Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 08/05/2018

  Les rutes gastronòmiques dels barris arrenquen amb Sant Josep de Tapes

  DESPRÉS DE SANT JOSEP (DEL 10 AL 13 DE MAIG), VINDRAN LA RESTA DE RUTES
  Sant Josep de TapesVeure imatge de Sant Josep de Tapes (nova finestra)
  Del 10 al 13 de maig s’inicia al barri de Sant Josep el programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet amb Sant Josep de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col·laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.
 • 08/05/2018

  5a Setmana de l’FP a L’Hospitalet

  Del 7 a l’11 de maig hi ha jornades de portes obertes, xerrades, trobades i seminaris
  La Setmana de la Formació Professional té per objecte posar en valor l’àmplia oferta de l’ensenyament professional que s’ofereix a la ciutat, així com el compromís amb un ensenyament de qualitat, impulsant l’oferta formativa a L’Hospitalet, especialment la relacionada amb els nous focus econòmics de la ciutat, com la sanitat, els esports, l’hoteleria i el turisme.
 • 03/05/2018

  L'Innolab 2018 acaba amb una excel·lent participació dels estudiants emprenedors de L'Hospitalet

  Hi han participat 51 alumnes de L'Hospitalet i tres centres: l'Institut Provençana, el Centre d'Estudis Jaume Balmes i l'Institut Eduard Fontserè.
  L'Innolab 2018 acaba amb dos equips de l'Institut Provençana de L'Hospitalet havent situat els seus projectes entre els deu millors. L'Hospitalet ha estat la població que ha aportat un major nombre de participants a l'edició d'enguany.
 • 02/05/2018

  Convocatòria pública: borsa de pràctiques de Periodistes i Tècnics Multimèdia

  La presentació de sol·licituds es farà al Registre General de La Farga (C/Barcelona, 2) fins al dia 14 de maig de 2018, inclòs.
  La Farga obre un procés de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de contracte de treball en pràctiques, de periodistes multimèdia i tècnics polivalents multimèdia en els mitjans de comunicació municipals de L'Hospitalet  de Llobregat.


Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)