Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 
 • 26/04/2018

  Bases per al concurs i sorteig de les rutes de barris de tapes 2018

  Ja es poden consultar en línia
 • 11/04/2018

  Bases per al concurs i el sorteig del programa Primavera de Tapes 2018

  Ja es poden consultar en línia 
 • 26/03/2018

  Nou grup de treball per impulsar el Pacte local pel comerç

  La proposta ha estat iniciativa de la de la regidora de Govern de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena.
  El dijous 22 de març es va celebrar la segona sessió de la Comissió de Comerç, Mercats i Restauració, on es va aprovar la proposta de la regidora de Govern de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena, de crear un grup de treball per impulsar el Pacte local pel comerç de L’Hospitalet.
  El pacte és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació de l’Ajuntament, les entitats i les associacions de la ciutat per afavorir un model comercial òptim, així com per garantir el seu creixement com a motor econòmic i element de cohesió social i territorial.
  El Pacte local pel comerç de L’Hospitalet serà el full de ruta per als propers anys i recollirà, de manera consensuada amb els principals protagonistes del sector, les demandes, iniciatives i propostes que hi hagi. Després, aquestes s’hauran de traduir en un conjunt de mesures per afavorir i revitalitzar el teixit comercial de L’Hospitalet. El pacte també ha de sevir per preveure les línies estratègiques del comerç de cara al futur.
 • 20/03/2018

  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació per afavorir el comerç de la ciutat
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va anunciar en el decurs del Ple extraordinari de l’estat de la ciutat, del 16 de març, que a la tardor estarà enllestit el Pacte local pel comerç, una proposta que va sorgir ara fa un any, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya i que ja s’està treballant. “Es tracta d’un sector de gran rellevància econòmica per a la ciutat, que exerceix com a element de cohesió social i territorial que cal preservar”, va dir l’alcaldessa.

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació que des de l’administració i les entitats sectorials es duran a terme per afavorir un model comercial òptim per a la ciutat i garantir el seu creixement. La Comissió de Comerç, Mercats i Restauració de l’Àrea de Promoció Econòmica serà l’encarregada de desenvolupar el document que inclourà propostes concretes per al futur del sector.
Pàgina de resultats: 1 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)