Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: ... 6 
 • 16/03/2015

  L’Hospitalet fixa el 24 de setembre i el 13 de desembre com els dies addicionals d’obertura dels comerços en diumenges i festius

  L’acord té el suport de les associacions de comerciants de la ciutat
  Veure imatge de Comerç de L'H (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, ha aprovat el 24 de setembre i el 13 de desembre de 2015 com els dos dies addicionals que podran obrir els comerços de la ciutat en diumenges i festius, a més dels vuit dies permesos per la Generalitat de Catalunya, del calendari comercial de 2015.
 • 06/02/2015

  Es lliuren els premis de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

  Un total de 23 restaurants i bars van participar-hi de l’1 al 30 de novembre amb platillos tradicionals o de fusió gastronòmica  Els guanyadors han estat els restaurants Mug, Sucapà, Spiral Bar i El Racó del Cargol
  Veure imatge de Lliurament dels guardons (nova finestra)
  S’han lliurat els premis de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament, mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet, durant el mes de novembre per dinamitzar el comerç i promocionar la gastronomia de qualitat a la ciutat. Aquesta activitat, a més, s’emmarca en les Rutes gastronòmiques de L’Hospitalet i, alhora, forma part del projecte europeu Gastronomic Cities, en què participa la ciutat.

  Els premis s’han atorgat en quatre categories: el platillo de L’Hospitalet, per votació popular ha estat per al restaurant Mug; el platillo més saborós, per al restaurant Sucapà; el platillo més creatiu, per a l’Spiral Bar, de l’Hotel Porta Fira, i el platillo i servei de qualitat, per a El Racó del Cargol. Entre les persones participants s’ha fet el sorteig de quatre premis: una nit d’hotel i esmorzar a l’Hotel Porta Fira i tres dinars degustació per a dues persones al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 20/01/2015

  Bones pràctiques comercials al barri de La Florida

  Campanya informativa
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, posen en marxa una campanya informativa de bones pràctiques comercials, adreçada a les botigues i els establiments del barri de La Florida, compresos dins l’àrea definida per l’Av. Isabel la Catòlica,  l’Av. Doctor Ramon Solanich, Av. Torrent Gornal i el c. Teide. S’ha previst la visita a uns 200 establiments d’aquesta zona.
Pàgina de resultats: ... 6 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)