Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 
 • 08/01/2018

  Kaliu Park tanca amb 120.000 visitants

  L’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha rebut visitants d’arreu de Catalunya   


  Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet ha tancat les seves portes complint el seu objectiu principal: viure l’experiència del Nadal en família, a través del joc i de les diferents activitats amb caràcter i dinàmiques pròpies. 

  Un total de 120.000 persones han passat per La Farga de L’Hospitalet per gaudir de la proposta lúdica per a totes les famílies i que per segon any consecutiu s’ha instal•lat en el recinte hospitalenc.

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i La Farga han apostat aquest any per potenciar tres grans espais diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic, per donar opcions als més petits i també a joves i famílies senceres que han gaudit d’aquesta proposta nadalenca de la ciutat de L’Hospitalet. 

  La pista de gel i el tobogan gegant, al Kaliu Gel, han estat les atraccions estrella del Kaliu Park: milers de persones han gaudit lliscant pels 1.600 m2 de pista i pel tobogan gegant. Les empreses catalanes WWIP i N-ICE han estat les encarregades de la producció i gestió d’aquestes activitats.

Pàgina de resultats: 1 2 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)