Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 07/07/2015

  La Festa del Comerç  a L’Hospitalet treu al carrer prop de 600 establiments comercials, entitats i artesans

  114 bars i restaurants han participat en les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes


  La setena edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet,  ha tret al carrer prop de 600 establiments comercials i entitats. La campanya, que enguany portava com a lema “Compra a L’Hospitalet. Hi tenim de tot”, va arrencar el passat 16 de maig al barri de Sant Josep. Santa Eulàlia va celebrar la jornada el 6 de juny, Collblanc-la Torrassa  i  Can Serra el 13 de juny; Pubilla Cases el 20; i el Centre i la Florida, el passat 4 de juliol.

  Per tancar aquesta setena edició, Bellvitge farà la seva Festa del Comerç el proper 12 de setembre.

  La Festa del Comerç ha coincidit, a excepció del Centre, amb les festes majors de cadascun dels barris i hi han col•laborat els districtes, les entitats i les associacions de comerciants de la ciutat, així com la Creu Roja i la fundació APIP (Associació per a la Promoció i la Inserció Professional). La Festa ha  anat acompanyada de rutes gastronòmiques de L’Hospitalet de tapes per  diversos establiments de Sant Josep, Santa Eulàlia, que s’estrenava en aquesta proposta, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida, a més del barri del Centre on es va fer la Primavera de Tapes. En total han participat 114 establiments que han servit més de 76.000 racions de tapes.

   
 • 01/07/2015

  Lliurament dels premis del concurs de Primavera de Tapes 2015

  El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Jose M. Garcia Mompel, ha lliurat avui els premis del concurs de Primavera de Tapes 2015 al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en el qual van participar 43 establiments de la ciutat el passat mes d’abril.

  El jurat, format per membres del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, responsables dels blogs Baco y Boca i Hospitalet Gastronòmic i professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, va valorar les 43 propostes durant la celebració de la ruta gastronòmica i ha atorgat el premi de la tapa més creativa al restaurant Sucapà, per la seva proposta “Rotlle de mar i muntanya”; el de la tapa més saborosa al Caracas 2, amb la tapa “Escalopa de pollastre amb bany de gerds, pols de parmesà i caramel•lització de vinagre de Mòdena”, i el de la Tapa i servei de qualitat al Restaurant 25 Roselles, per “Baguet rústica de ventresca de bonítol confitat, encenalls de parmesà i tomàquet sec”.

  La tapa més popular, escollida per votació popular, ha estat per a la proposta del restaurant Sucapà, amb el 15 % dels vots.

 • 25/06/2015

  La Florida celebra la tercera edició de la ruta gastronòmica ”La Florida de tapes”, del 2 al 5 de juliol.

  La Festa del Comerç a La Florida i al barri del Centre tindrà lloc el dissabte 4 de juliol


  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet i  la regidoria dels districtes IV i V impulsen la Ruta gastronòmica La Florida de Tapes 2015, del 2 al 5 de juliol  en la qual hi participen disset establiments que oferiran una tapa elaborada per a l’ocasió,  acompanyada d’una canya de cervesa o una copa de vi al preu  de 2€. 

  Aquesta proposta, que se celebra en el marc de la festa major del barri,  és la tercera edició de la ruta gastronòmica en la qual els establiments participants opten a quatre guardons: la Tapa més popular,  escollida a través de votació  popular; la Tapa més saborosa, la Tapa més creativa i la Tapa al servei de qualitat, que atorgarà un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per membres de la Comissió de festes de  La Florida i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.


  La Festa del Comerç als barris de La Florida i el Centre.-
  Coincidint amb la festa major i la ruta gastronòmica, el barri de la Florida celebrarà la Festa del Comerç, dissabte 4 de juliol, en què  prop d’un centenar de botigues i entitats de La Florida  sortiran a l’avinguda de Miraflores. La festa comptarà a més amb actuacions musicals i activitats i tallers per a tothom.

  El barri del Centre també celebra la seva Festa del Comerç dissabte 4 de juliol, amb la participació d’una cinquantena de botigues, que s’ubicaran a la plaça de l’Ajuntament durant una jornada que començarà a les deu del matí que  i s’allargarà fins a les deu de la nit. 

 • 15/06/2015

  Tercera edició de la ruta gastronòmica ”Pubilla Cases de tapes”, que se celebra entre el 18 i 21 de juny.

  La Festa del Comerç a Pubilla Cases reuneix el dissabte 20 de juny prop de cent botigues i entitats.
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet i  la regidoria dels districtes IV i V impulsen la Ruta gastronòmica Pubilla Cases de Tapes 2015  en la qual hi participen vint-i-dos establiments que oferiran una tapa elaborada per a  l’ocasió,  acompanyada d’una canya de cervesa o una copa de vi al preu  de 2€.

  Aquesta proposta,  que té lloc del 18 al 21 de juny en el marc de la festa major del barri,  és la tercera edició de la ruta gastronòmica en la qual els establiments participants opten a quatre guardons: la Tapa més popular,  escollida a través de votació  popular; la Tapa més saborosa, la Tapa més creativa i la Tapa al servei de qualitat, que atorgarà un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, per membres de la Comissió de festes de Pubilla Cases i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)