Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 16/05/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet inicia el programa de rutes gastronòmiques als barris amb Sant Josep de Tapes

  Del 18 al 21 de maig, tapes a 2,5 euros, acompanyades d’una canya de cervesa, copa de vi,  refresc, o aigua
  Del 18 al 21 de maig s’inicia al barri de Sant Josep el programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet amb Sant Josep de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

  En aquesta nova edició hi participen 14 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una canya de cervesa, un got de vi, un refresc o aigua al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la millor tapa i el servei de qualitat, a càrrec d’un jurat expert; i la tapa més popular, per votació ciutadana. L’establiment guardonat amb la tapa més popular rebrà, a més, un val regal ofert pel Centre Comercial La Farga.

  Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: una caixa regal a càrrec dels establiments participants a la ruta gastronòmica; dos menús degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i també dos vals de regal de 200 euros cadascun per al Centre Comercial La Farga.
 • 25/04/2017

  El programa gastronòmic Primavera de Tapes ha servit 33.000 tapes

  Del 20 al 23  d’abril, un total de 41 establiments de la ciutat han participat  en la ruta gastronòmica Primavera de Tapes 2017,  durant la qual s’han servit 33.000 tapes. A més, cal sumar la bona participació en la Nit de tapes celebrada dissabte 22 d’abril al Mercat Municipal del Centre, que no ha deixat de servir tota mena de productes gastronòmics.

  La rambla de la Marina també ha acollit del 20 al 23 d’abril dues fires d'artesania que han comptat amb 106 artesans que s’han sumat a aquestes Festes de Primavera.
 • 12/04/2017

  La ruta  gastronòmica Primavera de Tapes s’estén pels barris de L’Hospitalet

  Del 20 al 23 d’abril, tapes a 2,5 euros, acompanyades de canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua.   El Mercat Municipal del Centre organitza una nit de tapes el dissabte 22 d’abril.
  Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, el proper dijous 20 d’abril  i fins al diumenge 23 d’abril,  se celebra  la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, una activitat impulsada per la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, i el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet per dinamitzar la restauració i la gastronomia local, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

  Aquesta sisena edició té com a novetat la participació dels bars i restaurants  guanyadors de les diverses rutes de tapes dels barris de Pubilla Cases, la Florida, Sant Josep, Santa Eulàlia i Bellvitge; a més d’una gran participació dels establiments del Centre i Sant Josep.  En total, 41 establiments que han elaborat una tapa especial per a aquests dies que, acompanyada d’una canya de cervesa,  copa de vi, refresc  o aigua, tindrà un preu de 2,5 euros. A més, novament per a aquesta edició, els  restaurants dels hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa se sumen a la ruta del Primavera de Tapes.
 • 27/03/2017

  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga

  El certamen ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica
  La fira de la cervesa artesana ha assolit una xifra rècord de visites, més de 32.000 assistents, a la seva primera edició al recinte firal de L’Hospitalet, que s’ha fet de divendres a diumenge. La Barcelona Beer Festival, que fins ara s’havia fet en diferents espais de la ciutat veïna, ha reforçat a L’Hospitalet la seva vessant gastronòmica amb diferents propostes per combinar amb la cervesa. Al certamen es van presentar fins a 500 tipus de cervesa de tot el món.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)