Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 03/11/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca un nou pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació

  S’adreça a persones de 60  anys  o més perquè puguin completar el període de cotització necessari per accedir a la pensió de jubilació
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet convoca un nou pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  obrirà el proper dilluns 13 de novembre una nova convocatòria d’un pla d’ocupació per recuperar l’expectativa del dret de  jubilació,  adreçat a persones de 60 anys o més, en situació d’atur, que no tinguin el període de cotització necessari  per accedir a la pensió  de jubilació.

  Aquest pla forma part del Programa de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

  El període d’inscripció és del 13 de novembre a partir de les 12h., fins el 20 de novembre a les 13h. Les inscripcions es faran de manera telemàtica.
 • 31/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab

  El repte està vinculat al turisme i la mobilitat sostenible   Hi participen els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab (nova finestra)
  Aquest mes d’octubre s’ha donat inici a la quarta edició del programa Innolab en el marc del qual l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb altres ajuntaments del Baix Llobregat, llencen el repte “Com podríem desenvolupar una xarxa de transport sostenible a la comarca del Baix Llobregat i a L’Hospitalet que potenciï els atractius turístics de la regió?, vinculat al turisme i la mobilitat sostenible, adreçat als estudiants per buscar solucions innovadores a problemes reals.

  A L’Hospitalet, hi participen tres centres educatius: els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes. L’objectiu del repte és estimular el coneixement del patrimoni cultural entre els joves i donar  impuls a l’objectiu del Pla d’actuació municipal 2016-19 per fer de L’Hospitalet una ciutat de referència en matèria de cultura, introduint una visió transversal, participativa i educativa.
 • 26/10/2017

  Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

  Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros   Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo i el Còctel de L’Hospitalet   La xef Ada Parellada és la padrina del jurat degustador
  Veure imatge de Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
  El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat la quarta edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

  L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Ángel Ruiz.

  Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina;  i el Platillo de L’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de L’Hospitalet.
 • 25/10/2017

  Segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet

  S’adreça a Pimes de la ciutat amb la innovació com a eix central
  Veure imatge de Segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet (nova finestra)
  L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació ha inaugurat avui, dimecres 25 d’octubre, la segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  L’acte, celebrat a l’Hotel Fira Congress de L’Hospitalet,  ha comptat amb  l’assistència de 65 pimes de la ciutat  amb l’objectiu de facilitar l’establiment de relacions entre les empreses del territoiri que generin  nous contactes comercials basats en la innovació i la proximitat territorial.

  El networking es porta  a terme amb el sistema GettingContacts!, un sistema de networking productiu o "quality networking" que permet als participants treure més rendiment de la jornada que en un networking clàssic.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)