Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 06/07/2018

  L’Escuderia-Escola L’H Exit participa a las 24 hores de Catalunya de Motociclisme

  Un equip de joves s’han format com auxiliars d’escuderia
  El Projecte L'H Exit, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet i l'associació Exit, esta formant joves d'entre 18 i 25 anys que realitzen un itinerari de formació i pràctica en l'àmbit del motociclisme esportiu, com a equip de suport de l' escuderia a la competició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona – Catalunya. Veure imatge de Un equip de joves s'han format com auxiliars d'escuderia (nova finestra)
  El Projecte L’H Exit, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’associació Exit, esta formant joves d’entre 18 i 25 anys que realitzen un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit del motociclisme esportiu, com a equip de suport de l’ escuderia a la competició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, al Circuit de Barcelona – Catalunya.


 • 25/06/2018

  La Florida, a punt per la seva ruta de tapes

  EL BARRI DE LA FLORIDA CELEBRA LA RUTA DE TAPES LOCAL ENTRE EL 28 DE JUNY I L'1 DE JULIOL, COINCIDINT AMB LA SEVA FESTA MAJOR.
  Veure imatge de La Florida de Tapes (nova finestra)
  Coincidint amb la festa major del barri, del 28 de juny a l'1 de juliol tindrà lloc al barri de la Florida la ruta gastronòmica La Florida de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col·laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.


 • 22/06/2018

  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials

  HI HAN PARTICIPAT 139 ALUMNES DE SIS CENTRES DE L’HOSPITALET, QUE EN TOTAL HAN PRESENTAT 44 PROJECTES EN AQUESTA EDICIÓ S’HI HAN AFEGIT DUES NOVES CATEGORIES I DOS PREMIS ESPECIALS
  Veure imatge de Concurs emprenedors (nova finestra)
  El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials  és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i que pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de cicles superiors.
 • 21/06/2018

  L’Hospitalet compta amb la primera pista coberta per fer volar drons

  Veure imatge de Empresa drons (nova finestra)
  L’Hospitalet és el primer municipi espanyol i un dels primers d’Europa a disposar d’una pista coberta per fer volar drons de forma legal. L’alcaldessa, Núria Marín, acompanyada pel regidor del Districte I, Jaume Graells, va visitar ahir l’empresa Indrone Park, que ofereix espais per fer-hi competicions i perquè pilots experts millorin la seva tècnica.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)