Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • 11/02/2019

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019 amb una nova edició de #L’H Mobile Tech

  COMPRÈN LA 5A EDICIÓ DEL PROGRAMA “LA REVOLUCIÓ DE LES COMUNICACIONS MÒBILS” I ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL MWC19 QUE TENEN LLOC A LA CIUTAT EL SISTEMA DE COMUNICACIONS 5G; LA REALITAT VIRTUAL IMMERSIVA EN EL SECTOR DE LA SALUT, I LA CONFERÈNCIA A CÀRREC DE LA DOCTORA EN FÍSICA QUÀNTICA SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL, TEMES DE LES JORNADES
  Veure imatge de 	L’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA donen el tret de sortida al MWC 2019	amb una nova edició de #L’H Mobile Tech (nova finestra)
  L’Hospitalet, amb motiu de la celebració del  MWC19, organitza amb la col•laboració de GSMA el programa #LHMobileTech. Les jornades tenen com a objectiu difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com la seva aplicació en diferents àmbits, com ara accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.
 • 07/02/2019

  L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci

  EL PROJECTE “L’H FEM EMPRESA” JA HA OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS, MENTRE QUE “L’H EMPRÈN” L’OBRIRÀ DILLUNS 11 DE FEBRER
  Veure imatge de 	L’Ajuntament oferirà ajuts a empreses que vulguin contractar nous treballadors i emprenedors que obrin un negoci (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert el termini per demanar ajuts econòmics per fomentar la contractació de persones aturades i acompanyar a les persones emprenedores i autònomes a desenvolupar els seus projectes. Això serà possible gràcies als projectes municipals “L’H Fem Empresa” i “L’H Emprèn”. Tots dos compten amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019.
 • 28/01/2019

  L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur

  MÉS DE 800 PROFESSIONALS DEL SECTOR HAN REBUT INFORMACIÓ DELS ATRACTIUS TURÍSTICS DE LA CIUTAT
  Veure imatge de 	L’Hospitalet consolida la seva presència a Fitur (nova finestra)
  L’Hospitalet de Llobregat ha tancat la seva participació a Fitur (Fira Internacional de Turisme) amb una valoració molt positiva. Per segon any consecutiu, la ciutat ha promocionat els seus atractius turístics i consolida la seva presència en el certamen com a destinació turística fen un balanç molt positiu.
 • 22/01/2019

  L'Hospitalet, de nou present a FITUR 2019

  L'OFERTA GASTRONÒMICA, EL TURISME DE NEGOCIS, EL TURISME ESPORTIU I EL PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL SERAN ELS PRINCIPALS ATRACTIUS DE PROMOCIÓ
  La ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, participarà en la 39a edició de Fitur 2019, la Fira Internacional de Turisme que se celebra del 23 al 27 de gener a Madrid, i que es podrà visitar dins de l'espai de la Diputació de Barcelona.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)