Notícies

Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 22/12/2014

  Horaris de Nadal dels diferents serveis de la unitat de Promoció de l'Ocupació de l'Ajuntament de L'Hospitalet

  Agència de Col·locació, SIOL i Espai de Recerca
  Veure imatge de Horaris de Nadal dels diferents serveis de la unitat de Promoció de l'Ocupació de l'Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)
  Durant el període de Nadal, l'Agència de Col·locació de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació i l'Aula de Recerca de Feina romadran tancades del 29 de desembre al 5 de gener, ambdós dies inclosos.

  El Servei d'Informació i Orientació Laboral (SIOL), oferirà el servei en horari de 9 a 12h, menys els dies festius de  Nadal.
 • 22/12/2014

  Nou programa municipal de Mesures Actives d’Inserció adreçat a les persones destinatàries de la RMI

  Veure imatge de Nou programa municipal de Mesures Actives d’Inserció adreçat a les persones destinatàries de la RMI (nova finestra)

  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha iniciat  el nou programa de Mesures Actives d’Inserció per a la les persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció (RMI), en col•laboració amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

  El programa té com a objectiu posar a l’abast dels demandants de feina perceptors de la RMI un seguit de recursos  formatius i  ocupacionals  que els situïn en una posició millor davant de la recerca d’ocupació i que afavoreixin la presa de decisions i la manera d’afrontar els canvis que fan referència a la professió, la formació o el projecte de vida laboral.

  El programa acompanya les persones participants en l’elaboració d’un projecte professional per a la millora de l’ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de competències necessàries en el context laboral, l’acompanyament i  el suport en la realització de pràctiques professionals, i el seguiment posterior a la inserció laboral. Pretén, a més,  que les persones en situació d’exclusió social superin els seus problemes duent a terme diferents activitats encaminades a la reinserció, no només de caràcter social, sinó que, en els casos en què sigui possible, la inserció laboral, i que contribueixi a recuperar l’autoestima, l’autonomia personal i la consideració de l’entorn social i familiar d’aquestes persones.

 • 19/12/2014

  300 persones assisteixen al Congrés sobre l'ocupació i l'atur de les persones de més de 45 anys

  El Congrés , organitzat per ASSAT50,  clou amb un manifest que reivindica polítiques  d'ocupació  per aquest col·lectiu
  Veure imatge de Cloenda del Congrés sobre l'ocupació i l'atur de les persones de més de 45 anys (nova finestra)
  El tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel  va tancar el Congrés sobre l'ocupació i l'atur de les persones de més de 45 anys, celebrat el  dijous18 de desembre a l'auditori Barradas de L'Hospitalet, al qual van assistir unes 300 persones al llarg de la jornada.

  García Mompel va felicitar l'Associació d'aturats majors de 45 anys per l'èxit del Congrés i va compartir amb els assistents algunes de les mesures que proposa l'informe del Centre Econòmic i Social com la penalització de l'acomiadament  d'aquest col·lectiu o el replantejament de la Renda Activa d'Inserció, entre d'altres.

  El  tinent d'alcalde va subratllar  el que està fent l'Ajuntament de L'Hospitalet, des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, en  col·laboració amb altres administracions, per donar sortida al problema de l'atur: formació i inserció de les persones en atur; treball en l'ocupació des del punt de vista de l'emprenedoria i la millora de la qualitat urbana; i dinamització del comerç local, un sector molt important d'ocupació a la ciutat de L'H.


 • 18/12/2014

  L’Hospitalet acull el Congrés sobre l’ocupació i  l’atur de les persones de més de 45 anys

  L’Ajuntament de L’Hospitalet dóna suport al Congrés, que proposa reflexionar sobre les dificultats dels desocupats de més de 45 anys per trobar feina  ASSAT50 organitza aquesta jornada i presenta un manifest adreçat a institucions, empreses, agents socials, societat civil i administracions públiques
  Veure imatge de Inauguració del Congrés (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín, i la presidenta de l’Associació d’Aturats Majors de 45 Anys de L’Hospitalet (ASSAT50) han obert avui a l’Auditori Barradas el Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys.

  El Congrés, que té com a lema “L’edat no ens atura i l’experiència ens avala”, pretén obrir una reflexió sobre les dificultats dels desocupats de més de 45 anys per trobar feina i l’encaix d’aquest col•lectiu en el mercat laboral, i posar en relleu el seu talent i la seva experiència. La jornada s’adreça a persones aturades de més de 45 anys, experts en ocupació, atur i en alternatives econòmiques, entre altres.

  L’alcaldessa ha explicat que la lluita contra l’atur és una prioritat per a l’equip de govern municipal i ha dit que “l'Ajuntament treballa perquè es visualitzi el problema de l'atur de la mà de sindicats, entitats com ASSAT50, entitats empresarials i de comerciants, per tal de trobar noves oportunitats a L’Hospitalet i a Catalunya”.

  Núria Marín ha exposat que els governs locals no tenen competències en la matèria “però a L’Hospitalet estem intentant generar una ciutat atractiva per a les empreses i en els darrers anys hem aconseguit un 13 % d’increment de llocs de treball, malgrat la crisi i les dificultats econòmiques”.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)