Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 06/06/2023

  12a EDICIÓ "ACCELERA EL CREIXEMENT"

  INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL DIA 12 DE JUNY
  Veure imatge de 12a EDICIÓ "ACCELERA EL CREIXEMENT" (nova finestra)

  Ja estan obertes les inscripcions, fins el dia 12 de juny, per a la 12a edició del programa "Accelera el creixement", amb el suport de la Diputació de Barcelona i PIMEC.

  Un programa d’acompanyament personalitzat a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, on s’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució. Valorat en 5.500€, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500€.

 • 29/05/2023

  27 joves comencen a treballar a l’Ajuntament amb el programa “L’H, primera experiència laboral”

  Són joves menors de 35 anys amb titulació universitària i en situació d’atur, que s’incorporen com a personal tècnic superior
  Veure imatge de 27 joves comencen a treballar a l’Ajuntament amb el programa “L’H, primera experiència laboral” (nova finestra)

  Aquest mes de maig 27 persones s’han incorporat com a personal tècnic superior a l’Ajuntament a través del pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Són joves menors de 35 anys amb titulació universitària i en situació d’atur.

 • 23/05/2023

  L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels

  Aquesta acció s’emmarca en el compromís municipal d’impulsar accions per afavorir la formació de la ciutadania i millorar l’ocupabilitat
  Veure imatge de L’alumnat de l’Escola de Bàrmans assisteix a una master class de còctels (nova finestra)

  Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre Municipal de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet van assistir ahir, dins del seu programa d’aprenentatge, a una master class a càrrec del bàrman, Ginés Pérez, propietari de la Cocteleria Belvedere. Els estudiants van poder conèixer diferents combinacions i qüestions pràctiques relacionades amb la professió.

 • 22/05/2023

  Més de 150 alumnes de formació professional es donen d’alta a la borsa d’ocupació

  Personal tècnic de l’Ajuntament ha visitat quatre centres educatius per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat
  Veure imatge de Més de 150 alumnes de formació professional es donen d’alta a la borsa d’ocupació (nova finestra)

  Durant els mesos de març, abril i maig, personal tècnic de l’Ajuntament ha visitat quatre centres educatius de la ciutat per promocionar la borsa de treball i altres serveis d’ocupabilitat que ofereix Gornal Activa. Han realitzat sessions a l’Institut Provençana, al Centre d’Estudis Dolmen, a l’Institut Can Vilumara i a l’Institut Mercè Rodoreda.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal