Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 28/11/2018

  Networking a Gornal Activa per impulsar el producte local a la ciutat

  La trobada entre restaurants de L’Hospitalet i productors agroalimentaris de proximitat busca tancar acords comercials.
  Veure imatge de Networking LH Gastro (nova finestra)
  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic va convertir ahir l’edifici de Gornal Activa en el Km 0 de la confluència entre productors i restauradors locals. I ho va fer amb una idea clara i senzilla: impulsar la presència del producte local als restaurants de la ciutat.
 • 22/11/2018

  L’Auditori del CEMFO acull una sessió de networking per als joves participants en el projecte L’H>Play

  Té per objectiu la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives
  L’auditori del CEMFO, a la carretera del Mig, acull aquest dijous, 22 de novembre a les 12 h, una jornada de networking adreçada als participants del projecte L’H>Play i que comptarà amb la participació de representants de diferents empreses del sector de les indústries culturals i creatives, com Nunu Events, Focus, Blue Globe Media, Pauta Media i Associació d’Empreses de Multimèdia.
 • 20/11/2018

  L'Hospitalet serà seu de la fira de l'oli de Jaén

  Degustacions, show cookings i actuacions musicals ompliran el carrer Primavera del 30 de novembre al 2 de desembre. El mercat de la Florida serà l’altre espai escollit.
  La V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén s'inaugurarà a L'Hospitalet el divendres 30 de novembre (10 h), i els seus actes es faran entre el 30 de novembre i el 2 de desembre. Per als veïns de L'Hospitalet això significarà l'oportunitat de degustar una gran varietat d'olis premium, així com de gaudir de diferents activitats culturals i gastronòmiques en viu vinculades a Jaén i a l’oli.
 • 19/11/2018

  Pluja d’idees per al sector turístic de L’Hospitalet

  Hotelers i restauradors, responsables municipals i persones en formació s’han reunit al voltant de la figura de Domènec Biosca.
  Veure imatge de master class Turisme (nova finestra)
  Una master class amb un ponent de luxe, Domènec Biosca, ha estat l’esperó perfecte perquè, aquest matí, tots els actors del sector turisme es trobessin per primera vegada per reflexionar sobre el present i futur del sector a L’Hospitalet. Gornal Activa, seu de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha estat l’escenari de la jornada.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)