Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 20/04/2018

  Mapfre presenta el Programa Nous Emprenedors i entrevista persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament

  Un  grup de persones inscrites a la Borsa de Treball  de l’Ajuntament han aprofitat l’acord entre Mapfre i l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
  Veure imatge de 	Mapfre presenta el Programa Nous Emprenedors i entrevista persones inscrites a la borsa de treball de l’Ajuntament (nova finestra)
  Aquest matí, a l’auditori de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, que supervisa el projecte, hi ha hagut la primera ronda de contactes entre agents de l’asseguradora Mapfre i les persones inscrites a la borsa de treball interessades a treballar com a agents comercials.
  L’acte ha estat conduït per Bernardo Sorribes, director de l’Oficina Directa de Mapfre de L’Hospitalet, i José María Burson, formador de la Direcció Territorial e Barcelona; i ha comptat amb la presència dels tècnics de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
 • 18/04/2018

  Arriba la Nit de Tapes 2018

  Nova edició de la Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre
  Veure imatge de 	Arriba la Nit de Tapes 2018 (nova finestra)
  La nit del dissabte 21 d'abril el mercat es transforma. Es converteix en un lloc on els veïns i veïnes del barri del Centre i, per què no, de tota la ciutat, venen a degustar el producte fresc i de qualitat convertit en festival de sabors en forma de tapes.
 • 18/04/2018

  Una trentena d’emprenedors s’apunten al mentoring

  És el segon any que la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic s’encarrega d’impulsar l’emprenedoria amb aquest mètode privilegiat
  Veure imatge de 	Una trentena d’emprenedors s’apunten al mentoring (nova finestra)
  Avui dimecres 18 d’abril, a Gornal Activa, s’ha fet la sessió informativa inaugural del Programa de mentoring per a emprenedors de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Amb el mentoring, un empresari expert acompanya voluntàriament una persona emprenedora, li fa de mentor i l’ajuda a desenvolupar competències personals de consolidació i creixement. La fórmula compta amb la participació d’Autoocupació, empresa que gestiona el dia a dia del projecte, i de la Diputació de Barcelona.
 • 17/04/2018

  Alimentaria obre portes al recinte de Granvia L'H

  L'H ES CONSOLIDA COM A DESTINACIÓ DE TURISME DE NEGOCIS
  Veure imatge de 	Alimentaria obre portes al recinte de Granvia L'H (nova finestra)
  Ahir es van inaugurar a Granvia L'H els salons internacionals Alimentaria i Hostelco, que estaran oberts fins al 18 d'abril. I, d’aquí a 3 setmanes -del 8 a l’11 de maig- també arribaran Hispack i FoodTech Barcelona. D'aquesta manera, el recinte de Fira de Barcelona a L'H es converteix  en un gran aparador de la restauració, l’alimentació i el packaging.


Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)