Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 17/10/2018

  Darreres places en el programa L’H Gastro

  EL CURS ‘NOVES TENDÈNCIES DEL SECTOR HOSTALER' OFEREIX 128 HORES DE FORMACIÓ ESPECIALITZADA I GRATUÏTA, I CONTACTE DIRECTE AMB EMPRESES DEL SECTOR.
  Veure imatge de LH Gastro (nova finestra)
  Les sessions del curs tindran lloc durant els mesos d'octubre, novembre i desembre (de 9 a 14, dl, dc i dv). La formació, gestionada des de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, s’agrupa en un sol curs gratuït de 128 hores anomenat ‘Noves tendències del sector hostaler’, i va dirigida a persones inscrites com a demandants de feina, sense requisits específics de formació, preferiblement amb experiència en el sector. 

  INSCRIPCIÓ EN LÍNIA

  9
  3 403 69 49
 • 11/10/2018

  Pubilla Cases s’engalana amb la nova fira medieval

  La nova fira de L’Hospitalet tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. L’ambientació medieval comptarà amb activitats com la música, els campaments i els jocs infantils.
  Veure imatge de Cartell (nova finestra)
  L’avinguda Tomás Giménez, al barri de Pubilla Cases de L’Hospitalet de Llobregat, serà l’escenari de la primera fira medieval d’aquest racó de la ciutat. Durant tot el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre (d’11 a 23 h), la fira proposarà als seus visitants un viatge a l’època medieval amb activitats que convidaran a transportar-se amb la imaginació al passat.
 • 04/10/2018

  L’Hospitalet i Esplugues treballaran conjuntament per millorar l’ocupació

  Els dos municipis signen un conveni per impulsar iniciatives de suport a l’activitat econòmica i a l’ocupació. Entre d’altres, el centre Esplugues Coworking podrà acollir persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet.
  Veure imatge de conveni (nova finestra)
  Les alcaldesses de L’Hospitalet, Núria Marín, i Esplugues, Pilar Díaz, han presentat avui el conveni que els dos ajuntaments han signat per tal de dur a terme, de manera conjunta, actuacions de suport i promoció de l’activitat econòmica i de l’ocupació. Aquestes accions estaran en la línia d’impulsar la creació d’empreses, la generació d’ocupació, el foment de la cultura emprenedora i l’enfortiment del teixit productiu local de les dues poblacions.
 • 02/10/2018

  Convocatòria pública: "Responsable operatiu de l'edifici de mitjans i altres"

  Presentació de sol·licituds del 2 al 16 d'octubre, ambdós inclosos
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)