Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • 07/12/2016

  La Farga acull el Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet .  El nou espai d’oci familiar s’instal•la a L’H des d’avui i fins al 8 de gener .

  Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha obert les portes a La Farga. Els 8.500 m2 del recinte firal acullen diferents activitats lúdiques, infantils i esportives des d’avui i fins el pròxim 8 de gener. Aquest parc nadalenc el promouen La Farga i AP Productions, amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  L’alcaldessa Núria Marín, que ha visitat avui el Kaliu Park, considera que “amb activitats com aquesta, fem més participatives i alegres les festes de Nadal a L’Hospitalet. Volem continuar sumant sinergies entre els sectors públic i  privat per trobar noves oportunitats. Així, oferim activitats d’oci per a la ciutadania i, alhora, afavorim el teixit econòmic local”. Núria Marín ha posat en valor l’excel•lent ubicació de la Farga com a espai de centralitat i ben comunitat amb transport públic, i ha recordat que “aquest mateix recinte ja havia acollit fa unes dècades les activitats de Firajoc, també coincidint amb el Nadal”.

  El Kaliu Park aplega activitats d’oci, diversió i entreteniment per a tots els públics. Des d’un rocòdrom inflable, karts ecològics, taller de maquillatge, taller de robòtica —gràcies a l’empresa hospitalenca Nubótica—; un arbre màgic, que parla i explica contes; un pou dels bons desitjos, en un suggeridor Bosc Encantat, o la Festa d’Aigües —a càrrec d’Aigües de Barcelona—, entre moltes altres activitats.
 • 24/11/2016

  “Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”  

  És l’eslògan de la campanya de comerç de Nadal Les associacions de comerciants organitzen un Black Friday demà divendres i dissabte
  L’Ajuntament de L’Hospitalet engega aquest divendres 25 de novembre la campanya de comerç de Nadal que porta per lema “Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”, amb l’objectiu de donar impuls durant el període nadalenc al comerç de proximitat de la ciutat, un sector important de creixement econòmic i de foment de l’ocupació a L’Hospitalet.

  Entre les activitats programades destaca la IV Fira de Nadal i Reis que s’instal•larà a la rambla de la Marina, del 17 de desembre al 8 de gener. També, les botigues tornen a sortir al carrer. Al barri de Collblanc, el 26 de novembre i el 17 de desembre, al carrer de Francesc Layret; al Centre i Sant Josep, el 10 i 11 de desembre, a la plaça de l’Ajuntament, i a Bellvitge, el diumenge 18 de desembre, a la rambla de la Marina, davant del Merca-2 Bellvitge.

  Els dies previs al Nadal i fins al 8 de gener, als diferents barris de la ciutat s’organitzaran les activitats més tradicionals per a aquesta època: tió popular, visites del Pare Noel i patges reials, i trenets de Nadal. El barri de Pubilla Cases, a més, organitza un pessebre vivent, del 16 al 30 de desembre, al carrer del Molí.  Abans de finalitzar l’any i com ja és tradició, l’Home dels Nassos es passejarà pels barris de la ciutat; es faran sortejos de lots de vi i de pernil als barris del Centre i Sant Josep; s’organitzarà un concurs d’aparadors i guarniments de Nadal al barri de la Florida;  una xocolatada popular a Can Serra, el 5 de gener;  i sortejos de compres gratuïtes al barri de Pubilla Cases, com a iniciativa de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra.

  Black Friday

  Finalment, divendres, 25, i dissabte, 26 de novembre, les associacions de comerciants de la ciutat organitzaran un Black Friday amb descomptes als clients de les botigues associades.
 • 26/07/2016

  10 bars i restaurants de L’H, premiats en les rutes gastronòmiques L’Hospitalet de tapes que es fan als barris

  Hi han participat 79 establiments, que han servit 33.000 tapes   Un programa que té per objectiu impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet
  Avui s’han lliurat els premis als deu establiments guanyadors del programa municipal L’Hospitalet de tapes, que es du a terme als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. Amb aquest programa, que promou l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, es pretén impulsar i dinamitzar la restauració i la gastronomia a L’Hospitalet.

  En aquesta nova edició de L’Hospitalet de tapes hi han participat un total de 79 establiments que optaven a premis en les categories de la tapa i servei de qualitat, escollits per un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, que han degustat les 79 propostes. També s’han lliurat els premis en la categoria de la tapa més popular, triats per votació ciutadana durant les rutes.

  Al barri de Sant Josep, els bars i establiments guanyadors han estat Bar Riotinto, per la tapa i servei de qualitat, i Bar Toni, per la tapa més popular. A Santa Eulàlia, el guanyador de la tapa i servei de qualitat ha estat el restaurant This&That Co., i de la tapa més popular, l’Ekimae Sushi. Als barris de Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, els establiments guardonats per la tapa i servei de qualitat han estat El Otro Lado, Taver i Bar Segovia 1960, respectivament. Bar Vera a Can Serra, Granja Bar Marín a Pubilla Cases i Bar Bárbara a la Florida han guanyat per la tapa més popular.
 • 04/07/2016

  La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop de  500 establiments comercials i entitats

  79 bars i restaurants  participen en les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes
   
  Aquest cap de setmana ha finalitzat la 8a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que ha tret al carrer prop de 500 establiments comercials i entitats.

  La campanya, que enguany portava com a lema “Les botigues de L’Hospitalet sempre donen la talla”, va arrencar el passat 21 de maig al barri de Sant Josep. Bellvitge va fer la Festa del Comerç el 28 de maig; Santa Eulàlia  i el Centre van celebrar la jornada el 4 de juny, Collblanc-la Torrassa  i  Can Serra,  l’11 de juny; Pubilla Cases el 18; i finalment, la  Florida,  el passat dissabte 2 de juliol, amb un format  de tarda-nit  per adaptar l’horari a la resta d’activitats proposades amb motiu de la festa major.

  La Festa del Comerç ha comptat amb la col•laboració dels districtes, les entitats i les associacions de comerciants de la ciutat.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)