Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 15/09/2017

  El mes d’agost experimenta un lleuger ascens de l’atur a L’Hospitalet de l’1’95%

  La construcció és el sector on més ha pujat l’atur.
  S’han fet menys contractes, malgrat que representen un  15,22% més que el mateix període de 2016.
  Veure imatge de El mes d’agost experimenta un lleuger ascens de l’atur a L’Hospitalet de l’1’95% (nova finestra)
  Durant el mes d’agost, a L’Hospitalet hi  ha hagut un augment de l’atur del 1,95% que es tradueix en 281 aturats més, un fet que acostuma a ser habitual durant aquest període.  D’aquesta manera, l’atur registrat és de l’11’59%, el que representat  14.674 persones. L’ increment de persones aturades a l’agost és inferior al que s’ha produït al conjunt de Catalunya [2,60%], la província [2,55%]  i a la RMB [2,52%].

  Aquesta ascens de l’atur  contrasta amb les xifres del mes de juliol en què  es va produir una disminució  del -2’17%, és a dir, 320 persones aturades menys.

  Malgrat la pujada d’aquest mes d’agost, respecte a l’any passat  l’atur  és un -11,06% (1.824 aturats menys) més baix; una disminució lleugerament més pronunciada que la provincial [-10,83%] i la catalana [-10,79%], però per sota de la de la RMB [-12,92%].
 • 07/09/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet  dona suport a la creació de 41 empreses el primer semestre de l’any

  S’han realitzat 26 sessions informatives i redactat 82 plans d’empresa
  Durant el primer semestre de 2017, la  Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, a través de la Oficina de Serveis a l’Empresa ubicada a l’equipament municipal Gornal Activa, ha impulsat diferents accions i activitats de suport a persones emprenedores i empreses de la ciutat, amb 26 sessions informatives per a 220 persones emprenedores de L’Hospitalet.

  Els tècnics municipals també han assessorat i donat suport per a la realització de  82 plans d’empresa, que han donat com a fruit la creació de  41 empreses. En la mateixa línia de suport  a emprenedors, durant aquests sis primers mesos de l’any, s’ha reforçat el recolzament a 31 empreses de la ciutat a través de diverses accions d’assessorament, seguiment i consolidació empresarial. Els tècnics municipals, a més, han realitzat 85 visites a empreses de L’Hospitalet per informar dels serveis i ajuts que els ofereix el municipi.
 • 06/09/2017

  Correcció d'errors en l'anunci de la convocatòria del Pla d'ocupació de foment de l'ocupació a L'Hospitalet

  A la convocatòria del Pla d'ocupació,  que impulsa l'Ajuntament de L'Hospitalet  que s'iniciarà el proper 12 de setembre, s'han detectat alguns errors en les dates i horaris dels periodes per a les esmenes de possibles defectes en alguns dels processos.

  És per això  que  per a una informació  més clara per als aspirants, s'han corregit  aquests errors,  i s'han afegit  les dates correctes que es detallen en el document annex.
 • 31/08/2017

  L'Ajuntament de L'H ha lliurat els premis als establiments participants en el programa gastronòmic L'Hospitalet de tapes  de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida

  Veure imatge de L'Ajuntament de L'H ha lliurat els premis als establiments participants en el programa gastronòmic L'Hospitalet de tapes  de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida (nova finestra)

  Els deu establiments guanyadors en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat professional; i la tapa més popular, per votació ciutadana han estat:

  Al barri de Sant Josep, els establiments guanyadors han estat  la Bodega Salán, per la tapa i servei de qualitat, i el Restaurante Bea Bea, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, la Llesqueria Matagana. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat Cafés Caracas, Bar Granja Marín i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera, a Can Serra; Can Pepito, a Pubilla Cases, i Tazas y Tarros, a la Florida, han estat guardonats per la tapa més popular.

  S'han lliurat també 18 premis del concurs de la tapa més popular als ciutadans i ciutadanes que han votat en les diferents rutes gastronòmiques.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)