Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 25/05/2020

  Els ERTO derivats de la crisi de la Covid-19

  En aquest vídeo informatiu dedicat als ERTO (expedients de regulació temporal d'ocupació), UGT es posa a disposició de totes les persones treballadores de L'Hospitalet per assessorar-les sobre la gestió d'aquesta situació. UGT és una de les organitzacions de treballadors, junt amb CCOO, que integren el Pacte Local per l'Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L'Hospitalet, on també hi ha representat l'Ajuntament i les patronals.

 • 22/05/2020

  Ja són més de 50 els restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar

  Publiquem la llista, periòdicament actualitzada, dels restaurants que fan entrega a domicili i dels que ofereixen menjars per emportar.
  Veure imatge de Ja són més de 50 els restaurants de L'Hospitalet que ofereixen servei de menjars a domicili i per emportar (nova finestra)

  A dia d’avui, ja són més de 50 els restaurants de L’Hospitalet que han optat per mantenir actives les seves cuines i oferir servei de menjars a domicili i/o menjars per emportar. La llista de bars i restaurants  que ofereixen algún d’aquests dos serveis a continuació.

 • 21/05/2020

  Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia

  Amb aquesta sessió inicial es reprèn cada dimecres la sessió informativa on el personal tècnic explica en format en línia els passos a seguir per crear una empresa i que dona accés a l’assessorament personalitzat per la materialització de la seva idea de negoci
  Veure imatge de Èxit d'assistència en la primera sessió per a emprenedors/es en format en línia (nova finestra)

  La primera sessió informativa en línia per informar-se sobre el procés de creació de l’empresa va reunir ahir a més de 20 persones, on a través d’una plataforma tecnològica, l’equip tècnic va explicar els passos a seguir per posar en marxa un negoci.

  Els participants, al llarg de les dues hores de durada de la sessió, van fer arribar a l’equip dubtes al voltant de la capitalització de l’atur, llicències, formes jurídiques o  finançament, entre d’altres. Tots ells manifestaven la incertesa per emprendre davant la situació derivada per la crisi sanitària però afirmaven tenir ganes d’assessorar-se per adaptar-se a la nova normalitat.

 • 21/05/2020

  Consells per fer la compra amb seguretat

  Principals recomanacions per realitzar la compra als establiments comercials i mercats municipals d’una manera més segura durant la Covid-19
  Comerç LHVeure imatge de Comerç LH (nova finestra)

  Principals recomanacions per realitzar la compra als establiments comercials i mercats municipals d’una manera més segura durant la Covid-19

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)