Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 31/08/2021

  Mercats Municipals en Clau d'Economia Social

  L’Ajuntament en col·laboració amb La Col·lectiva, Ateneu Cooperatiu de L'Hospitalet organitza el programa formatiu "Mercats Municipals en Clau d'Economia Social".
  Mercats Municipals en Clau d'Economia SocialVeure imatge de Mercats Municipals en Clau d'Economia Social (nova finestra)

  L’Ajuntament en col·laboració amb La Col·lectiva, Ateneu Cooperatiu de L'Hospitalet organitza l'activitat formativa "Mercats Municipals en Clau d'Economia Social".

  El cicle formatiu consta de 4 sessions de 90 minuts i es dirigeix a totes aquelles persones que estiguin valorant obrir una parada en un dels vuit mercats municipals o vulguin conèixer més d'aquesta oportunitat de negoci.

 • 29/07/2021

  Mostrar i descobrir L’Hospitalet a través d’Instagram

  L’Ajuntament presenta el certamen “El meu racó favorit de L’Hospitalet de Llobregat”, que convida la ciutadania a pujar fotografies a la xarxa social Instagram
  Mi Rincón FavoritoVeure imatge de Mostrar i descobrir L’Hospitalet a través d’Instagram (nova finestra)

  L’Ajuntament presenta “El meu racó favorit de L'Hospitalet de Llobregat”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar i descobrir el més destacat: el seu paisatge favorit, un bucòlic capvespre, un parc ple d’activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat, la plaça més representativa en ple enrenou...

 • 28/07/2021

  Procés de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de "Contracte de treball en pràctiques", de tècnics/ques polivalents multimedia en els mitjans de comunicació municipals de L'Hospitalet de Llobregat

  L'objecte de la convocatòria és convocar proves de selecció per a la contractació, mitjançant la modalitat de "Contracte de treball en pràctiques", de tècnics/ques polivalents multimedia en els mitjans de comunicació municipals de L'Hospitalet de Llobregat, que gestiona La Farga L'Hospitalet, mitjançant el sistema selectiu de concurs, mitjançant la creació d'una borsa de 10 persones. 

 • 27/07/2021

  Horaris d'estiu de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social

  edifici gornal activaVeure imatge de Horaris d'estiu de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social (nova finestra)

  L’activitat de les oficines de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social tindrà un funcionament normal, a excepció dels edificis de CEMFO i Gornal Activa que romandran tancats del 9 al 20 d’agost, ambdós inclosos.

  Pel que fa a l’horari d’atenció al públic durant l’estiu, del 2 al 6 d’agost i del 23 d’agost  fins al 3 de setembre, l’horari d’atenció al públic  serà de dilluns a divendres, de 8 a 14h.

  Tots dos edificis, CEMFO i Gornal Activa, tornaran a l'horari habitual a partir del dia 6 de setembre: de dilluns a divendres de 9 a 13.45h i dimarts de 16:30 a 18h.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal