Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 12/12/2017

  La campanya de Nadal de comerç a L’Hospitalet convida a explorar i comprar a la ciutat.

  Fira de Nadal i Reis,  i activitats tradicionals a tots els barris de  L’Hospitalet  
  La regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet inicia la campanya de Nadal del comerç de la ciutat que porta per lema “A L’H tenim un comerç d’un altre planeta”. L’objectiu de la campanya és el de promoure el comerç local de proximitat, -un sector cabdal en el desenvolupament econòmic de la ciutat i d’ocupació, i element de cohesió social i territorial-, durant un dels períodes més destacats de vendes per aquest sector.

  Entre les activitats programades destaca la V Fira de Nadal i Reis que s’instal•larà a la rambla de la Marina, del 13 de desembre al 7 de gener, amb la participació de 30 parades d’artesans.

  Els  dies previs al Nadal i fins al 7 de gener, als diferents barris de la ciutat s’organitzaran les activitats més tradicionals per a aquesta època: tió popular, visites del Pare Noel i patges reials, i trenets de Nadal. Als barris de Pubilla Cases i Can Sera  s’organitza un pessebre vivent, del 16 al 30 de desembre, al carrer del Molí.  El 16 de desembre es faran, a més, sortejos de lots de vi i pernil als barris del Centre i Sant Josep; el 23 de desembre, el segon concurs de dolços nadalencs organitzat per l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra;  i es repartiran participacions per al sorteig  de  Nadal també a càrrec de l’Associació  de comerciants de Pubilla Cases i Can Serra,  per comprar a les botigues associades.

  Els mercats municipals realitzaran durant aquest període diverses activitats de Nadal amb sortejos de paneres, lots de Nadal i regals, i organitzaran música en viu, animació nadalenca i altres activitats pròpies del Nadal. El Mercat de Bellvitge organitza fins al 20 de desembre una recollida d’aliments de caràcter solidari que es lliurarà a la Fundació la Vinya per a la seva distribució.
 • 21/11/2017

  L’Ajuntament premia els comerços pel servei i dedicació al llarg dels anys

  Un total de 16 comerços de L’Hospitalet van ser  guardonats   Es van lliurar dues mencions especials a Maria Dolores Pérez, del Mercat de Collblanc, i a Vicenç Ibáñez de la Unió de Botigues de L’Hospitalet
  L’alcaldessa, Núria Marín, va presidir dissabte 18 de novembre, a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, l’acte de reconeixement als comerços de la ciutat pel seu servei i dedicació al comerç al llarg dels anys, que en molts casos ha passat de generació a generació. En total, 16 comerços de diferents barris de L’Hospitalet van rebre  una distinció  i diploma, i es van lliurar, a més, 2 mencions especials per a Maria Dolores Pérez, per la seva implicació i compromís en l’Associació de concessions de parades exteriors del Mercat Municipal de Collblanc; i a Vicenç Bou, per la feina feta de promoció del comerç de barri a la Unió de Botiguers de L’Hospitalet i la intermediació entre el comerç local i l’Ajuntament.

  L’acte va comptar amb l’assistència del tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc J. Belver, de la Regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, dels presidents de  les  associacions de comerciants i de les juntes dels mercats municipals, i representants del consistori municipal.

  Els 16 establiments premiats pertanyen a tots els barris de la ciutat i es van fundar fa més de quaranta anys. Entre el guardonats destaquen el més antic: Bicicletes Marco, fundat el  1956,  fins a l’Òptica Colom, fundada en 1973. Tots els guardonats s’han mantingut actius gràcies a la continuïtat generacional, adaptant-se als canvis socials i demogràfics que ha experimentat L’Hospitalet.
 • 26/10/2017

  Es presenta la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

  Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros   Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo i el Còctel de L’Hospitalet   La xef Ada Parellada és la padrina del jurat degustador
  El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat la quarta edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

  L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, Ángel Ruiz.

  Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina;  i el Platillo de L’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de L’Hospitalet.
 • 03/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un programa d’assessorament al comerç

  Hi participen 50 comerços de la ciutat  per millorar la gestió  del punt de venda
  La regidoria de Comerç i Drets del Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa el programa d’Assessorament Tècnic Comercial  adreçat a cinquanta comerços de la ciutat amb l’oblectiu de millorar la competitivitat del sector comercial i fer un acompanyament, a través de sessions individuals, que millorin la gestio del punt de venda.

  Durant el programa es realitzarà  una primera anàlisi del punt de venda de cadascun dels comerços participants, i s’elaborarà un pla de treball i seguiment de les accions proposades, per part d’assessors experts en la matèria.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)