Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 23/02/2017

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.
 • 03/02/2017

  Gallina Blanca Foodservice i Serhs Distribució uneixen esforços per ajudar les famílies més desfavorides de l'Hospitalet de Llobregat

  Sota el lema “La Gran Recepta Solidaria” i en col•laboració amb Creu Roja i L’Ajuntament de L’Hospitalet, les dues companyies oferiran ajuda alimentaria a més de 500 persones sense recursos de la localitat
  La divisió de restauració de Gallina Blanca i Serhs Distribució s’han unit per primera vegada en una iniciativa solidaria per ajudar a les famílies en risc d’exclusió social de L’Hospitalet (Barcelona), seu on està ubicada la companyia líder en el sector de la alimentació. La iniciativa ha comptat amb la col•laboració de L’Ajuntament de L’Hospitalet i Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat.

  L’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha visitat l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació on avui s’ha portat a terme l’acció, acompanyada de la presidenta de la Creu Roja de L’Hospitalet, Dolores Ruiz i de la directora de Comunicació Corporativa de GBfoods, Montse Carbó.

  Núria Marín  ha volgut agrair la implicació de les dues companyies en aquest projecte social i ha destacat la professionalitat del Centre de Formació d’Hostaleria Municipal. “Aquesta iniciativa és un exemple més del que es pot aconseguir quan des de diferents àmbits (ciutadania, món social, agents econòmics, institucions...) ens unim per assolir un objectiu; en aquest cas l'atenció de les necessitats dels més desafavorits”.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)