Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • 12/04/2017

  La ruta  gastronòmica Primavera de Tapes s’estén pels barris de L’Hospitalet

  Del 20 al 23 d’abril, tapes a 2,5 euros, acompanyades de canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua.   El Mercat Municipal del Centre organitza una nit de tapes el dissabte 22 d’abril.
  Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, el proper dijous 20 d’abril  i fins al diumenge 23 d’abril,  se celebra  la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, una activitat impulsada per la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, i el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet per dinamitzar la restauració i la gastronomia local, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

  Aquesta sisena edició té com a novetat la participació dels bars i restaurants  guanyadors de les diverses rutes de tapes dels barris de Pubilla Cases, la Florida, Sant Josep, Santa Eulàlia i Bellvitge; a més d’una gran participació dels establiments del Centre i Sant Josep.  En total, 41 establiments que han elaborat una tapa especial per a aquests dies que, acompanyada d’una canya de cervesa,  copa de vi, refresc  o aigua, tindrà un preu de 2,5 euros. A més, novament per a aquesta edició, els  restaurants dels hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa se sumen a la ruta del Primavera de Tapes.
 • 27/03/2017

  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga

  El certamen ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica
  La fira de la cervesa artesana ha assolit una xifra rècord de visites, més de 32.000 assistents, a la seva primera edició al recinte firal de L’Hospitalet, que s’ha fet de divendres a diumenge. La Barcelona Beer Festival, que fins ara s’havia fet en diferents espais de la ciutat veïna, ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica amb diferents propostes per combinar amb la cervesa. Al certamen es van presentar fins a 500 tipus de cervesa de tot el món.
 • 23/02/2017

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.
 • 03/02/2017

  Gallina Blanca Foodservice i Serhs Distribució uneixen esforços per ajudar les famílies més desfavorides de l'Hospitalet de Llobregat

  Sota el lema “La Gran Recepta Solidaria” i en col•laboració amb Creu Roja i L’Ajuntament de L’Hospitalet, les dues companyies oferiran ajuda alimentaria a més de 500 persones sense recursos de la localitat
  La divisió de restauració de Gallina Blanca i Serhs Distribució s’han unit per primera vegada en una iniciativa solidaria per ajudar a les famílies en risc d’exclusió social de L’Hospitalet (Barcelona), seu on està ubicada la companyia líder en el sector de la alimentació. La iniciativa ha comptat amb la col•laboració de L’Ajuntament de L’Hospitalet i Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat.

  L’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha visitat l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació on avui s’ha portat a terme l’acció, acompanyada de la presidenta de la Creu Roja de L’Hospitalet, Dolores Ruiz i de la directora de Comunicació Corporativa de GBfoods, Montse Carbó.

  Núria Marín  ha volgut agrair la implicació de les dues companyies en aquest projecte social i ha destacat la professionalitat del Centre de Formació d’Hostaleria Municipal. “Aquesta iniciativa és un exemple més del que es pot aconseguir quan des de diferents àmbits (ciutadania, món social, agents econòmics, institucions...) ens unim per assolir un objectiu; en aquest cas l'atenció de les necessitats dels més desafavorits”.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)