Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 11/12/2018

  El programa L’H GASTRO acaba amb un networking entre empresaris i alumnes

  L’acte de cloenda d'ahir va significar la presentació formal dels alumnes d’hostaleria davant un grup d’establiments, amb vista a possibles incorporacions.
  Veure imatge de cloenda LH Gastro (nova finestra)
  Gran part dels establiments va manifestar la intenció d’incorporar a la seva plantilla nous professionals ben preparats i amb iniciativa. De fet, en el mateix networking ja es van tancar dates per mantenir entrevistes de major profunditat amb vistes a una possible contractació.
 • 03/12/2018

  L’oli de Jaén deixa un excel·lent gust de boca a L’Hospitalet

  El bon clima omple de visitants el barri de la Florida durant tot el cap de setmana. Els 35 expositors pràcticament esgoten les existències.
  El pas per L’Hospitalet de la Fiesta Anual de Primer Aceite de Jaén, aquest cap de setmana, s’ha tancat amb un èxit aclaparador de públic i un balanç comercial molt positiu. Així ha estat valorada per tant per part de la delegació andalusa com per part dels representants municipals.
 • 03/12/2018

  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat

  COM A RECONEIXEMENT AL SERVEI I A LA DEDICACIÓ AL LLARG DELS ANYS  ES LLIUREN QUATRE MENCIONS ESPECIALS A REPRESENTANTS DESTACATS DEL COMERÇ LOCAL, DUES DE LES QUALS A TÍTOL PÒSTUM
  L’Hotel Porta Fira ha estat l'escenari de la Nit del Comerç 2018, l’acte de reconeixement als comerços de la ciutat pel seu servei i per la seva dedicació al llarg dels anys. En total, s'han lliurat distincions i diplomes a disset comerços i una parada de mercat, i s’han atorgat quatre mencions especials.
 • 30/11/2018

  La Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupa des d'avui el carrer de la Primavera

  FINS DIUMENGE HI HAURÀ DEGUSTACIONS, SHOW COOKING I ACTUACIONS MUSICALS
  Els estands de la V Fiesta Anual del Primer Aceite de Jaén ocupen des d'avui el carrer de la Primavera. La mostra ha estat organitzada per la Diputació de Jaén, la Junta de Andalucía i l’Ajuntament de L'Hospitalet, a través de la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic. Té per objectiu promocionar l’oli de Jaén més enllà de la seva província d’origen, amb exposició de 35 marques d'olis de collita primerenca, degustacions, showcooking i actuacions musicals.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)