Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 19/11/2019

  Èxit de participació en la jornada Parlem de Turisme: Estratègies per millorar l’hostaleria de L’Hospitalet

  Professionals del sector de l’hostaleria i turisme van assistir ahir a la trobada del CEMFO
  Veure imatge de 	Èxit de participació en la jornada Parlem de Turisme: Estratègies per millorar l’hostaleria de L’Hospitalet (nova finestra)
  El Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet, va acollir ahir la jornada Parlem de turisme: Estratègies per millorar l’hostaleria de L’Hospitalet. Durant tot el dia, professionals del sector com Domènech Biosca, Carmen Alcaraz, Carlota Claver i Xavi Iglesias, entre d’altres, van compartir els seus coneixements destacant el valor humà amb els més de 70 assistents a la jornada.
 • 15/11/2019

  Els alumnes del curs de dependent i dependenta de carnisseria comencen les pràctiques al Mercat de de Can Serra

  EL CURS FORMA PART DEL PROGRAMA “MERCATS AMB FUTUR” EN EL MARC DEL PACTE LOCAL PEL COMERÇ DE L’HOSPITALET
  Veure imatge de 	Els alumnes del curs de dependent i dependenta de carnisseria comencen les pràctiques al Mercat de de Can Serra (nova finestra)
  Els alumnes del curs de dependent i dependenta especialitzats en carnisseria han acabat les classes teoricopràctiques del curs i han iniciat les pràctiques al Mercat del Torrent Gornal. A quest curs forma part del del programa de formació Mercats AMB futur per proporcionar als participants una qualificació bàsica alhora d’optar noves oportunitats laborals.
 • 14/11/2019

  L’època medieval arriba a L’Hospitalet

  Cercaviles, contacontes i espectacles itinerants són algunes de les propostes que ompliran el barri de Pubilla Cases
  Veure imatge de 	L’època medieval arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
  L’avinguda Tomás Giménez, al barri de Pubilla Cases, aquest cap de setmana -16 i 17 de novembre- farà un salt en el temps gràcies a la fira medieval que organitza l’Ajuntament a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social en col•laboració amb el Districte V.
 • 07/11/2019

  Gornal activa acull una exposició fotogràfica dedicada a la història del cooperativisme en L’Hospitalet

  Veure imatge de 	Gornal activa acull una exposició fotogràfica dedicada a la història del cooperativisme en L’Hospitalet (nova finestra)
  S’ha inaugurat a Gornal Activa "Passat i Present del Cooperativisme a L'Hospitalet", una mostra fotogràfica organitzada per L’Ateneu Cooperatiu-La Col•lectiva i que vol posar en valor la importància del cooperativisme en la ciutat de L’Hospitalet al llarg dels últims 150 anys.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)