018

  La gran gala de la tapa hospitalenca

  42 establiments han participat en la setena edició de la ruta Primavera de Tapes. Les tapes guanyadores han sigut les dels restaurants Bouquet i Spiral, de l’espai gastronòmic Carn d’Olla i del bar Caracas 2.
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, va fer entrega ahir dels premis als establiments guanyadors de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes 2018, en un acte celebrat al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria.

  Àlbum de fotos Facebook
 • 06/06/2018

  Inici de les sessions del programa L’H Gastro

  El projecte impulsa la competitivitat de la restauració, un dels sectors estratègics de la ciutat. El programa encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
  Veure imatge de 	Inici de les sessions del programa L’H Gastro (nova finestra)
  Dilluns 4 de juny es va iniciar a Gornal Activa la primera sessió de formació estratègica, operativa i financera del programa L’H Gastro. Aquestes sessions van dirigides a un grup seleccionat d’establiments de la ciutat i les fan experts en diferents àrees de negoci. El programa L’H Gastro, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, es desenvoluparà fins a finals d’any al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament i a Gornal Activa, i encara està obert per a noves persones i empreses que s’hi vulguin incorporar.
 • 06/06/2018

  Joves per l’Ocupació insereix el 20% dels usuaris al mercat laboral i n’aconsegueix tornar el 75% als estudis

  El programa persegueix la inserció en el mercat laboral o el retorn al sistema educatiu de joves que havien abandonat l’entorn acadèmic
  Ja hi ha xifres de balanç del programa Joves per l’Ocupació 2016-2018, que ha gestionat l’Ajuntament per mitjà de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. Dels 60 joves que hi han participat, entre desembre del 2016 i març del 2018, un 20% han acabat entrant directament al mercat laboral. Els resultats del programa, però, van molt més enllà d’aquest objectiu.


 • 04/06/2018

  Mercats de cooperatives escolars

  LA INICIATIVA FORMA PART DEL PROGRAMA CULTURA EMPRENEDORA A L’ESCOLA, PER A ALUMNAT DE PRIMÀRIA, I DEL PROJECTE EMPRESA JOVE EUROPEA, PER A ALUMNAT D’ESO
  Els mercats municipals de Santa Eulàlia i Bellvitge van acollir divendres en el seu entorn els mercats de cooperatives escolars, una iniciativa que forma part del programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) 2017-18, per a alumnat de primària, i del projecte Empresa jove europea (EJE), per a alumnat d’ESO.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)