Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 
 • 23/01/2023

  L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur

  S’han mantingut reunions i trobades per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat
  Veure imatge de L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur (nova finestra)

  L’Hospitalet ha estat present a la 43a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2023, que ha tingut lloc del 18 al 22 de gener. La ciutat hi ha participat, novament, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

 • 16/01/2023

  L’Hospitalet debat sobre el paper de la indústria al món local

  A l’acte, s’ha analitzat el nou Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025
  Veure imatge de L’Hospitalet debat sobre el paper de la indústria al món local (nova finestra)

  Aquest matí, ha tingut lloc la jornada “Parlem d’indústria al món local”, organitzada pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet a l’Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower. La jornada ha tingut com a objectiu reflexionar sobre el futur del sector de la indústria a la ciutat i analitzar el Pacte Nacional per a la Indústria (PNI), signat el setembre passat.

 • 10/01/2023

  L’Ajuntament contracta set persones migrades que han regularitzat la seva situació amb el projecte Línia ACOL

  Cofinançat pel Pacte Local per a l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
  Veure imatge de L’Ajuntament contracta set persones migrades que han regularitzat la seva situació amb el projecte Línia ACOL (nova finestra)

  A través del projecte Línia ACOL, l’Ajuntament ha contractat set persones migrades extracomunitàries com a peons de civisme i ordenances amb un contracte de 12 mesos. Són persones que es trobaven en situació administrativa irregular i que han aconseguit el permís de treball gràcies al compromís de contractació que assumeix l’Ajuntament i a l’assessorament d’entitats sense ànim de lucre en tots els tràmits.

 • 09/01/2023

  L’Hospitalet conclou les activitats de Nadal amb èxit de participació

  La ciutat ha comptat amb quatre grans espais temàtics als quals s’ha accedit mitjançant reserva prèvia d’entrada
  Veure imatge de L’Hospitalet conclou les activitats de Nadal amb èxit de participació (nova finestra)

  L’Hospitalet ha celebrat el Nadal en una edició completament normalitzada després de la pandèmia. Sota el lema “Sent la màgia de Nadal a L’Hospitalet”, l’Ajuntament, entitats de la ciutat, associacions de comerciants i mercats municipals han organitzat més de 150 activitats que han arribat a tots els barris.

  Els espais temàtics de la ciutat han estat visitats per 60.000 persones, amb reserva prèvia d’entrada.  Més de 50.000 persones van rebre els Reis d’Orient durant la cavalcada.

Pàgina de resultats: 1 2 
Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal