Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 
 • 21/01/2021

  Posada en marxa del Pacte Local per l’Ocupació per al 2020-2023

  Un cop constituïts els òrgans que regiran el Pacte, es treballarà per definir i implementar les mesures recollides per les entitats signants
  Veure imatge de Posada en marxa del Pacte Local per l’Ocupació per al 2020-2023 (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat- UGT, CCOO, AEBALL i PIMEC- han constituït aquest matí el Consell General del Pacte Local per l’ocupació i el Desenvolupament econòmic 2020-2023. Un cop constituït el Consell General, s’ha encomanat al Comitè Permanent dissenyar i implementar les mesures contingudes en el redactat del Pacte Local.

 • 20/01/2021

  Videoconferència amb els 21 participants de la Lanzadera Conecta Empleo de l'Hospitalet de Llobregat

  Veure imatge de Videoconferència amb els 21 participants de la Lanzadera Conecta Empleo de l'Hospitalet de Llobregat (nova finestra)

  Representants de Fundación Santa María la Real, Fundación Telefónica i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat han realizat avui una visita virtual a la Lanzadera Conecta Empleo de la ciutat per conèixer els seus participants i comprovar les activitats que estan realitzant de forma digital per reactivar la seva recerca de feina.

  15 dones i 6 homes a l'atur participen des de finals de novembre en aquest programa d'orientació laboral per a aprendre a fer un pla de prospecció laboral i actualitzar el seu currículum; assajar entrevistes de treball, reforçar competències transversals i digitals, i contactar amb empreses.

  Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, compta amb el cofinançament de Fons Social Europeu, a través de el programa operatiu poises.

 • 19/01/2021

  El programa Referents d’Ocupació Juvenil va atendre 660 joves durant 2020 

  El programa municipal acompanya el jovent de la ciutat en la seva transició al món laboral o en el retorn al sistema educatiu. En total, es van generar 805 actuacions d’assessorament
  Veure imatge de El programa Referents d’Ocupació Juvenil va atendre 660 joves durant 2020  (nova finestra)

  El programa de Referents d’Ocupació Juvenil ha tancat l’any 2020 amb 660 joves atesos, que van generar un total de 805 actuacions d’assessorament, informació i tutories en els àmbits de la formació i del món laboral, contribuint així a la millora de l’ocupabilitat i facilitant i acompanyant el jovent en la seva transició al món laboral o en el retorn al sistema educatiu.

 • 13/01/2021

  L’Ajuntament reforça el servei d’ocupació amb el programa Espai Obert per l’ocupació

  Un total de 2500 persones usuàries dels serveis de formació i ocupació es beneficiaran d’aquest programa
  Veure imatge de L’Ajuntament reforça el servei d’ocupació amb el programa Espai Obert per l’ocupació (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha apostat per reforçar els serveis d’ocupació i formació  a través del Projecte Espai Obert per l’ocupació.

Pàgina de resultats: 1 2 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)