Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 09/11/2017

  Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H

  Veure imatge de Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H (nova finestra)


  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar dimarts, 7 de novembre, una visita al centre de referència en R+D+i Sincotró ALBA, com una activitat més dins del programa Innosmart que impulsa l’Ajuntament al llarg d’ aquest 2017.

  L’activitat s’ha adreçat a  directius i tècnics participants de les accions de Trad Innova: “Mentories d’innovació en empreses locals”, i a docents de centres educatius de la ciutat dins de les “Sessions de sensibilització per innovar als centres educatius”. L’objectiu és promoure la cultura innovadora, apropar als centres educatius i a les empreses locals  la innovació, i donar  a conèixer els serveis que ofereix aquest centre de referència a les empreses.

 • 08/11/2017

  L’Ajuntament de L’H obre les inscripcions per al curs de formació de Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua

  És un programa del SOC, que es fa amb la col•laboració del Centre Cultural i Esportiu Xaloc i  una empresa del sector

  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  ha obert la inscripció per al programa de Formació subvencionada del SOC amb compromís de contractació, per a formar 15 persones en l’àmbit de Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua.

  Les persones han d’estar en situació d’atur  i ser demandants d’ocupació.
  Es considera col•lectiu prioritari les persones en situació de desocupació amb les
  característiques següents:
  1. Dones, amb independència dels temps de desocupació.
  2. Joves menors de 30 anys.
  3. Persones amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball i/o en situació de vulnerabilitat social (persones amb discapacitat, majors de 45 anys, persones aturades de llarga durada).
  4. Persones que no cobrin la prestació per desocupació o que no hi tinguin dret.

  Les persones inscrites, seran convocades a una sessió informativa. Amb les inscripcions rebudes, es realitzarà el procés de selecció, prioritzant el col•lectiu de dones menors de 30 anys. Es valorarà tenir carnet de conduir.

  Per qualsevol informació o aclariment, els telèfons de contacte són: 934 032 528 / 934 032 529 / 934 026 020.

  INSCRIPCIÓ
 • 03/11/2017

  Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H

  Veure imatge de Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat l’empresa Creative Technology Spain, filial de la nord-americana CT Group, especialitzada en serveis audiovisuals i tècnics. A la visita també hi eren la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío  Ramírez; el director de CT Spain, Frederic Mouffe, i el director tècnic, Oscar Ramal.

  L’empresa CT Spain es va instal•lar el 2016 al carrer de les Ciències, al Districte Econòmic Granvia L’Hospitalet. La proximitat de Fira de Barcelona i les bones comunicacions són, sens dubte, un valor afegit per a una empresa tecnològica proveïdora de serveis audiovisuals en fires i exposicions internacionals. Entre els seus clients hi són els principals certàmens mundials d’automoció, tecnologia i informàtica, així com els fabricants d’aquests productes, que exigeixen la millor qualitat d’imatge, servei, uniformitat i tecnologia audiovisual interactiva.
 • 03/11/2017

  S’obre el termini per a la convocatòria del  pla d’ocupació de L’Hospitalet

  Són quatre places de tècnic superior destinades a l’Àrea de Coordinació, Planificació i Desenvolupament Econòmic
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  obre avui 6 de novembre la convocatòria  del pla d’ocupació del programa de Foment de l’Ocupació Local 2017-18 de la Diputació de Barcelona per cobrir quatre places de tècnic superior vinculades al desenvolupament de les necessitats organitzatives i d’altres accions municipals d’interès públic i caràcter social.

  El període d’inscripció es tancarà de manera telemàtica el dia 13 de novembre a les 13h.

  Inscripció
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)