Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 09/10/2020

  Convocatòries de selecció de personal per a la creació d’unes borses de treball per cobrir futures contractacions amb caràcter temporal, per a gestió de programes de l’àmbit de la promoció econòmica i la promoció de l’ocupació i de l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme

  EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ INICIA EL 10 D'OCTUBRE DE 2020 A PARTIR DE LES 13:00 H I FINALITZA EL DIA 29 D'OCTUBRE DE 2020 A LES 13:00

  L’objecte d’aquestes convocatòries, és la selecció de personal per a la creació  d’unes borses de treball per  cobrir futures contractacions de caràcter temporal per la realització de programes i projectes en els àmbits de la formació i qualificacions professionals i de la promoció de l’ocupació així com a l’àmbit del suport al teixit productiu i el foment del turisme.

  Les especialitats ofertes són:

  002 Tècnics Superiors àmbit Formació i l’Ocupació
  003 Tècnics Mitjos àmbit Formació i Ocupació
  004 Tècnics Superiors àmbit Turisme
  005 Tècnics Superiors àmbit Desenvolupament Econòmic
  006 Tècnics Mitjos àmbit Desenvolupament Econòmic
  007 Auxiliars Administratius suport Programes i Projectes
  008 Docents de Qualificació Professional i de la Promoció de l’Ocupació i els Plans d’Ocupació

  Les inscripcions es podran realitzar a partir del 10 d'Octubre a les 13.00h en el següent enllaç:
  https://promociohospitalet.com/inscripcions

   

 • 09/10/2020

  Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

  Els encarregats de la formació van ser els tècnics de l’empresa Simon Electric, que ahir van ser a les aules que l’Àrea d’Ocupació, Empresa,Turisme i Economia Social té a Gornal Activa.
  Veure imatge de Joves de la Casa d’Oficis es formen com a instal·ladors de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (nova finestra)

  Els tècnics de l‘empresa Simon Electric van impartir, en un mòdul formatiu de dues hores, una formació detallada dels equips i tecnologies que cal aplicar a vivendes, empreses i espais públics per instal·lar-hi els punts de recàrrega, destinats a vehicles de bateries elèctriques. La pràctica també va incloure una visió general de la reglamentació oficial que cal conèixer per a la instal·lació d’aquests punts.

 • 09/10/2020

  L’Ajuntament posa a disposició dels restauradors de la ciutat dues formacions en línia gratuïtes

  Tindran lloc durant el mes de novembre i aconsellaran sobre matèries vinculades a la covid-19 i als serveis de venda a domicili
  Veure imatge de L’Ajuntament posa a disposició dels restauradors de la ciutat dues formacions en línia gratuïtes (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, mitjançant l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha organitzat dos webinars dirigits als restauradors de la ciutat. Aquestes formacions gratuïtes, que es realitzaran durant el mes de novembre, tenen com a objectiu ajudar i acompanyar un dels sectors més afectats arran l’arribada de la crisi sanitària a la ciutat.

  Aquesta iniciativa s’impulsa des de la unitat de Turisme juntament amb el recolzament del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i serà impartida per Barra de Ideas, empresa consultora especialitzada en el sector gastronòmic.

 • 07/10/2020

  La gestió de l’Ocupació es trasllada a Gornal Activa

  A partir d’avui els serveis d’atenció a l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació es localitzen en el mateix edifici
  Veure imatge de La gestió de l’Ocupació es trasllada a Gornal Activa (nova finestra)

  Els serveis de la gestió de l’Ocupació s’han traslladat a partir d’avui a les instal·lacions de Gornal Activa. L’objectiu d’aquest moviment és situar en un mateix edifici els serveis d’ocupació i els serveis d’atenció a l’empresa i l’emprenedoria.

  D’aquesta manera, una vintena de professionals, els quals estaran situats a la primera planta de l’edifici, atendran i guiaran les persones usuàries a través de dispositius com el Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL), la Borsa de Treball o l’Aula de Recerca de feina. L’objectiu bàsic d’aquests serveis és aconseguir que la ciutadania de L’Hospitalet de Llobregat pugui ser millor atesa en un nou edifici i amb transport públic fins la mateixa porta d’entrada.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)