Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 22/04/2021

  Èxit de participació en el primer Networking entre alumnes de l’ FP i empreses de la ciutat, organitzat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet

  És una acció programada dins del marc de la Setmana de l’ FP  i que pretén connectar alumnes d’últim curs amb empreses de la ciutat
  Veure imatge de Èxit de participació en el primer Networking entre alumnes de l’ FP i empreses de la ciutat, organitzat pel Pacte Local per l’Ocupació de L’Hospitalet (nova finestra)

  Per primer cop i aprofitant la celebració de la Setmana de l’FP, s’ ha portat a terme un networking entre alumnes de l’FP de darrer curs i empreses de la ciutat, una acció que ha estat promoguda pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet.

 • 21/04/2021

  L’Ajuntament obre avui el termini per demanar  l’ajut  “Contracta a L’H 2020”

  TÉ UNA DOTACIÓ DE 300.000 EUROS DESTINATS A NOVES CONTRACTACIONS. CADA BENEFICIARI PODRÀ OBTENIR FINS A 5.000 EUROS EN AJUTS, GESTIONATS PER L’AJUNTAMENT, QUE ES PODEN DEMANAR DES D’AVUI.
  Veure imatge de L’Ajuntament obre avui el termini per demanar  l’ajut  “Contracta a L’H 2020” (nova finestra)

  L’Ajuntament de L’Hospitalet obre avui el termini per sol·licitar el tercer ajut econòmic que s’ofereix aquest any per pal·liar els efectes de la Covid-19 en l’activitat econòmica de la ciutat.

  La línia de subvenció que s’obre avui, “Contracta a L’H 2020”,  compta amb el recolzament tècnic i econòmic del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023 de l’AMB. Aquesta línia està dotada de 300.000 euros destinats a subvencionar noves contractacions .

 • 20/04/2021

  Tornen la ruta Primavera de Tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”

  Els actes recuperen la seva tradició després de suspendre l’edició de 2020 per la Covid-19
  Veure imatge de Tornen la ruta Primavera de Tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” (nova finestra)

  Industrial Akroll va acollir ahir l’acte de presentació de 9a ruta gastronòmica Primavera de Tapes i del 36è Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i de la regidora de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez.

 • 20/04/2021

  PIMEC amb la col·laboració de l’Ajuntament impulsa una xarxa a nivell internacional en l’àmbit de l’FP

  El projecte ‘Apprenticeship Inter-network: Bringing together VET institutions and enterprises through a Network of Career Hubs (Erasmus+)’, ha estat presentat en el marc de la 7a edició de la setmana de la FP
  Veure imatge de PIMEC amb la col·laboració de l’Ajuntament impulsa una xarxa a nivell internacional en l’àmbit de l’FP (nova finestra)

  PIMEC i l’Ajuntament de L’Hospitalet han impulsat una xarxa a nivell internacional en l’àmbit de la Formació Professional, es tracta d’un projecte sota el títol Erasmus+, que s’ha presentat en el marc de la 7a edició de la setmana de la FP, organitzada pel consistori. Aquesta acció, impulsada conjuntament amb els centres educatius de la ciutat, té lloc aquesta setmana, tot just abans d’iniciar el procés de preinscripció per a la formació professional del curs 2021-2022.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)