Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 08/06/2015

  Can Serra celebra la segona edició de la ruta gastronòmica de Can Serra de Tapes 2015 en el marc de la festa major

  Dissabte 13 de juny és la Festa del Comerç a Can Serra i Collblanc-la Torrassa amb botigues al carrer i activitats per a tothom
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, impulsa la segona edició de la Ruta gastronòmica Can Serra de Tapes 2015 que se celebrarà de l’11 al 14  de juny en el marc de la seva festa major.

  En aquesta edició hi participen una desena de bars i restaurants que  oferiran una tapa elaborada per a  l’ocasió,  acompanyada d’una canya de cervesa o una copa de vi  al  preu  de 2€.  Els  establiments opten a dos guardones: el de la Tapa més popular, per votació de la ciutadania, i el de la Tapa i servei de qualitat escollida per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Ajuntament i del mateix Gremi.  Entre les persones participants en el concurs de la Tapa més popular se sortejaran diferents premis: una nit d’hotel a càrrec de Nautalia viatges, un menú de tapes a la terrassa de l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet i dos menús-degustació al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’H.

  La Festa del Comerç a Can Serra i Collblanc-la Torrassa-
  Dissabte  13 de juny, els barris de Can Serra i de Collblanc-la Torrassa celebren la Festa del Comerç.
 • 27/05/2015

  El barri de Santa Eulàlia celebra la primera edició de la ruta gastronòmica Santa Eulàlia de Tapes del 4 al 7 de juny.

  Dissabte 6 de juny se celebra una nova jornada de La Festa del Comerç amb botigues al carrer i activitats per a tothom
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Associació Grup de Comerciants de Santa Eulàlia i el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, impulsa la Ruta gastronòmica Santa Eulàlia de Tapes 2015 que se celebrarà del 4 al 7 de juny en el marc de la seva festa major.

  Aquesta és la primera vegada que els establiments del barri participen en aquest projecte en què oferiran una tapa elaborada per a  l’ocasió,  acompanyada d’una canya de cervesa, una copa de vi o un refresc, al preu  de 2’5€.  Els  establiments opten al guardó de la Tapa i servei de qualitat escollida per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Ajuntament i del mateix Gremi.
 • 11/05/2015

  Segona edició de la ruta gastronòmica Sant Josep de Tapes, que se celebra del 14 al 17 de maig.

  La Festa del Comerç engega el 16 de maig amb botigues al carrer i activitats per a tothom.
  Els comerciants protagonitzen un vídeo  promocional  del comerç de Sant Josep convidant tothom a visitar-los.
  Veure imatge de Sant Josep de Tapes 2015 (nova finestra)
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa la Ruta gastronòmica Sant Josep de Tapes 2015 que se celebrarà del 14 al 17 de maig en el marc de la seva festa major.

  Enguany hi participen tretze establiments que oferiran una tapa elaborada per a  l’ocasió,  acompanyada d’una canya de cervesa, una copa de vi o un refresc, al preu  de 2’5€.  Els establiments participants opten a dos guardons: la Tapa més Popular,  escollida a través de votació  popular; i la Tapa al servei de qualitat, que atorgarà un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet i pel Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.
  Entre el públic participant en la Tapa més Popular se sortejaran tres premis: dos menús-degustació al restaurant del Centre de Formació  d’Hostaleria  municipal i  una nit amb esmorzar als apartaments Aura Park.

  La Festa del Comerç engega a Sant Josep.-
  Coincidint amb la festa major i la ruta gastronòmica, dissabte 16 de maig,  al voltant d’una cinquantena de botigues de Sant Josep sortiran al carrer en  la primera de les propostes del programa de “ La Festa del Comerç”. Aquesta primera proposta comptarà a més amb activitats gratuïtes per a tothom, un espai per a la restauració,  la 9a Mostra de vins i caves al carrer de l’Estrella i Mostra d’artesans.

  La campanya porta com lema “Compra a l’Hospitalet. Hi tenim de tot” i incideix en la gran varietat de productes que ofereixen els comerços de la ciutat en un entorn de proximitat.
 • 28/04/2015

  L’Hospitalet es bolca en les Festes de Primavera

  8.000 persones assisteixen als concerts gratuïts del parc de la Remunta   Èxit de la Primavera de tapes, amb més de 40.500 tapes servides en quatre dies
  Veure imatge de Concurs de cocteleria per a professionals (nova finestra)
  L’Hospitalet s’ha bolcat, un any més, en les Festes de Primavera. La ciutadania ha participat massivament a les activitats, especialment a les convocades al carrer. Només la pluja ha deslluït el final de festa, que va afectar el correfoc i els focs artificials, tot i que es van poder celebrar sota la pluja. Han estat quatre dies de festa celebrada al carrer i als equipaments de la ciutat al voltant de cultura popular i tradicional, concerts, teatre, exposicions, esports, cine i activitats infantils.

  Promoció de la gastronomia i dels productes locals
  La ruta gastronòmica Primavera de tapes, impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica  i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, del 23 al 26 d’abril, i en la qual han participat 43 establiments de la ciutat, ha tornat a ser tot un èxit de participació. Amb 40.500 tapes servides, totes les propostes s’han caracteritzat per la qualitat del producte i del servei prestat. Aquesta activitat ha suposat un bon  impuls a la promoció i dinamització de la restauració i del comerç local.
  8.000 persones han gaudit de la tercera edició de la fira de productors de cervesa artesana, que ha comptat amb la participació d’onze productors de cervesa i tres empreses de menjar. Aquesta activitat està organitzada per les empreses Llúpols i Llevats, SL (Cervesa Glops) i Cervezas Fort.

  La rambla de la Marina també ha acollit la Fira de la ceràmica, amb la presència de 24 ceramistes nacionals i internacionals, i la Fira d’artesans, amb 85 parades.
  D’altra banda, el Mercat Municipal del Centre va celebrar dissabte una Nit de tapes d’èxit, en què els quinze paradistes participants van servir un total de 15.000 tapes. També el vermut organitzat pel Mercat de Bellvitge amb motiu  del seu 40è aniversari, diumenge, va comptar amb la participació de 25 parades que van servir 7.000 tapes.

  El tradicional Concurs de cocteleria per a professionals – Trofeu Ciutat de L’H ha comptat amb la participació de 15 alumnes i professionals d’11 escoles i establiments de Catalunya. Els guanyadors han estat:
  - 1r classificat - premi memorial Jordi Estadella: Sergio Sánchez, de l’Hotel Duquesa de Cardona
  - 2n classificat: Ivan Ruiz del CETT–Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme
  - 3r classificat: Chadi Bendennonne, de la cocteleria Slow
  - Millor classificat menor de 21 anys: Daniel Álvarez, de l’ESOHB-Escola Superior d’Hostaleria  de Barcelona
  - Premi al millor classificat en degustació: Ramish Hussain del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)